lomre 21.10.03, 18:34 Lekarz przepisaB mi ten lek na uaktywnienie sluzu. Czy komus to pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie nowa Re: komu pomaga Ovestin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 11:47 Jezeli masz wrogosc sluzu - to ovestin nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenwitch Re: komu pomaga Ovestin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 12:53 hej, ja tez zazywalam ovestin przez 2 kolejne cykle na rozrzedzenie sluzu, i do tego "wspomagalam" sie guajazylem , ale niestety nie pomoglo.... nie znaczy to jednak, ze nie pomoze Tobie, moze u mnie przyczyna nie-zachodzenia jest inna... sprobowac nie zaszkodzi. pozdrawiam greenwitch Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: komu pomaga Ovestin 22.10.03, 23:49 Lekarz podejrzewa u mnie wrogosc sluzu. Ale faktycznie sluz mam gesty i nie mam mowy o rozciagliwosci, wiec moze....Dodajcie mi otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nowa Re: komu pomaga Ovestin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 10:25 Niektorzy lekarze nie wiedza na czym polega wrogosc sluzu.Sama sie o tym przekonalam. jeden mi wmawial, ze mam za gesty, drugii stwierdzil, ze jest super w gornych granicach normy. Warto sprawdzic diagnoze. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś