jurkitek 22.03.09, 14:13 cześć, w końcu dostałam @ i od dziś zaczynam brać leki i gdzieś koło 8 kwietnia prawdopodobnie będę mieć transfer mrozaczków, mam nadzieję że udany i że będą chciały z nami zostać na 9 m-cy, pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakulek83 Re: kto ze mną? 22.03.09, 14:51 Witaj ja jutro spodziewam się @ i dzwonię do kliniki, chcemy podejść do criotransferu w tym właśnie cyklu. Jakie leki zaczynasz brać? Czy jakieś badania dodatekowe wykonywałaś? W ogóle w skrócie jak wyglada przygotowanie do crio, choc top pewnie sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: kto ze mną? 22.03.09, 15:38 witaj i teraz ja za ciebie bede trzymała kciuki ,i mocno kibicuje )))czy podchodzisz u dr Biernat??? Odpowiedz Link Zgłoś
olivia78 Re: kto ze mną? 22.03.09, 16:27 Czesc! Ja bedze miala transfer okolo 5 kwietnia,dokladnie nie wiem bo wlasnie stym.(luprom,bravelle,menopur). Wiec jestem a Wami i trzymam za Was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
jurkitek Re: kto ze mną? 22.03.09, 17:17 witaj misia, jak samopoczucie, myślę, że się nie poddałaś i będziesz walczyć dalej, podchodzę u Gretki, a co do leków to narazie biorę tylko estrofem 1-5dc-1tabletka, 6-9dc-2, a od 10-14dc-3, potem USG i dalej zobaczymy wszystkim starającym życzę wysokich bet i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jurkitek Re: kto ze mną? 24.03.09, 06:26 witam, jestem umówiona na 3kwietnia na USG, nie mogę się juz doczekać tak bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało, pozdrowienia dla wszystkich i trzymam mocno kciuki za pozytywne testy Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: kto ze mną? 25.03.09, 23:35 witaj hmm moje samopoczucie???? sama nie wiem .....jest mi bardzo zle od srodka ,czuje jak mnie zycie przytłacza....mam żal do swiata ,do lekarzy ze nie potrafią mi pomóc, i traktują jak nastepną w kolejce aby wydac kase....i chyba zawiodłam sie na Mańce...wiem nie powinnam tego mówic bo to jest wielka loteria...ale po prostu tak sie czuje..w sume to chce podejsc jeszcze raz i icsi czy imsi...jeszcze nie wiem...jak na razie to dzwoniłam do profesora z Łodzi i on zlecił mi badania na przeciwciała ,i z wynikami mam do niego jechac 16 kwietnia wiec na razie spokojnie czekam..kochana bardzo ci kibicuje i tzrymam kciuki i pisz co u ciebie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurkitek Re: kto ze mną? 26.03.09, 09:03 witaj misia!wyobrażam sobie co czujesz i mocno cie przytulam, ale mam taką nadzieją że w końcu i dla nas zaświeci słoneczko i będziemy szczęśliwymi mamami, ja bardzo boje się kolejnego rozczarowania, pierwszą porażkę bardzo przeżyła chyba za bardzo się nastawiłam ,nie brała wogóle opcji, że sie nie uda i to mnie zgubiło, teraz podchodze do tego z dystansem przynajmniej tak mi się wydaje, a jak będzie to się zobaczy, dr G na ostatnie wizycie powiedział mi że być może miałam za bardzo ładne endometrium i dlatego mogło się nie udać, powiedział też że niektóre kobiety pozytywnaie reagują na mrozaczki niż na świeże zarodki, ach powiedział jeszcze, że będą trzy próby jak się nie uda to moze jakieś kolejne badania, ale narazie nia ma pomysłu, bo wszystkie robiłam i jest ok, pożyjemy zobaczymy, pozdrowionka i też trzymam kciuki za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś