miceel 23.07.08, 14:08 Samanta napisz proszę , czy u Ciebie wszystko dobrze?Mam nadzieje,że czasami jeszcze czytasz to forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynek1000 Re: Do Samanta25 23.07.08, 14:56 Właśnie, ja tez jestem ciekawa, co u Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1939 Re: Do Samanta25 24.07.08, 19:36 u Sam wszystko ok, zaraz ją przywołam żeby tutaj zajrzała Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do Samanta25 24.07.08, 20:01 Malutka dziękuję za cynk że dziewczyny pytają o mnie ) U mnie po woli do przodu, niby kończymy 22tc ale dla mnie czas jakoś wolno teraz płynie. Nie wiem czy tutaj się chwaliłam, będziemy mieli Synka )) Ciuszki już zakupiłam dla niego, teraz mamy dylemat odnośnie wózka i łóżeczka D Tyle tego jest na rynku, że człowiek nie wie na co się zdecydować ) A moje samopoczucie różne. Czasami mam gorsze dni bo dokucza mi ból pachwin, kości łonowej i kręgosłupa lędźwiowego. Ostatnio walczę z mega zgagą. A co u Ciebie Miceel?? Dziękuję za pamięć ******* __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
miceel Re: Do Samanta25 24.07.08, 21:39 U mnie o.k, nam się kończy 21tc.Od 18tc troche muszę leżec , bo łożysko troche mi się obniżyło.Niestety nie wiemy czy synek,czy córeczka,bo dzidzia wypieła się na nas.Co do czasu też strasznie wolno mi płynie. Pozdrawiam i uściski dla Ciebie i synka. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do Samanta25 25.07.08, 22:13 Odpoczywaj ile się da )) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego *** __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś