kalm-arek 01.10.08, 13:12 Dziewczyny, czy po przyjmowaniu clo bolały Was jajniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: reakcja na clo 01.10.08, 14:52 oj, bolały. Przeciez CLO to lek na stymulacje jajników, wiec nic dziwnego w tym, ze wyzej wymienione moga boleć. Wazne zeby przez monitoring sprawdzic jak idzie stymulacja i czy pecherzyki pekaja, czy nei tworza sie z nich torbiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kalm-arek Re: reakcja na clo 01.10.08, 15:22 ja to wszystko wiem, mam monitoring i to mój 4 cykl z clo. Tylko że nigdy mnie nie bolały a teraz porażka. Czekam na iui i mam wrazenie ze zaraz mi pękną jajeczka i nie doczekaja do piątku Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: reakcja na clo 01.10.08, 19:11 Ja wlasnie po takiej stymulacji, gdy czulam całe obrzmiale podbrzusze - zaszlam w ciaze po IUI Ale ja bylam dodatkowo stymulowana menopurem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalm-arek Re: reakcja na clo 01.10.08, 19:57 a czułaś się tak jeszcze przed owulacja czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: reakcja na clo 01.10.08, 21:51 ja właśnie po ostatniej porcji clo,jajniki bolą,czuję drętwienie w nogach aż do kolan,podbrzusze nabrzmiałe. Dziewczyny, jak długo u was utrzymywał się ból jajników? Czy aż do owulki? To mój 6dc. Odpowiedz Link Zgłoś
kalm-arek Re: reakcja na clo 02.10.08, 10:01 ja brałam clo do 5 do 9dc. Ból zaczął się 8dc, najgorszy był 11dc. Dzis 13dc, i czuje ból, ale nei jest już aż tak bardzo dokuczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś