Dodaj do ulubionych

dipherelina

IP: *.peerte.com.pl 07.01.02, 14:04
Dziewczyny, proszę Was o opinię na temat tego leku, który jak słyszałam może
powodować opuchliznę na ciele? Napiszcie, jak Wy go znosiłyście i czy
faktycznie dobrze spełnia swoją rolę wyciszania przysadki mózgowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: bubu3 Re: dipherelina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 09:44
      Brałam. To jeden zastrzyk, wyciszyło idealnie. Czułam się jak bym była tydzień
      przed okresem. Bóle głowy, wypryski na twarzy, senność itp. Lekarz ostrzegał,
      że samopoczucie może być podobne jak podczas menopauzy, te same objawy, ale nie
      było tak źle.
      • Gość: Iwona Re: dipherelina IP: 212.160.79.* 08.01.02, 10:45
        Też brałam. Wycisza przysadkę do zera, ale ja strasznie źle zniosłam. Strasznie
        popuchłam i miałam koszmarne bóle stawów, przydarzyła się też owulacja po
        wyrzucie gonadotropin. Miałam dziwne plamienia i w ogóle przez pierwsze dwa
        tygodnie po podaniu było nie dokńca jak powinno, ale potem wszystko już było OK
        bo zrobili mi badania, tak że do stymulacji przystąpiłam bez problemu. Lekarz
        mówił, że to, co mi się przytrafiło czasem się zdarza, ale jest to przejściowe
        i nie ma wpływu na dalsze postępowanie.
        • Gość: aga71 Re: dipherelina IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.01.02, 12:13

Nie musi byc tak zle, jak pisza dziewczyny. Bralam i nie zauwazylam zadnych negatywnych efektow. Ale moze to tylko ja jestem takim ewenementem, bo cala stymulacje znioslam bardzo dobrze.

Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka