ussa77 22.11.07, 10:12 nie chciałbym zasmiecac forum ale musze sie z wami podzielic moimm szczesciem. jestem po ICSI w Salve w łodzi i 11 dpt moja beta - 557,2!! chyba sie udało!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmin27 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 10:26 bardzo mocno gratuluję i życzę pięknych i spokojnych 9 miesięcy oczywiście nieśmiało łapię ciążowe wiruski nie tracąc nadziei, że nam również kiedyś się uda Odpowiedz Link Zgłoś
dobdob0106 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 12:22 Jakie zaśmiecanie, no co Ty, mnie np takie posty "trzymają przy zyciu". To cudnie , gratulacje i dużo zdrówka. Jeśli masz ochotę, to napisz proszę co u Was było nie tak, ile masz lat , no rozumiesz kilka słów o tym co pokonaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_b3 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 13:47 Wielkie gratulacje!!! O ile dobrze pamietam, dlugo juz goscisz na tym forum, coz za wpaniala nagroda ) Odpowiedz Link Zgłoś
ussa77 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 14:10 dzieki dziewczyny! starałam sie naturalnie przez 2 lata. zycie mnie nie oszczedzalo. w pierwsza ciaze zaszłam bez problemu w 2004 roku, urodziłam synka- okazło sie ze ma wade serduszka.. ile lez wylanych.. potem bylo w miare dobrze az do tego feralnego 31 października .. kiedy mój najwiekszy skarbek- umiera... nie bede pisac co sie wtedy ze mna dziao.. bo to nie to forum. na poczatku był bunt , ze nie chce miec wiecej dzieci.. ale potem ogrona tęsknota.. za dzieckiem... starania sie nie udwały... wyjazdy, urlopy... luzik nic nie pomagało. wpisałam na google kliniki leczenia nieplodności i jedna z nich wyskoczyło SALVE, zadzwoniłam umówić sie na wizyte...pani zasugerowała aby zrobic badania plemników... zrobiliśmy i co znowu szok!! okazłao sie ze parametry były bardzo złe. pojechalismy na wizyte.. doktor powiedziałam nam ze szkoda czasu....tak wiec nie czekaliśmy.. zrobiłam wszytskie mozliwe badani.. wszytsko ok.i zielone światło. miedzy czasie pojechalismy na wczasy do egyptu- tak sobie postanowliśmy ze ostatnie -na nastepne 3 lata.. no beda dzieci!!! do stymulacji pdeszlismy w październiku.. wszystko odbyło sie bez problemów a nawet zapisałam sie jako rekordzistka w hodwali jajeczek. potem transfer i czekanie...... ale byłam nad spokojna. w 7 dpt miałam sen...piekny sen... a mianowice .. byłam na wycieczce i podeszła do mnie kobieta.. pogłaskałamnie po brzuch i powiedziala ze bedą bliźniaki.. ja jej na to ze nie jetsem w ciązy a ona z takim spokojnym uśmiechem.. jestś dziecino jesteś....i poszła . modle sie teraz aby ten sen sie spełnił.... przepraszam ze az tyle ,ale gościłam tu 2 lata..... nalezy mi sie. pa Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 15:45 Ussa, gratulacje )) zdrowej i spokojnej ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 14:00 Gratuluję!!!! Czy to było twoje pierwsze icsi?? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 14:01 Gratulacje i szczęśliwej ciąży życzę )) ******** 76 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... świat się pomylił...... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 16:53 Gratuluje, ale bete masz kosmiczna ile mialas zarodków podanych? Trzymam za piekny przyrost! PS mysle ze ci sie ten sen spelni Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 21:00 Coś czuję że ten sen się spełni i za 9 miesięcy będziesz się podwójnie cieszyć. Należy ci się po tak długiej i ciężkiej drodze do macierzyństwa. Gratuluje i życzę udanej ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia142 Re: Icsi - udane!! 22.11.07, 22:16 ale sie cieszę pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
malinka74 Re: Icsi - udane!! 23.11.07, 13:21 Ussa... tak bardzo się cieszę... to nagroda dla Ciebie za wszystkie smutki i troski... ściskam gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia_78 Re: Icsi - udane!! 26.11.07, 08:59 Gratuluję z całego serca. Ja testuje w sobotę... Odpowiedz Link Zgłoś
apple311 Re: Icsi - udane!! 28.11.07, 21:11 Super!!!! oby wiecej takich postow sie tu pojawialo )) Odpowiedz Link Zgłoś
ussa77 Re: Icsi - udane!! 29.11.07, 17:11 witajcie dziewczyny.. jestem po pierwszej wizycie.... jejku mam dwa małe bąbleki 5 mm i 4 mm. jeszcze boje sie cieszyć bo lekarz powiedział ze wszystko jeszcze moze sie zdarzyć... nastepne usg za 2 tyg i wtedy mam nadziej zobacze malutkie dwa bijące serduszka...... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia_78 do Ussy 30.11.07, 10:35 Gratuluję i bardzo się cieszę. Na pewno wszystko będzie teraz dobrze. Dbaj o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ulaula Re: Icsi - udane!! 29.11.07, 18:43 Ogromne gratuacje! Bardzo się ciesze i zdrowych kolejnych 9 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Icsi - udane!! 30.11.07, 13:48 Ussa, gratulacje! Trzymam kciuki, żeby ten sen się spełnił! Odpowiedz Link Zgłoś