Gość: Ania IP: *.um.dzierzoniow.pl / 10.0.0.* 24.04.03, 14:28 Cześć dziewczyny! Po podaniu pregnylu nastąpił u mnie wzrost torbieli okołojajnikowych. Jedna ma już 5,5 x 2,30. Czy któraś z was miała podobny problem. Jak leczy sie torbiele?.Ania, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agga Re: Jak leczy sie trobiele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:39 Witaj kilka lat temu mialam dosyc duza torbiel na jajnku- co prawda nie po lekach, ale taka "z przypadku". Przez 3 miesiace bralam Cilest i torbiel zniknela, lekarz byl w szoku, bo szanse byly male- juz wlasciwie szykowalam sie na operacje. Mysle, ze zanim zdecydujesz sie na zabieg, warto sprobowac powalczyc z torbiela za pomoca lekow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1232 Re: Jak leczy sie trobiele? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 17:45 ja miałam torbiel;e endometryczne i niestety musiały byc operowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Jak leczy sie trobiele? IP: *.visp.energis.pl 24.04.03, 18:18 Witam!jeżeli dostałaś pregnyl to lekarz powinien Ci przepisać luteinę albo duphaston wtedy w następnym cyklu nie powinno być torbieli.Byłam w podobnej sytuacji.W momencie kiedy torbiel się nie wchłoneła bralam orgametril albo provere (od5do 25 dnia cyklu) zależy co lekarz przepisze.Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś