Dodaj do ulubionych

Potrzebuję pomocy

IP: *.nat.student.pw.edu.pl 05.07.10, 20:23
Witam wszystkich. Szukam strony na której będę mógł sprawdzić gdzie warto
pojechać i co zwiedzić. Takie zaplanowanie urlopu zanim jeszcze pojadę.
Możecie jakąś stronę polecić na której będzie można zobaczyć jakie są
atrakcje? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mini99 Re: Potrzebuję pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 21:21
      www.siedlisko-sumowko.pl
      601 963 782
      • basiak9inc Re: Potrzebuję pomocy 14.07.10, 18:35
        Ja bylam tutaj, polecam :
        relaks-holny.pl/index.php
        • Gość: bronecki Re: Potrzebuję pomocy IP: *.coi.pw.edu.pl 14.07.10, 23:40
          Ja to bardziej myślałem nad wypadem nad morze do ustki
          Ustka.
          Będę jechał z dziewczyną i chcę żeby był to niezapomniany wyjazd. A ona akurat
          lubi morze więc tak zastanawiam się nad tym morzem
    • mazinka Re: Potrzebuję pomocy 06.07.10, 20:39
      Na dziale turystyka z dziećmi na forum jest mnóstwo takich wątków. Zależy, która
      część Polski jest dla Ciebie interesująca, ale z pewnością znajdziesz jakies
      pomysły.
      Pozdrawiam,
      Mazinka
      polskadladzieci.pl
      • Gość: bronecki Re: Potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 17:15
        Ale ja nie jadę z dzieckiem. I do tego nic nie mogę tam znaleźć. Kiepska
        reklama. To sobie wybrałem jednak góry
        Bodzentyn.
        Od znajomych, którzy tam byli dowiedziałem się że całkiem niedaleko jest do gór
        i okolica jest ładna. Napiszę coś więcej jak wrócę :). Pozdrawiam
        • Gość: świętokrzyska-bałt Re: Potrzebuję pomocy IP: *.tktelekom.pl 18.07.10, 03:59
          Bodzentyn jest nudny. Trzeba było na druga stronę Łysogór do Św. Katarzyny. Tam
          jest piękniej.
          O Ustce można sporo znaleźć w googlu. Atrakcją jest oczywiście wycieczka do Nar.
          Parku Słowińskiego i koncerty w Dolinie Charlotty.
    • robertkuc Re: Potrzebuję pomocy 18.07.10, 14:15
      Na www.willamoania.pl mają zakładkę atrakcje i tam można przeczytać o okolicznych udogodnieniach. Właściciel w Willa Monia oferuje pomoc w pomysłach na spędzenie wolnego czasu. Mają super pokoje Zakopane.
    • Gość: Gelly A patrzyłeś na www.skanerkwater.pl? IP: 85.222.87.* 18.07.10, 18:18
      Tam przy obiektach są opisy atrakcji w okolicy zamieszczane przez właścicieli.
      Do tego jak wchodzisz w wyszukiwarkę poprzez mapę w dany powiat, pod nazwą
      powiatu masz od razu link do strony o atrakcjach w tym powiecie.
      • Gość: bronecki Re: A patrzyłeś na www.skanerkwater.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 11:32
        Patrzyłem i poza noclegami to nic wartościowego tam nie ma. To co chciałem już
        znalazłem na
        www.polskaniezwykla.pl. Jest tam
        tak jak ja chciałem czyli atrakcje które można zobaczyć. Pozdrawiam
    • Gość: Dorota Re: Potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 12:23
      Zapraszam do Puszczy Białowieskiej
      www.eholiday.pl/noclegi-dn7089.htmlPozdrawiam
      Pokoje gościnne "Słoneczko"
      • Gość: Dorota Re: Potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 12:26
        www.eholiday.pl/noclegi-dn7089.html
        • Gość: bronecki Re: Potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 13:53
          Podziękuję z Białowieżą. Interesuje mnie wyjazd w innym kierunku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka