Gość: Nikola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:03 Dziewczyny!!! Proszę o opinie o Panu doktorze Horaku - Bytom... Chce się do niego wybrać. Leczy sie któraś z Was u Niego? DZiękuję!!! Pozdrawiam!!! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julq Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! 01.10.03, 18:13 Dwa lata temu robił mi ICSI, a w tym tygodniu mam umówioną wizytę. Jeśli chcesz "stare" informacje, to daj znać, jeśli nowe - poczekaj do przyszłego tygodnia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanibal Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 18:31 Leczymy się u niego. mamy pozytywne wrażenia ale do końca jeszcze daleka droga. Do niego raczej trzeba chodzić parami i pogodzić się z późnymi godzinami urzędowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:03 Jaki jest tel.do prywatnej kliniki i jakie godziny przyjmowania? Odpowiedz Link Zgłoś
2000p Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! 10.02.04, 22:18 SŁUCHAJCIE DR HORAK TO DOSKONAŁY SPECJALISTA, KTÓRY PRACUJE NA TAKIM SPRZĘCIE JAKI MA, A MA NA PEWNO GORSZY NIŻ W WARSZAWIE, TAM MAJĄ LEPSZE WYNIKI. JA DZIĘKI NIEMU MAM 3 LETNIEGO SYNKA, NA TĘ STRONE WESZŁAM Z SENTYMENTU I POCZUCIA SOLODARNIŚCI Z KOBIETAMI KTÓRE PRZESZŁY TO CO JA. MNIE W BYTOMIU POMOGLI, TRWAŁO TO NIECAŁE TRZY LATA. CHOĆ DO TEJ PORY WSZYSCY SĄ ZGODNI, ŻE TO BYŁ CUD, A ONE W NIEPŁODNOŚCI SIĘ ZDARZAJĄ I TO WCALE "NIERZADKO!!!!!" "ANTRUM" UL. ŁUŻYCKA 64 TEL.281-44-02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 09:39 Dzięki-co prawda zarejestrowano mnie do kliniki przy szpitalu,ale ja na pierwsza wizytę to chyba może być.Zawsze mogę zmienic panstwowe na prywatne))))Ten adres i Twoja opinia to dla mnie wiele!!!!!1Dziękuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: Do 2000p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 13:00 Zgadzam się z Toba w zupełności. Moja znajoma pod jego "opieką" doczekała się dziecka po 18 latach małżeństwa. Urodziła w wieku 40 lat. Mała jest śliczna i zdrowa. Ja równeiż się u niego leczę...zaczeliśmy badania...on dopiero nas skierował....wcześwniej rok inni lekarze zwodzili nas. dr. Horak jest konkretny i w zupełniości można mu zaufać...My z mężem mu zufaliśmy i mam nadzieję, że dzięki niemu zostanę mamą. Wybieram sie do niego jeszcze w tym miesiącu..po dalsze wskazówki w leczeniu. Pozdrawiam! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.saint / 195.117.38.* 11.02.04, 05:59 Czy jest dobrym lekarzem od spraw bezpłodności par? Odpowiedz Link Zgłoś
2000p Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! 11.02.04, 19:30 Słuchajcie, jeśli mogę coś poradzić, to lepiej zacząc od ANTRUM - prywatnie, potem i tak w końcu wszystkie trafiamy do kliniki. Oprócz Horaka, jest dr Tomanek - ja go poprostu kocham, jest równie dobry i dużo bardziej komunikatywny, a co najważniejsze jest do niego troche mniej osób. Poza tym i tak wszyscy lekarze stamtąd konsultują się ze sobą. Co do bezpłodności par, to tak - u mnie był problem po stronie męża i to baardzo!! No i jeszcze jedno - w Bytomiu robią przecudne dzieciaki na czele z moim. Wszystkie tam "wyprodukowane" (tak to z kilkoma znajomymi po przejsciach nazywamy), które znam są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:07 Ja mam pytanie zasadnicze-jaki był problem z męzem i jak zaszłas w ciąże?(jesli moge ingerowac w prywatnośc)i za którym razem się udało.Dzięki temu forum udaję się tam- potem mam zamiar nakłonić koleżankę(problem finansowy) jak spodoba mi się))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2000p Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! 11.02.04, 23:46 Mało plemników, stanowczo za mało, drastycznie mało - odrazu przeszliśmy na oczekiwanie na ICSI - zapłodnienie jajeczka pojedyńczym plemnikiem. niestety nie udało sie, jajeczka się nie zapłodniły, więc nawet nie miałam transferu. No to co, pewnie jeszcze coś we mnie siedzi, za pół roku wyznaczono laparoskpię. A że jestem niecierpliwa, dr Horak, tak żeby nie siedzieć bezczynnie zaproponował inseminację. Wszystkim szczęki opadły gdy za 3 razem zaszłam w ciążę. Ja sama byłam w szoku, bo za wiele sobie nie obiecywałam.A co do kosztów, to sztuczne zapłodnienie jest drogie (6 - 7 tys.), natomiast inseminacja darmowa. A teraz motto Horaka: Dopóki mąż ma choć jeden plemnik, a pani macicę - to jest dobrze. Znam całą rzeszę kobiet z naszymi problemami i na przestrzeni ostatnich 6 lat 98% zostało MAMUSIAMI! Tylko ważne jest, że gdy pojawi się problem, to nie ma na co czekać, tylko działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dr. Horak - Bytom - proszę o opinie!!! IP: *.saint / 195.117.38.* 13.02.04, 05:57 Mam pytanie ile bierze za wizytę lekarz Horak a ile Tomanek.Gdzie przyjmują prywatnie,czy najpierw trzeba się zgłosić państwowo do przychodni czy szpitala? Dziękuję za rady. Odpowiedz Link Zgłoś