Gość: Just. IP: 217.11.133.* 17.09.03, 09:42 Czy po zażyciu CLO mogą wystąpić bóle podbrzusza? Skończyłam brać CLO tydzień temu i boli mnie brzuch, zarówno podczas kochania, jak również podczas siedzenia czy chodzenia. Czy to może być po CLO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Czy po CLO może boleć brzuch? 17.09.03, 12:39 moze bolec w dole brzucha jak i moga bolec same jajniki! pracuja wtedy na zdwojonych obrotach, wiec musisz im wybaczyc pozrowienia piegoosek ---------------------- oczekujaca pozytywnego wyniku po IV(juz) iui Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: Czy po CLO może boleć brzuch? IP: *.mofnet.gov.pl 17.09.03, 13:49 Hej! Mnie własnie brzuch po CLO pobolewa doslownie jajnik. A czy może być przez to dluższy okres? dzisiaj mam 7 d.c. i cały czas plamię. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Czy po CLO może boleć brzuch? 17.09.03, 14:26 ja tak mialam w ostatnim cyklu, doktorek powiedzial, ze jeszcze pecherzyk jest za maly (to byl 11dc, plamilam do 10dc), aby wytwarzac estradiol, ktory hamuje krwawienie! faktycznie pecherzyk urosl duzo pozniej, owu byla 19dc! pozdrawiam piegoosek ---------------------- oczekujaca pozytywnego wyniku po IV(juz) iui Odpowiedz Link Zgłoś
tosia4 Re: Czy po CLO może boleć brzuch? 17.09.03, 15:15 mnie boli ,gdy jest ich więcej niż jeden w jajniku ,albo jak pęcherzyki nie pękną tylko staną się torbielikami zuza Odpowiedz Link Zgłoś