Dodaj do ulubionych

woj. lubelskie, Roztocze

14.07.11, 13:14
Poszukuję ciekawych miejsc, z atrakcjami dla dzieci.
Planujemy wybrać się na objazdówke połacozną z pobytem.
Miejsc na 1-2 noclegi znalazłam sporo, ale mam problem ze znalezienem czegoś, chętnie z dostępem do jeziora, rzeki, basenu ;) z placem zabaw na pobyt 5-7 dniowy.

Co polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: woj. lubelskie, Roztocze IP: *.state.gov 15.07.11, 11:18
      Ktos kto byl na Roztoczu, polecal mi zagrode Guciow w Zwierzyncu. Pozdrawiam.
      • Gość: ak Re: woj. lubelskie, Roztocze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 18:23
        Zagroda Guciów jak sama nazwa wskazuje znajduje się w Guciowie . To dla tych którzy lubią sielskość minionej już wsi . Jeżeli chcesz zobaczyć wysokiej próby europejską architekturę to koniecznie musisz odwiedzić Zamość , polecany także dla zainteresowanych fortyfikacjami bo część obiektów fortecznych można zwiedzać natomiast pozostałe właśnie są odkopywane przed zakrojoną na wielką skalę rekonstrukcją .
    • Gość: aga Re: woj. lubelskie, Roztocze IP: *.152.135.101.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.07.11, 23:20
      polana.info.pl/index.php?lang=pl&menu=info
      Nie wiem czy jest plac zabaw, ale cisza i spokoj na pewno :)
    • fantipl Re: woj. lubelskie, Roztocze 21.07.11, 16:47
      Przed wyjazdem polecam obejrzeć film z naszej wizyty na Roztoczu odkryj.pl/film/182

Noclegi na Roztoczu z lokalizacją na mapie
    • Gość: waldek Re: woj. lubelskie, Roztocze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 23:39
      Polecam Krasnobód dzielnica Pszczeliniec lub kwatery na ulicach Targowej lub Partyzantów, blisko zalewu na Wieprzu, plaża, molo, kilka knajpek, latem często w pobliżu wesołe miasteczko, parę kilometrów do Puszczy Solskiej (grzyby) 20 km do Zwierzyńca i Roztoczańskiego Parku Narodowego, 30 km do Zamościa w ogóle fajne miejsce iczujesz się jak w górach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka