IP: 195.205.13.* 30.01.02, 17:02
Wlasnie dostalam wiadomosc od Hathor. Dzisiaj o godz. 18.40 w Trojce bedzie
audycja o Ivf. Pozdrawiam
Bacha
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Audycja IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:44
      Bardzo żałuję, że przeczytałam to dopiero teraz - jest 20.48 sad((
    • Gość: Asia Re: Audycja IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:46
      Mało tego, że jest po godz. 20-tej, to już jest następny dzień smile
      • Gość: Zosia Re: Audycja IP: 195.82.160.* 01.02.02, 08:35
        Niewiele straciłaś. Nie było w audycji nic nowego dla nas, doświadczonych.
        Bardzo podstawowe informacje o IVF, jedna wypowiedź księdza, a głównie rozmowa
        z parą, która nie mogła mieć dzieci, a za drugim IVF się udało. Efekt audycji
        był tylko taki, że jak opowiadali o swoim szczęściu w momencie, gdy się udało
        rozryczałam się jak bóbr.
      • agramav Re: Audycja 01.02.02, 12:23
        rzeczywiście audycja nie wnosiła niczego nowego dla nas, a sądzę, że
        dla "niezorientowanych" mogła być niezrozumiała, bo zanim w ogóle padło słowo
        in vitro i niepłodność, to minęlo pól audycji z płaczliwą wypowiedzią kobiety i
        odgłosami dziecka w tle. Sorry za tą krytykę, ale ile razy słyszę, oglądam czy
        czytam jakiś materiał o "naszych" problemach, to zawsze mam niedosyt, często
        jestem rozczarowana lub wręcz zdegustowana, a z reguły zawsze mam przekonanie,
        że ja zrobiłabym to wszystko lepiej. Z dwojga złego lepiej mówić o problemie
        niż nie mówić, ale z reguły sposób przedstawienia tego przez "nieznających-i-
        nieczujących-problemu" dziennikarzy mnie w żaden sposób nie satysfakcjonuje.
        • Gość: Zosia Re: Audycja IP: 195.82.160.* 01.02.02, 13:55
          No, właśnie, a zwykli śmiertelnicy nie mają pojęcia co to jest in vitro,
          kojarzą to tylko z dzieckiem z probówki. Tak zresztą określano w audycji. Moja
          koleżanka z wyższym wykształceniem i w trakcie robienia doktoratu zapytała się
          mnie, jak wspomniałam coś o ivf, czy to będzie NASZE dziecko?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka