Dodaj do ulubionych

kto ze mną?

22.03.09, 14:13
cześć, w końcu dostałam @ i od dziś zaczynam brać leki i gdzieś koło 8 kwietnia prawdopodobnie będę mieć transfer mrozaczków, mam nadzieję że udany i że będą chciały z nami zostać na 9 m-cy, pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach smile
Obserwuj wątek
    • kakulek83 Re: kto ze mną? 22.03.09, 14:51
      Witaj ja jutro spodziewam się @ i dzwonię do kliniki, chcemy podejść do criotransferu w tym właśnie cyklu. Jakie leki zaczynasz brać? Czy jakieś badania dodatekowe wykonywałaś? W ogóle w skrócie jak wyglada przygotowanie do crio, choc top pewnie sprawa indywidualnasmile

• misia322 Re: kto ze mną? 22.03.09, 15:38
      witaj i teraz ja za ciebie bede trzymała kciuki ,i mocno kibicuje smile)))czy
      podchodzisz u dr Biernat???
      • olivia78 Re: kto ze mną? 22.03.09, 16:27
        Czesc! Ja bedze miala transfer okolo 5 kwietnia,dokladnie nie wiem
        bo wlasnie stym.(luprom,bravelle,menopur). Wiec jestem a Wami i
        trzymam za Was kciuki!
        • jurkitek Re: kto ze mną? 22.03.09, 17:17
          witaj misia, jak samopoczucie, myślę, że się nie poddałaś i będziesz walczyć
          dalej, podchodzę u Gretki,
          a co do leków to narazie biorę tylko estrofem 1-5dc-1tabletka, 6-9dc-2, a od
          10-14dc-3, potem USG i dalej zobaczymy
          wszystkim starającym życzę wysokich bet i powodzenia
          • jurkitek Re: kto ze mną? 24.03.09, 06:26
            witamsmile, jestem umówiona na 3kwietnia na USG, nie mogę się juz
            doczekać tak bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało,
            pozdrowienia dla wszystkich i trzymam mocno kciuki za pozytywne testy
          • misia322 Re: kto ze mną? 25.03.09, 23:35
            witaj hmm moje samopoczucie???? sama nie wiem .....jest mi bardzo zle od srodka
            ,czuje jak mnie zycie przytłacza....mam żal do swiata ,do lekarzy ze nie
            potrafią mi pomóc, i traktują jak nastepną w kolejce aby wydac kase....i chyba
            zawiodłam sie na Mańce...wiem nie powinnam tego mówic bo to jest wielka
            loteria...ale po prostu tak sie czuje..w sume to chce podejsc jeszcze raz i
            icsi czy imsi...jeszcze nie wiem...jak na razie to dzwoniłam do profesora z
            Łodzi i on zlecił mi badania na przeciwciała ,i z wynikami mam do niego jechac
            16 kwietnia wiec na razie spokojnie czekam..kochana bardzo ci kibicuje i
            tzrymam kciuki i pisz co u ciebie wink)))
            • jurkitek Re: kto ze mną? 26.03.09, 09:03
              witaj misia!wyobrażam sobie co czujesz i mocno cie przytulam, ale
              mam taką nadzieją że w końcu i dla nas zaświeci słoneczko i będziemy
              szczęśliwymi mamami, ja bardzo boje się kolejnego rozczarowania,
              pierwszą porażkę bardzo przeżyła chyba za bardzo się nastawiłam ,nie
              brała wogóle opcji, że sie nie uda i to mnie zgubiło, teraz
              podchodze do tego z dystansem przynajmniej tak mi się wydaje, a jak
              będzie to się zobaczy, dr G na ostatnie wizycie powiedział mi że być
              może miałam za bardzo ładne endometrium i dlatego mogło się nie
              udać, powiedział też że niektóre kobiety pozytywnaie reagują na
              mrozaczki niż na świeże zarodki, ach powiedział jeszcze, że będą
              trzy próby jak się nie uda to moze jakieś kolejne badania, ale
              narazie nia ma pomysłu, bo wszystkie robiłam i jest ok, pożyjemy
              zobaczymy, pozdrowionka i też trzymam kciuki za ciebie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka