kluska122 27.11.13, 18:02 W czym ćwiczycie? oglądam ubrania w sklepach sportowych, ale same wielkie loga, na zajęciach nie widzę takich ubrań. Mam nadzieję, że jeśli spytam się, gdzie można kupić coś sensownego, nie pojawią się tylko reklamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja-3 Re: strój do jogi 27.11.13, 21:05 Popytaj o ubrania ze srebrną nitką. Mają właściwości atybakteryjne, są bardzo trwałe i dobrze się w nich ćwiczy. Mam takie spodnie. Odpowiedz Link
maja-3 Re: strój do jogi 28.11.13, 20:47 Poszukaj w sportowych sklepach internetowych (wrzuć do wyszukiwarki hasło ,,ubranie sportowe ze srebrną nitką"). Ja kilka lat temu kupiłam takie spodnie w sklepie sportowym (mieszkam w Zielonej Górze. Teraz firma, która produkowała te spodnie, ponoć już ich nie produkuje, no ale może w necie coś znajdziesz. Spróbuj też na Allegro. Odpowiedz Link
pinkdot Re: strój do jogi 29.11.13, 17:59 Ja lubię ubrania jogowe firmy Prana - inwestycja na lata, są bardzo trwałe, świetnie oddychają, no i wyglądają o wiele lepiej niż przeciętny strój fitnessowy ze sklepu sportowego. Z tańszych opcji niezłe linie "jogowych" ciuchów mają sieciówki, lubię legginsy sportowe z H&M, Forever 21 (niestety niedostępne w Polsce chyba) miało super linię ubrań do jogi, tanich jak barszcz. Odpowiedz Link
bonnnie1 Re: strój do jogi 12.07.14, 12:48 Polecam stroje do jogi w sklepie internetowym Joga styl, moja siostra zakupiła tam potrzebne akcesoria i jest bardzo zadowolona. jogastyl.pl/ Odpowiedz Link
bbe.ataa Re: strój do jogi 07.09.14, 17:47 ja początkowo trzymałam się swojego dresu ale przerzuciłam się na specjalistyczny strój. Możesz zajrzeć na jogastyl.pl/ ostatnio widziałam tam duże promocje. Odpowiedz Link
leonarda54 Re: strój do jogi 29.01.15, 00:52 Zapraszam do sklepu w którym znajdziecie stroje do jogi, fitness, zumby - niepowtarzalne fasony, doskonały materiał... a zresztą sprawdźcie same - angelfit.pl Odpowiedz Link
joginka123 Re: strój do jogi 23.10.17, 23:12 Ja ćwiczę w leginsach. Kupuję je w Freeme Yoga www.freemeyoga.com Super jakość. Odpowiedz Link
fun88 Re: strój do jogi 04.11.17, 17:13 Czy to kryptoreklama? Jakie znaczenie dla jogi ma strój? Żadnego. Tylko tyle, że powinien spełniać wymogi higieniczne. Niekrępujący ruchu, zapewniający odpowiednią temperaturę ciała, czysty. Jeśli myślisz, w czym ćwiczyć, to nie będzie z ciebie jogina/joginki. Nie ta filozofia. Odpowiedz Link
gazetajulka [...] 18.03.22, 09:15 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
morska-ton Re: strój do jogi 01.03.23, 13:13 Ja w wysokich legginsach i staniku sportowym, w zupełności wystarcza :) Odpowiedz Link