Dodaj do ulubionych

strój do jogi

27.11.13, 18:02
W czym ćwiczycie? oglądam ubrania w sklepach sportowych, ale same wielkie loga, na zajęciach nie widzę takich ubrań. Mam nadzieję, że jeśli spytam się, gdzie można kupić coś sensownego, nie pojawią się tylko reklamy.
Obserwuj wątek
    • maja-3 Re: strój do jogi 27.11.13, 21:05
      Popytaj o ubrania ze srebrną nitką. Mają właściwości atybakteryjne, są bardzo trwałe i dobrze się w nich ćwiczy. Mam takie spodnie.
      • kluska122 Re: strój do jogi 28.11.13, 13:06
        a gdzie można dostać coś takiego?
        • maja-3 Re: strój do jogi 28.11.13, 20:47
          Poszukaj w sportowych sklepach internetowych (wrzuć do wyszukiwarki hasło ,,ubranie sportowe ze srebrną nitką"). Ja kilka lat temu kupiłam takie spodnie w sklepie sportowym (mieszkam w Zielonej Górze. Teraz firma, która produkowała te spodnie, ponoć już ich nie produkuje, no ale może w necie coś znajdziesz. Spróbuj też na Allegro.
    • pinkdot Re: strój do jogi 29.11.13, 17:59
      Ja lubię ubrania jogowe firmy Prana - inwestycja na lata, są bardzo trwałe, świetnie oddychają, no i wyglądają o wiele lepiej niż przeciętny strój fitnessowy ze sklepu sportowego. Z tańszych opcji niezłe linie "jogowych" ciuchów mają sieciówki, lubię legginsy sportowe z H&M, Forever 21 (niestety niedostępne w Polsce chyba) miało super linię ubrań do jogi, tanich jak barszcz.
    • bonnnie1 Re: strój do jogi 12.07.14, 12:48
      Polecam stroje do jogi w sklepie internetowym Joga styl, moja siostra zakupiła tam potrzebne akcesoria i jest bardzo zadowolona.
      jogastyl.pl/
    • bbe.ataa Re: strój do jogi 07.09.14, 17:47
      ja początkowo trzymałam się swojego dresu ale przerzuciłam się na specjalistyczny strój. Możesz zajrzeć na jogastyl.pl/ ostatnio widziałam tam duże promocje.
      • leonarda54 Re: strój do jogi 29.01.15, 00:52
        Zapraszam do sklepu w którym znajdziecie stroje do jogi, fitness, zumby - niepowtarzalne fasony, doskonały materiał... a zresztą sprawdźcie same - angelfit.pl
    • joginka123 Re: strój do jogi 23.10.17, 23:12
      Ja ćwiczę w leginsach. Kupuję je w Freeme Yoga www.freemeyoga.com Super jakość.
    • fun88 Re: strój do jogi 04.11.17, 17:13
      Czy to kryptoreklama? Jakie znaczenie dla jogi ma strój? Żadnego. Tylko tyle, że powinien spełniać wymogi higieniczne. Niekrępujący ruchu, zapewniający odpowiednią temperaturę ciała, czysty. Jeśli myślisz, w czym ćwiczyć, to nie będzie z ciebie jogina/joginki. Nie ta filozofia.
    • gazetajulka [...] 18.03.22, 09:15
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • morska-ton Re: strój do jogi 01.03.23, 13:13
      Ja w wysokich legginsach i staniku sportowym, w zupełności wystarcza :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka