Gość: magda IP: *.rutex.slask.pl 24.10.03, 22:15 parę dni przed miesiaczką występują u mnie plamienia - czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amel1 Re: plamienia 24.10.03, 22:24 Ja tez miałam problem z plamieniami około 7-5 dni przed miesiączką. Lekarz stwierdził niski poziom progesteronu, więc zażywałam Duphaston - nie pomogło. Teraz przepisał Luteinę (naturalny progesteron), którą przyjmuję dopochwowo i plamienia zniknęły. Dziś mam 28 dc i czekam jeszcze 2 dni czy pojawi się małpa czy w końcu sie udało . Dla mnie i tak jest sukcesem brak tych brązowych plamień, bo wystepowały u mnie aż od maja. Teraz przynajmniej mam nadzieję na ciążę, bo plamienia ja wykluczały (niski progesteron zupełnie wykluczał ciążę). Odpowiedz Link Zgłoś
zibi62 Re: plamienia 24.10.03, 22:32 ja miałam to samo, i tera lekarz przypisał mi luteinę. mam nadzieję, ze mi pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi62 Re: plamienia 24.10.03, 22:35 Mam pytanie, z czy ty przyjmowałaś samą luteinę czy może jakieś leki stymukujące owu? a czy masz w ogóle owulacje bez stymulacji? A może wiesz czy mozna przyjmować Hormeel s przy luteinie? a Castagnus? nie mam stwierdzonej podwyższonej prolaktyny, ale objawy wskazuję że jednak, cos tam nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathrin78 Re: plamienia IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 15:48 Zibi, hormeel możesz brać niezależnie od stosowania innych preparatów Odpowiedz Link Zgłoś
amel1 Re: plamienia 24.10.03, 23:02 Zibi ja mam owu bez stumylacji. Luteina była przede wszystkim na plamienia, a przy okazji ładne miałam owu. Więc niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś