Dodaj do ulubionych

FRTILITY CLINIC Kraków - opinie

IP: 2.4.STABLE* / 217.96.2.* 22.09.03, 11:51
Leczę się w tej klinice już od dwóch lat i jak narazie bez efektu. Zależy mi
na opini ewentualnych pacjentek bo im więcej czasu mija tym bardziej się
zastanwiam ( może gdzieś i nadzieja umyka...)Mam zespół PCO i jestem po
laparo i histeroskopii, miesiączki nie mam jak mi się jej nie wywoła i tam
takie różne towarzyszące problemy. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś kto się
tam leczył uwieńczył leczenie sukcesem? Bo wiadomo, że każda z nas zapłaci
każdą kwotę żeby mieć upragnine dziecko, jak narazie to zauważyłam że
pochłania to ogrom pieniędzy i mam zalecane jedno i to samo, może tak ma być,
nie wiem i jedyne słowa nadziei jakie słyszę to " natura wie co ma robić.."
hm? Bardzo proszę o odpowiedzi i ewnentualną pomoc co mam dalej robić.
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • beemka1 Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie 22.09.03, 13:09
      Siedze na tym forum juz od blisko roku i od tego czasu nie spotkalm sie z ani
      jedna pozytywna opinia dotyczaca tej kliniki. Ja sie tam nie lecze, ale wedlug
      bylych pacjentek prof Klimka, lekarz ten jest zdzerca i zlodziejem. Wejdz na
      bocoana, poczytaj ankety o klinikach w Polsce, to sie zalamiesz. Zwroc uwage
      na ceny - chyba nogdzie nie jest tak drogo jak tam.
      • Gość: nova Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie IP: 149.156.31.* 22.09.03, 13:12
        Uciekaj stamtad dziewczyno jak najpredzej - szkoda czasu i pieniedzy...
    • Gość: maksia Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 15:57
      Straciłam tam rok , mnóstwo kasy i nerwów.Prof. Klimek to nieporozumienie.
      Poszukaj innych specjalistów.
      Pozdrawiam.
    • Gość: g. Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 21:24
      Leczyłam się tam 2 lata. Nie u Klimka, ale u innego lekarza. To nie jest
      profesjonalna klinika, szkoda czasu. Jeśli leczysz się u Klimka , uciekaj jak
      najszybciej.
      • Gość: diuna Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie IP: *.autocom.pl 22.09.03, 22:44
        Ja też, niestety (bo to w sumie smutne) muszę przyłączyć się do negatywnych
        opinii na temat metod leczenia stosowanych w tej klinice. Miałam okazję być tam
        kilka razy, ani razu nie zostałam zbadana, pomimo, że USG wykazywało obecność
        torbieli (i zdiagnozowaną wcześniej endometriozę). Na szczęście spotkałam się w
        Klinice z osobami, które również się tam leczyły i cóż się okazało - jedna
        wielka sztampa, u wszytskich to samo, te same diagnozy, badania i przepisywane
        leki i standardowe zaburzenia hormonalne u facetów. Jeśli nie chcesz tracić
        czasu i fortuny - podejmuj kroki w kierunku zmiany specjalisty. Powodzenia.
        • Gość: andzia Re: FRTILITY CLINIC Kraków - opinie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 14:03
          A ja juz na wszelki wypadek ostrzegam Cię
          przed "kliniką lecZenia niepłodności " Femina
          na Klinach , u Rysia Jankowskiego..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka