Dodaj do ulubionych

dr dubrawski z wwy

IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 25.09.03, 19:06
znacie go - macie jakies opinie?
Obserwuj wątek
    • bas7 Re: dr dubrawski z wwy 26.09.03, 17:42
      Tragedia - niegdy nie spotkałam się z tak beznadziejnym lekarzem.
      Przedwczoraj byłam u niego po poradę endokrynologiczną. Usłyszałam słowa,
      których żaden lekarz nie powinien mówić. NIE POLECAM!!!!!!!
      Anna
      • Gość: dede Re: dr dubrawski z wwy IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 26.09.03, 18:47
        ale napisz jakies szczegoly, bo tak ogolnie slowa nic nie daja. obrazil cie,
        przeklinal? o co chodzi?
        • Gość: Anna Re: dr dubrawski z wwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 20:14
          Dede już wyjaśniam, dlaczego nie polecam tego lekarza.
          Obecnie jestem w ciąży i mam złe wyniki badań tarczycy, więc mój ginekolog
          prosił mnie, żebym skontaktowała się z endokrynologiem. W między czasie
          przepisał mi lek, zanim dostane się do endokrynologa. I tak po dwóch tygodniach
          od zapisu trafiłam do Pana D. Dla mnie to jest niepoprawny filozof, teoretyk -
          nic u niego z praktyki. Na wstępie spytał się mnie, czy gdybym nie miała
          problemów z tarczycą to bym przyszła do niego - odparłam, że NIE. Z ironią w
          głosie podziękował mi za szczerość. A potem to już była gehenna - nie udzielił
          mi odpowiedzi na żadne z moich pytań. Twierdził, że jest lojalny wobec swoich
          kolegów po fachu i skoro już leczę się u kogoś innego (a nie u niego), to ten
          ktoś na pewno jest mądrzejszy od niego i wie co robi. Więc on nie widzi powodu,
          żeby się mną zająć. A mi chodziło tylko o to, czy stan mojej tarczycy nie
          zagraża dziecku? Powychwalał się jeszcze przez pół godziny tym jak to on w
          Stanach....., czego on tam nie widział..... A już zupełnie szlag go trafił jak
          powiedziałam, że starając się zajść w ciążę byłam (jak się okazało) u jego
          konkurencji w Łodzi (mam na myśli immunologię). Nawet nie chciał spojrzeć
          (rzucić okiem) na wyniki badań z Łodzi - on najchętniej zleciłby je u siebie a
          tu niespodzianka - cały komplet badań był na jego biurku.
          Dede leczyłam niepłodność przez 6 lat - więc miałam kontakt z niejednym
          lekarzem, ale uwierz mi nigdy jeszcze nie trafiłam do takiego......
          Wnioski wyciągnij sama. Życzę powodzenia Anna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka