kotekk75 09.07.07, 19:33 Dziewczyny czy podczas brania merionalu moze wystąpić plamienie?W sobote wziełam 2 ampulki na raz w niedziele tez a dziś wystapilo plamienie czy to jest normalne? bo juz zaczynam się denerwowac że jest coś nie tak. Pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria33 Re: Merional a plamienie -Pomóżcie 10.07.07, 12:10 ja biore merional ale plamien zadnych nie mam ktory masz dc ? czy przed rozpoczeciem merionalu robilas usg zeby wykluczyc ew cysty? czy miesiaczka skonczyla sie normalnie bo moze to pozostałosci po krwawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk75 Re: Merional a plamienie -Pomóżcie 10.07.07, 13:39 Mam 7 dc robiłam usg bylo czysto boje się zadzwonić do doktora żeby mi nie kazał przerwać.Wiktoria napisz jakie dawki przyjmujesz bo ja obecnie biore 3 amp. jednorazowo byc może dlatego plamie nie wiem. A może ktos miał jak ja prosze pomórzcie bo oszaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
mytest Re: POMOCY!!! 11.07.07, 17:51 A jesteś na długim protokole ??? Bierzesz decapeptyl lub differelinę ??? Jak tak to musisz ją zmniejszyć i zwiększyć merional. Zadzwoń do kliniki, ja tak też miałam i powiedzieli że bardzo dobrze że zadzwoniłam Odpowiedz Link Zgłoś
mytest Re: POMOCY!!! 11.07.07, 17:52 To dotyczy in vitro, jak masz zwykła stymulację to nie wiem, poczytaj w ulotce jak jest po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk75 Re: POMOCY!!! 11.07.07, 20:49 Tak jestem na długim protokole brałam decapeptyl w dawce 3,75 od soboty biore merional 2 amp od poniedzialku 3amp jednorazowo, plamienia miałam tak ze 2 dni dziś widze ze ustaly być moze przez zwiekszona dawke merionalu. Odpowiedz Link Zgłoś