lewana77 26.06.08, 18:34 Nam po udanym ICSI - dwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimini Re: Ile zarodkow Wam zostalo? 26.06.08, 19:01 Mnie po piewszym udanym ICSI po którym mam bliźniaki zostało 9 zarodków. W marcu podchodziłam do criotransferu, rozmrożono 3 zarodki, podano dwa, przyjął się jeden - jestem w ciąży z trzecią dzidzią. A zamrozonych zarodków mam jeszcze 6, które zamierzam zabrać w przyszłości. Jak tak dalej pójdzie to będę mamą 5 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: Ile zarodkow Wam zostalo? 26.06.08, 20:22 I tak trzymaj maksimini). Jesli tylko możesz sobie pozwolić na zabranie wszystkich dzieci - popieram w 100%,. My też bardzo chcieliśmy zabrać wszystkie dzieci, tylko... to one nie chciały zostać z nami. Mam andzieję, ze choć 1 z tych 6 zarodeczków, które mielismy, zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
juliza do maksimini 27.06.08, 09:52 Witaj, ja też mam bliźniaki i zostały mi jeszcze 3 zarodki. Cały czas zastanawiamy się, co z nimi zrobić... Chciałam zapytać, ile lat mają Twoje dzieci? Tzn., w którym momencie chowania bliźniąt zdecydowaliście się na kolejne dziecko. Z jednej strony chciałabym mieć jeszcze dzieci, z drugiej nie wiem, czy będę mieć jeszcze chęci i siły po odchowaniu dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: do maksimini 27.06.08, 13:33 Moje dzieci skończyły roczek 6.03.2008r, a 17.03.2008r miałam criotransfer. Jak trzecia dzidzia się urodzi bliźniaki będą miały 21 miesięcy. Nigdy nie miałam takich obaw że jak crio się uda to nie dam rady zająć się wszystkimi dzieciakami, choć oczywiście zdaję sobie sprawę że czasami może być ciężko. Jak trzecia dzidzia skończy 9-12 miesięcy zamierzam zabrać kolejne moje śnieżynki do siebie. A jaki będzie wynik - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś