Gość: Bacha IP: 195.205.13.* 30.01.02, 17:02 Wlasnie dostalam wiadomosc od Hathor. Dzisiaj o godz. 18.40 w Trojce bedzie audycja o Ivf. Pozdrawiam Bacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Audycja IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:44 Bardzo żałuję, że przeczytałam to dopiero teraz - jest 20.48 (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Audycja IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:46 Mało tego, że jest po godz. 20-tej, to już jest następny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Audycja IP: 195.82.160.* 01.02.02, 08:35 Niewiele straciłaś. Nie było w audycji nic nowego dla nas, doświadczonych. Bardzo podstawowe informacje o IVF, jedna wypowiedź księdza, a głównie rozmowa z parą, która nie mogła mieć dzieci, a za drugim IVF się udało. Efekt audycji był tylko taki, że jak opowiadali o swoim szczęściu w momencie, gdy się udało rozryczałam się jak bóbr. Odpowiedz Link Zgłoś
agramav Re: Audycja 01.02.02, 12:23 rzeczywiście audycja nie wnosiła niczego nowego dla nas, a sądzę, że dla "niezorientowanych" mogła być niezrozumiała, bo zanim w ogóle padło słowo in vitro i niepłodność, to minęlo pól audycji z płaczliwą wypowiedzią kobiety i odgłosami dziecka w tle. Sorry za tą krytykę, ale ile razy słyszę, oglądam czy czytam jakiś materiał o "naszych" problemach, to zawsze mam niedosyt, często jestem rozczarowana lub wręcz zdegustowana, a z reguły zawsze mam przekonanie, że ja zrobiłabym to wszystko lepiej. Z dwojga złego lepiej mówić o problemie niż nie mówić, ale z reguły sposób przedstawienia tego przez "nieznających-i- nieczujących-problemu" dziennikarzy mnie w żaden sposób nie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Audycja IP: 195.82.160.* 01.02.02, 13:55 No, właśnie, a zwykli śmiertelnicy nie mają pojęcia co to jest in vitro, kojarzą to tylko z dzieckiem z probówki. Tak zresztą określano w audycji. Moja koleżanka z wyższym wykształceniem i w trakcie robienia doktoratu zapytała się mnie, jak wspomniałam coś o ivf, czy to będzie NASZE dziecko?!?! Odpowiedz Link Zgłoś