katka.c 09.11.06, 22:13 muszę napisać referat na temat mudr- czy ktoś mi pomoze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudia Re: mudry-szukam informacji 10.11.06, 13:40 www.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&cPath=40&products_id=1622 Odpowiedz Link
gaudia Re: mudry-szukam informacji 10.11.06, 13:45 szambala.pl/?m=articles&ms=view&article_id=10 Odpowiedz Link
gaudia Re: mudry-szukam informacji 10.11.06, 13:46 szambala.pl/?m=articles&ms=view&article_id=12 Odpowiedz Link
gaudia Re: mudry-szukam informacji 10.11.06, 13:47 www.naturterapia.blink.pl/mudry.htm to tyle:) Odpowiedz Link
catalunya72 Re: mudry-szukam informacji 20.11.06, 22:07 W Rossmannie za całe 9,99 PLN można kupić książeczkę Ingi Krupy "Joga mudry - mała joga dłoni". Odpowiedz Link
gaudencja Re: mudry-szukam informacji 21.11.06, 12:27 Onaż to jest opublikowana pod linkiem powyżej. Odpowiedz Link
c_y_n_i_k Re: mudry-szukam informacji 04.04.07, 09:51 Radzę uważać na książkę Pani Krupy - tam jest cała masa błędów i niedopowiedzeń. Odpowiedz Link
garg.krzysztof Re: mudry-szukam informacji 04.04.07, 16:30 Za takim ostrzeżeniem wypadałoby podać konkrety albo podać źródło popierające to ostrzeżenie...Bez tego Twój wpis nie ma żadnej merytorycznej wartości! Jestem zainteresowany, bo mam tę książkę. Będę wdzięczny za rzetelne uzupełnienie. Pozdr. Odpowiedz Link
c_y_n_i_k Re: mudry-szukam informacji 05.04.07, 13:17 Nie mam możliwości, żeby zawrzeć tutaj całą listę błędów, którą wysłałem do wydawnictwa pani Krupy, ale przypatrz się dokładnie rysunkom pokazującym układ dłoni w odniesieniu do opisu wykonania danej mudry i porównaj je sobie - błędów jest kilkanaście. Autorka nie zadała sobie nawet trudu by konsekentnie informować o tym, którą ręką należy wykonywać mudry, które z założnia nie angażują obu dłoni; czy jest to dowolne. Również mam tą książkę i jestem nią rozczarowany. Taką książeczkę byłbym w stanie sam napisać w oparciu o dostępne źródła. Słowo "napisać" nie jest tu właściwe, gdyż to co popełniła Pani Krupa nie wygląda mi na pracę autorską. :) Autorce nie chciało się nawet sprawdzić dzieła przez przekazaniem do druku - żałosne. Odpowiedz Link
missmoneypenny Re: mudry-szukam informacji 13.12.06, 14:16 ja też - wygląda bardzo obeicująco. poćwiczę. Odpowiedz Link