IP: *.rutex.slask.pl 24.10.03, 22:15
parę dni przed miesiaczką występują u mnie plamienia - czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • amel1 Re: plamienia 24.10.03, 22:24
      Ja tez miałam problem z plamieniami około 7-5 dni przed miesiączką. Lekarz
      stwierdził niski poziom progesteronu, więc zażywałam Duphaston - nie pomogło.
      Teraz przepisał Luteinę (naturalny progesteron), którą przyjmuję dopochwowo i
      plamienia zniknęły. Dziś mam 28 dc i czekam jeszcze 2 dni czy pojawi się małpa
      czy w końcu sie udało smile . Dla mnie i tak jest sukcesem brak tych brązowych
      plamień, bo wystepowały u mnie aż od maja. Teraz przynajmniej mam nadzieję na
      ciążę, bo plamienia ja wykluczały (niski progesteron zupełnie wykluczał ciążę).
      • zibi62 Re: plamienia 24.10.03, 22:32
        ja miałam to samo, i tera lekarz przypisał mi luteinę. mam nadzieję, ze mi
        pomoże.
        • zibi62 Re: plamienia 24.10.03, 22:35
          Mam pytanie, z czy ty przyjmowałaś samą luteinę czy może jakieś leki
          stymukujące owu? a czy masz w ogóle owulacje bez stymulacji? A może wiesz czy
          mozna przyjmować Hormeel s przy luteinie? a Castagnus? nie mam stwierdzonej
          podwyższonej prolaktyny, ale objawy wskazuję że jednak, cos tam nawala.
          • Gość: kathrin78 Re: plamienia IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 15:48
            Zibi, hormeel możesz brać niezależnie od stosowania innych preparatów
    • amel1 Re: plamienia 24.10.03, 23:02
      Zibi ja mam owu bez stumylacji. Luteina była przede wszystkim na plamienia, a
      przy okazji ładne miałam owu. Więc niestety nie znam odpowiedzi na Twoje
      pytania. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka