antosia80 13.06.08, 10:35 Czy któraś z Wam zarzywała ten lek? Co o nim sądzicie? Dostałam ten lek na obniżenie prolaktyny, bo mam lekko powyżej normy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: Norprolac 13.06.08, 11:49 Ja go brałam i powiem szczerze jak dla mnie jest super )) Wcześniej kilka lat łykałam bromka i cierpiałam z powodu skutków ubocznych a po norprolacu czułam się super. Brałam go stosunkowo krótko bo zaszłam w ciążę. Zostały mi 2 op. więc jak ktoś jest zainteresowany to proszę o maila __________________________________ po 6 latach mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Norprolac 13.06.08, 12:10 Ja biorę 4 dzień i powiem szczerze, że jestem bardzo senna. Nie daję sobie rady. Może to z ciśnieniem coś w pogodzie się dzieje. Biorę go na noc więc w dzień nie powinnam już nic odczuwać. A brałaś go codziennie???? Jak dowiedziałaś się o ciąży to przestałaś brać? Ile czasu się staraliście. My staramy się 7 cykl. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek1000 Re: Norprolac 13.06.08, 12:40 Samantha to moja bohaterka i starała się bardzo bardzo długo! I wreszcie się jej udało po chyba 6 latach. I ja też się nie poddam :o) Samatha, Wiesz już czy chłopczyk, czy dziewczynka? Boże, jaka Ty musisz być szczęśliwa :o) A ten norprolac też się bierze na noc? To rozwiązałoby problem z sennością! Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Norprolac 13.06.08, 14:13 Tak, lekarz kazał mi brać przed snem żeby uniknąć senności w dzień i ewentualnych zawrotów głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Rodzynek 15.06.08, 20:28 Na usg w 12tc widzieliśmy chyba siusiaka więc pewnie synuś ale wiadomo, że wszystko może się zmienić A co do norprolacu dziewczyny polecam brać na noc, wtedy nie odczuwa się tak skutków ubocznych __________________________________ po 6 latach mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
thursday.next Re: Norprolac 13.06.08, 21:46 biorę i sobe chwalę, ale.. to bardzo skuteczny lek, moja prl po miesiącu spadła poniżej normy - brałam połówke potem i po 2 miesiącu znów wynik poniżej normy i zaczełam brać ćwiartkę i łykam ją już ponad rok - prl jest ok. jedynie boję się co będzie jak odstawie, w ciąży, bo PRL bardzo skacze po odstawieniu leków Odpowiedz Link Zgłoś