aga2515 22.11.08, 11:23 Cześć dziewczynki! Mam pytanie: Czy po tranferze leżałyście w łóżku, jak funkcjonowałyście? Czy to ma jakieś znaczenie żeby się udało? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola312 Re: Po transferze? 22.11.08, 12:10 Ja po transferze pojechałam do domu i trochę poleżałam. Właściwie ten jeden dzień zrobiłam sobie taki "na spokojnie". Na kolejne 2 tyg. dostałam zwolnienie, ale funkcjonowałam normalnie tylko tak bez pośpiechu, miałam czas żeby trochę dłużej pospać, porobić coś w domu. To zwolnienie to właściwie wymusiłam na lekarzu, bo on uważał, że nie ma do niego żadnych wskazań. No i niestety, w ciąży nie jestem. Teraz będę chciała podejść do kriotransferu i już wiem, że o zwolnienie nie poproszę, nie może mnie po prostu co chwila nie być w pracy. Będę musiała pracować i w miarę możliwoście dbać o siebie, choć wiem, że to nie będzie takie proste jak podczas zwolnienia. Z tego co tu nieraz czytałam to naprawdę nie ma żadnych reguł, po prostu trzeba na siebie uważać, nie przemęczać się za bardzo, nie dźwigać, nie pić za dużo, a co ma być to będzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2515 Re: Po transferze? 22.11.08, 12:12 Dzięki wielkie! No właśnie, nie można dać sie zwartiować... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś