Dodaj do ulubionych

lekarz z okolic Sosnowca

IP: *.fwfin.fwc.com 26.08.03, 10:03
Dziwczyny poszukuje gin z okolic Sosnowca, Myslowic lub Dabrowy, ew. Katowic
ale takiego ktory specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci. Wiem ze w
Myslowicach jest klinika leczenia nieplodnosci ale moze znacie kogos
konkretnego kto tam pracuje.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: lekarz z okolic Sosnowca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 13:15
      hej
      jest taki ktoś w Katowicach. jesli Cie to jeszcze interesuje, to chetnie
      podziele sie namiarami. moj mail - joda2@poczta.fm, bo tutaj rzadko bywam
      pozdrawiam
      joanna
      • Gość: Petitfleur Re: lekarz z okolic Sosnowca IP: 62.111.233.* 28.08.03, 09:24
        Tak, w Mysłowicach jest klinika novomedica. Lekarze to dr. Wocieszyn i dr.
        Błaszczyk. Tam jest 100% prywatnie i szczerze mówiąc nie polecam. Polecam
        poradnię leczenia niepłodności w Bytomiu przy szpitalu na Batorego. Szefem jest
        dr. Horak a godni polecenia lekarze to dr. Grettka i dr. Tomanek. Cały zespół
        pracuje również w prywatnej przychodni Antrum na Łużyckiej. Na życzenie podam
        telefony petitfleur@poczta.fm
        • Gość: asia Re: lekarz z okolic Sosnowca IP: *.246.99.209.tisdip.tiscali.de 28.08.03, 09:47
          Ja natomiast polecam ci dr Migacza z Katowic. Ja juz dlugo nie mieszkam w
          Katowicach wiec nie wiem czy sie gdzies nie przeniosl ale kiedys mial gabinet w
          bloku obok Spodka. Ja leczylam sie u niego dobrych pare lat i choc jego gabinet
          byl malutki to sposoby diagnozowania godne tych co na zachodzie. Wiem bo od
          kilku lat mieszkam w Niemczech i poznalam tu wiele lekarzy leczacych
          nieplodnosc. Sama leczylam sie 5 lat wiec mam na ten temat cos do powiedzenia.
          • Gość: misia1 Re: lekarz z okolic Sosnowca IP: *.fwfin.fwc.com 28.08.03, 11:39
            dziewczyny serdecznie dziekuje, ciesze sie ze mozna ana Was liczyc! kontaktuje
            sie na priva.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka