kama-25 11.11.07, 11:38 Witam! Czy któraś z Was mogłaby mi z czystym sumieniem polecic lekarza ginekologa z Białegostoku?Chodzi mi o takeigo który wysłucha i rzetelnie odpowie na moje pytania i przede wszystkim zacznie coś robic. Pomózcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi282 Re: Lekarz ginekolog Białystok 11.11.07, 12:59 prof.wołczyński z AM, albo prof Kuczyński z Kriobanku. szczerze polecam wlasnie tych dwóch Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
kama-25 Re: Lekarz ginekolog Białystok 11.11.07, 15:41 a gdzie przyjmują i jakieś namaiary jak masz. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
angiebe Re: Lekarz ginekolog Białystok 11.11.07, 15:47 Polecam Biala Liste : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 oraz forum Kliniki - Link pod tytulem forum. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lekarz ginekolog Białystok 11.11.07, 18:38 polecam wolczynskiego. nastaw sie od razu na prawde z grubej rury. mi to odpowiada. niektorzy sie tego boja. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Lekarz ginekolog Białystok 11.11.07, 21:23 wejdź na strone www.wolczyński.pl i na www.kriobank.pl tam znajdziesz namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Wołczyński - pytanie 12.11.07, 11:14 Dziewczyny, co się dzieje, kiedy trzeba się spotkać z dr-em, a to nie jest dzień jego przyjmowania na Rynku Kościuszki? Czy "dostęp" do dr-a nie jest zbyt utrudnony i ile bierze za wizytę? A może któraś z Was miała ostatnio u niego IUI i może mi powiedzieć jaki był koszt z lekami... piękne dzięki za ewentualną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wołczyński - pytanie 12.11.07, 13:26 jesli sprawa jest powazna profesor zawsze znajdzie czas na 1000% do mojej kolezanki z trojmiasta w kapciach do samochodu wsiadl i gnal do warszawy, bo jej ciaza trojacza zaczela sie wiklac. uratowal jej zycie.z dziecmi bylo ok, ale koleanka sporo czasu spedzila na intensywnej terapii. malo tego, ostatnio jezdzila do niego moja kumpela z warszawy a ten na koniec ciazy zapytal, w ktorym szpitalu chce rodzic, bo moze jej kazdy zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
justysm Re: Wołczyński - pytanie 13.11.07, 18:02 witam ja tez byłam pacjentką Wołczyńskiego i o ile wizyty wposminam jako tako to jeśli chodzi o poród bardzo mnie zawiódł Umówiłam się z nim na cesarkę na określony dzień jak przyjechałąm do AM to stwierdził ze szyjka macicy jest zamknieta i nie zrobi mi cesarki ( to było 3 dni przed planowanym terminem porodu) ale jak chcę to może zrobić mi cesarkę na Parkowej po południu za odpowiedną opłata. Oczywiśnie nie zgodziłam sie bo nie taka była umowa. A ja urodziłam za 5 dni sama bez żadnych problemów ale już nie w Białymstoku i nie w AM. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wołczyński - pytanie 12.11.07, 18:12 najlepiej zadzwonic i sie z nim umowic. ze mna sie zgodzil umowic w akademii medycznej jak musialam byc w tym dniu a nie innym. leki za inseminacje- 100 za ampule a bierze sie 7. sama inspeminacje zrobil mi na nfz. Odpowiedz Link Zgłoś