Dodaj do ulubionych

niepłodność meżczyzn-jak sie leczy

IP: 80.51.242.* 16.12.03, 08:30
Po dwoch latach latania do lekarzy faszerowania mnie lekami okazało sie ze
wina lerzy po stronie męża. On tak zawsze pragnoł mieć dziecko... moze wasz
maż rówież sie leczy podajcie adresy specjalistów którym warto zaufać. co
robić / szczecin
Obserwuj wątek
    • Gość: kathrin78 Re: niepłodność meżczyzn-jak sie leczy IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 11:05
      Wszystko zależy od rodzaju problemów i ich zaawansowania. Po pierwsze - jeden
      spermiogram nie wystarczy, ponieważ wyniki mogą ulegać okresowym wachaniom. Po
      drugie warto zrobić usg i zbadać hormony. Jeśli te dwa badania nie wykażą
      nieprawidłowości to niestety nie da się poprawić wyników znacząco - może ew. o
      kilka procent.
    • Gość: Aga750 Re: niepłodność meżczyzn-jak sie leczy IP: 80.48.150.* 27.12.03, 10:25
      U mnie było podobnie, zgłosiłam się do ARS Medica, dr Rafał Kurzawa i już w
      pierwszym cyklu po badaniach i ICSI obecnie jestem w 7 miesiącu. Polecam.
      Aga
      • Gość: mery Re: do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 12:32
        ja teraz zapis sie do Ars Mediki do pani dr Maciejewskiej Doroty, znasz ja ?
        prosze o opinie, jest tam taniej niz w Vital medyce, pozdrawiam
        • Gość: Aga 750 Re: do mery IP: 80.51.242.* 01.01.04, 19:11
          Niestety nie znam dr Maciejewskiej, my chodziliśmy do dr Kurzawy, który
          również przyjmuje w szpitalu na Unii Lubelskiej i tam właśnie miałam przez
          niego przeprowadzne ICSI, jest to pawie połowę taniej niż u niego prywatnie i
          sam mi to zaproponował. Skuteczność dość wysoka. Ja byłam tam z 3 dziewczynami
          i wszystkim nam się powiodło. Wcześniej przez 1,5 roku chodziłam do dr
          Niedzielskiego, ale niestety bezskutecznie, a tu za pierwszym razem jest
          kochany dzidziuś.
          Jak masz ewentualne pytania chętnie odpowiem, mój e-mail: oskaro@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          Aga
    • Gość: Aga lublin Re: niepłodność meżczyzn-jak sie leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 09:07
      Małgola, tak to niestety bywa, że lekarz albo dobrze nie zdjagnozuje pacjentki,
      to nie honor przyznać się do tego że on jest już bezsilny i odesłać np. do
      kolegi specjalisty, a na tym cierpią pacjentki, niepotrzebne przyjmowanie
      hormonów, wcale nie tak obojętne dla nas , sad(( jedynym wyjściem z takiej
      sytuacji są konsultacje na własną rekę u innych lekarzy,ja jesli nie jestem
      czegoś pewna i nie zabardzo znam lekarza to radzę się jeszcze innych.Moja Pani
      doktor, do której chodziłam od lat, operowała mnie,od razu kazała zrobić
      badania meża, powiedziała, ze to niehumanitarne, żeby mnie meczyć nieznając
      wyników męża,gdyż u mnie już zrobiła wszystko , okazało się, że miała rację,
      wyniki męża były tragiczne!!!!sad((( od razu poleciła mi Białystok, ale ja nie
      dałam za wygraną, powiem szczerze, że i koszt mnie przerazał, zadłużyć się to
      nie sztuka i co dalej???
      szukałam w internecie, na bocianie i trafiliśmy do Novum, kiedy robiliśmy
      kolejne wyniki w lublinie poznałam kobietę, która poleciła mi Andrologię w
      lubliniesmile))) a z moją Panią doktor jestem na bieząco, zawsze mogę do niej
      pójść i poradzić się , zawsze mi wyjaśnia to czego nie rozumiemsmile))
      Także , nie trać nadzieji, szukaj porady u innych lekrzy , nie bój się , mamy
      duzy wybór, mamy nasze Forumsmile))) chwała za to że jestsmile))) to kopalnia wiedzy,
      sama dużo skorzystałamsmile))) napisz skąd jesteś a napewno Ci pomożemy,
      pozdrawiam Aga lublinsmile))
    • Gość: Aśka Re: niepłodność meżczyzn-jak sie leczy IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:56
      Mam podobny problem jak Ty. dziewczyny jeśli zncie jakiegoś dobrego lekarza,
      który zajmuje się niepłodnością u mężczyzn, to proszę dajcie znać, gdzie ten
      ktoś przyjmyje, jak się nazywa itp.
    • Gość: Aga lublin Re: niepłodność meżczyzn-jak sie leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 21:45
      Asia ok ale napisz skąd jesteś????
      • Gość: mery Re: Kto z Poznania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:41
        Jest ktoras z WAS z Poznania i moze naprawde polecic lekarza sprawdzonego??
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka