Dodaj do ulubionych

podejrzenie polipa

23.05.07, 08:52
2 dni temu byłam na monitoringu owulacji. Okazało się, ze są pęcherzyki
(jestem stymulowana clo) czyli jest ok ale w macicy jest jakies zgrubienie i
trzeba to obserować bo być moze jest to polip, który utrudnia zagnieżdżenie
zarodka. Kurcze czemu tak musi być, ze jak jedno jest dobrze to cos innego
sie psuje. To chyba jest wynikiem stosowania clo. Czy miałyscie cos takiego?
Obserwuj wątek
    • mag_32 Re: podejrzenie polipa 23.05.07, 09:06
      Tez tak miałam. W trakcie stymulacji a potem transferu bylo podejrzenie polipa.
      Jednak nik nie sugerował aby cos z tym zrobic. Transfer ze swiezynek sie nie
      udal. Polip samoistnie zniknal. W trakcie prygotowania do mrozaczkow znowu sie
      pojawil. Miesiąc temu transfer z mrozaczkow tez sie nie udal. Zdecydowalam sie
      na histero i usunieto mi dwa polipy w tym jeden, ktory nie byl widoczny w USG.
      W najblizszy piatek mam kolejny transfer. Clo wlasciwie nie stosowalam a
      przyczyny powstania polipu nie znam. Pozdrawiam i glowa do gory
      mag
      • gosif Re: podejrzenie polipa 23.05.07, 09:53
        hej!ROZUMIEM, BO SAMA PRZEZ TO PRZECHODZILAM.MIALAM DZIESIATKI RAZY USG I NIKT
        NIC NIE WIDZIALAM.I NAGLE W LUTYM W SZPITALU BIELANSKIM JEDNEMU Z LEKARZY
        WYDAWALO SIE ZE WIDZI POLIPA.POZNIEJ NIKT JUZ GO NIE WIDZIAL.ALE MNIE TO CIAGLE
        GNEBILO I ZAPISALAM SIE NA WIZYTE DO DR SPIEWANKIEWICZ (PODOBNO NAJLEPSZA W
        WARSZAWIE Z BUDOWY MACICY).ona polecila zrobic histeroskopie.i zrobilam ja w
        ten poniedzialek na Karowej.byl polip 4 mm.(nie widzieli go nawet w novum).jak
        bys miala jakies pytania to pisz.mnie to tez bardzo dreczylo
        • kachaa17 Re: podejrzenie polipa 23.05.07, 11:06
          ja najbardziej martwie się tym, ze trzeba bedize odłożyc starania na później, a
          czas leci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka