Dodaj do ulubionych

Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS

IP: *.one.pl / 62.233.185.* 04.10.03, 12:43
wITAM ,MAM PYTANIE CZY KTÓRAŚ Z PAŃ ZAŻYWAŁA TE LEKARSTWO ,NO I CZY POMYŚLNIE.
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS 04.10.03, 13:41
      witaj Yasin! bardzo duzo znajdziesz tu (i nie tylko) nt. zazywania Clo! np.
      www2.gazeta.pl/szukaj/806956,31023,1253966.html
      zajrzyj rowniez na forum bociana www.nasz-bocian.pl sa tam roze tematy,
      np. "jak sie leczyc" itp. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums
      na pewno znajdziesz bardzo duzo nt. tego leku!
      od siebie dodam tylko, ze jest to lek, ktory stymuluje jajniki do produkcji
      pecherzkow!
      zajrzyj jeszcze tu: www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-
      8&q=clostilbegyt&lr=lang_pl na pewno cos znajdziesz dla siebie!
      zazywanie clo najczesciej skutkuje!!
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      piegoosek
      • Gość: zibi Re: Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 13:57
        wiele kobiet go zażywa, a na forum to chyba wszystkie!!!Ha Ha ja go brała. Raz
        dzięki niemu zaszlam w ciąże, no może mąż troche pomógł, ale długo się nią nie
        cieszyłam. Teraz znów go brałam, ale słabo działał, choć ostatecznie będę
        wiedziła we środę, bo mam USG
        • Gość: Paola Re: Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS IP: *.daminet.pl 04.10.03, 16:22
          Witaj....ja brałam już drugi cykl-podwójną dawkę i udało się wywołać owulację,
          choć w ciążę nie zaszłam. Widzę, że ten lek skutkuje, ale owulacja to dopiero
          połowa sukcesu!
    • Gość: lomre Re: Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 23:17
      ja rowniez bralam clo. Dzieki niemu mozna wywolac owulacje, ale powinna byc
      monitorowana i nie trwac dluzej niz 3 cykle. Lekarze podobne czesto po niego
      siegaja, bo mimo wszelkich innych problemow udaje sie zajsc w ciaze. Jednak
      gdy inne problemy sa rownie wazne to moze nastapic nieutrzymanie ciazy.
      Ja bralam 2 razy po 3 cykle, ale bez rezultatu. Moze jednak Tobie sie uda
      czego serdecznie zycze.
    • Gość: Yasin Re: Lekarstwo-CLOSTILBEGYT CLOMIFENI CITRAS IP: *.one.pl / 62.233.185.* 05.10.03, 17:01
      Dzieki za rady goraco pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka