Dodaj do ulubionych

40 dc, a luteina ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 10:07
Ludziki dzisiaj mam 40 dc i @ brak test robiłam w 36 dc-nic i wczoraj czyli
39 dc- też wyszedł negatywny. Wczoraj też wziełam Luteinę pod język, czy ktoś
może mi powiedzieć coś więcej na temat luteiny, dodam, ze nigdy dłuzej niż 36
dni nie trwał mój cykl, biust mam wielki jak Pamelcia i bolący jak cholera.
Ciąża raczej wykluczona skoro 2 testy wyszły negatywnie-pomóżcie cos w tej
sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nalo Re: 40 dc, a luteina ? IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 10:23
      Nie wiem czy ci pomoge ale mam podobna sytuacje, tzn. 36 d.c., piersi bolace i
      bolace podbrzusze ale brak ciazy (trzy negatywne testy, z czego ostatni
      robiony przdwczoraj). Wczoraj bylam u lekarza, kazal brac luteine 2 razy
      dziennie przez 10 dni na wywolanie miesiaczki. Pozdrawiam
    • Gość: thmwag Re: 40 dc, a luteina ? IP: *.eltur.com.pl 16.12.03, 10:25
      Moim zdaniem są dwa wyjścia: pierwsze i lepsze - iść do lekarza i sprawdzić co
      jest, a drugie jeśli cały czas jadłaś luteinę, a jesteś pewna że w ciąży nie
      jesteś przestać ją brać, może @ niebawem przyjdzie.
      Tak na upartego jest jeszcze jedno wyjście: czekać spokojnie, choć wiem że to
      trudne
      pozdrówka
    • Gość: Gobo Re: 40 dc, a luteina ? IP: 193.16.255.* 16.12.03, 10:57
      Najprawdopodobniej to, ze cały czas bierzesz luteine powoduje,że @ się spóźnia.
      Myśle,ze po negatywnym tescie powinnas ją odstawić. Ja brałam luteinę od 16-25
      dc i po odtawieniu okres pojawiał sie zawsze w 27 - 28 dc
      • agakra Re: 40 dc, a luteina ? 16.12.03, 11:38
        Gość portalu: Gobo napisał(a):

> Najprawdopodobniej to, ze cały czas bierzesz luteine powoduje,że @ się
        spóźnia.
        >
        > Myśle,ze po negatywnym tescie powinnas ją odstawić. Ja brałam luteinę od 16-
        25
        > dc i po odtawieniu okres pojawiał sie zawsze w 27 - 28 dc

ja mam tak samo, przez 10 dni Luteina 2x1 i po odstawieniu po 3 dniach mam @
        chyba za długo ją biezesz
        • Gość: Martyna Re: 40 dc, a luteina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:59
          Kobietki, przepraszam za nieścisłości Luteinę biorę pierwszy raz w zyciu i to
          wczoraj 1 tabletkę nigdy wcześniej nie brałam więc nie mogę jej brać za długo
          bo to dopiero Pierwszy raz, nigdy wcześniej nie potrzebowałam, @ sama się
          pojawiała i znikała smile Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Martyna
          • agakra Re: 40 dc, a luteina ? 16.12.03, 12:03
            Gość portalu: Martyna napisał(a):

> Kobietki, przepraszam za nieścisłości Luteinę biorę pierwszy raz w zyciu i to
            > wczoraj 1 tabletkę nigdy wcześniej nie brałam więc nie mogę jej brać za długo
            > bo to dopiero Pierwszy raz, nigdy wcześniej nie potrzebowałam, @ sama się
            > pojawiała i znikała smile Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Martyna

to może lepiej idź do lekarza to ci da tabletki na wywołanie @. Sama nic nie
            rób, bo możesz sobie zaszkodzić
            • Gość: Marytna Re: 40 dc, a luteina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:10
              Kotuś ta Luteina jest zapisana przez lekarza, tylko miałam ją brać w 36 dc, a
              ja jeszce poczrkałam 3 dni , zrobiłam teścik i dopiero to swiństwo ochydne jem.
              Dodam, ze w ostatnim cyklu miałam padany progesteron i wynik był super 24,5,
              to co teraz sie popsuł ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka