Dodaj do ulubionych

co jeśli nie clo

12.07.07, 13:02
Jak większość z was biorę clo.Gin wspominał że jeśli się nie ida to będziemy
próbować z gonadotropinami.Dlatego mam pytanie-co brałyście jeśli clo nie
przyniosło efektu?Jak znosiłyście inne leki i czy były lepsze efekty niż przy
clo? Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • kalinka28 Re: co jeśli nie clo 12.07.07, 13:38
      gandotropiny są niestety drogie. Mnie po CLO (i nie zawsze udanej stymulacji
      tym lekiem) lekarz zaproponował FEMARĘ (było tu trochę watków na jej temat).
      Tabletki na 1 stymulacje- przeważnie jest ich 10 kosztują ok 130 zł. Można ją
      kupić z refundacją za pare złotych pod warunkiem że receptę wypisze onkolog (bo
      jest to lek zasadniczo na rak sutka ale w takich dawkach jak my przyjmujemy
      jest całkowicie bezpieczny i daje naprawde dobre efekty, przede wszystkim nie
      upośledza endometrium i śluzu jak CLO).
      • infomed Re: co jeśli nie clo 12.07.07, 14:00
        To i ja musze o cos zapytac, własnie zaczynam z Femara, mój gin twierdz ze to
        lek sprawiajacy cuda??smile prawda??
        • polpotworek Re: co jeśli nie clo 12.07.07, 18:00
          Gonadotropiny podaje sie przy braku odpowiedniej reakcji na clo. Ja tez je
          bralam ,efekt jest w postaci ciązy. smile
          • polpotworek Re: co jeśli nie clo 12.07.07, 18:01
            Chcialam dodac ze przy dawkach do naturalnej owu najczesciej nie wystepuja
            zadne objawy uboczne.
            • anulka59 Re: co jeśli nie clo 14.07.07, 10:20
              DZięki dziewczyny za odpowiedzi.Wiem ze gonadotropiny są drogie ale cóż
              spróbować trzeba jeśli przy clo się nie uda.Wiem że wiele z was bierze też
              metformax czy któraś z was miała wrażenie że on nie działa na was? Czy
              wszystkie bierzecie Metformax 500 czy któraś 850?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka