kasik115 07.05.07, 16:44 Mam zlecone badanie HSG. Czy ktoś wykonywał je w Salve? Napiszcie czy bardzo jest bolesne, bardzo sie boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostroszyc Re: HSG w Salve 07.05.07, 17:47 ja miałam, jestem mało wytrzymała na ból więc dopłaciłam 100 zł za znieczulenie i było znacznie lepiej (mam porównanie, bo pierwsze HSG w innym szpitalu było na żywca - dla mnie koszmar) Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: HSG w Salve 07.05.07, 21:22 Ja miałam robione hsg w salve i nic nie bolało. Dostałam głupiego jasia. Natawiłam się na ogromny ból bo się nasłuchałam ale byłam mile zaskoczona. Chwilami było tylko nieprzyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
doda_77 Re: HSG w Salve 22.05.07, 21:32 u kogo sie leczycie w salve? jakie sa wasze opinie? obskurnie tam jest ale ponoc dobrzy lekarze ja bylam sie jak narazie zapisac na czerwiec nie wiem od czego bede musiala zaczac bo wszystkie badania mialam robione dosc dawno (mam pco)i pewnie od razu mnie skieruja na laporoskopie...ktos mial tam robiona laporo?czy to prawda ze toen zabieg kosztuje 3500zł? pozdrawiam was ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: HSG w Salve 23.05.07, 07:21 a mnie nie bolało a nie jestem wytrzymala na bol !!! to chyba zalezy od lekarza jak to robi a nie od tego czy sa drozne jajowody czy nie. Mi jeden wyszedl niedrożny , przy zakladaniu tego czegos poczulam RAZ lekkie uklucie i to bylo nieprzyjemne ale nie bolace. Przy wpuszczaniu kontrastu nie czulam nic .. na godzine przed zabiegiem wzielam nurofen forte , innego znieczulenia nie mialam , w moim przypadku nie bylo to konieczne. Po wyjsciu z gabinetu zaczelam odczuwac bol - ale byl to bol taki jak przy miesiaczce .... trwal on dokladnie 30 min , akurat tyle ze gdy dojechalam do domu i wysiadalam z autka juz mnie nic nie bolalo. Hsg mialam o godz.17:00 a o 18:30 bylam juz w domu Odpowiedz Link Zgłoś
ostroszyc Re: HSG w Salve 23.05.07, 16:30 Salve - dr Sobkiewicz, szukałam po forach, dziewczyny chwalą że skuteczny. Ja jeszcze nie mam się czym pochwalić, ale faktem jest że zabrał się do roboty. Laparo (sam robi wszystkie badania jeśli to możliwe) kosztowało mnie 2000 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś