Dodaj do ulubionych

Gniezno, Biskupin

IP: *.crowley.pl 11.06.04, 16:55
Wybieram się na weekend w te okolice, poszukuję fajnego miejsca noclegowego,
może być pensjonat, agrokwatera lub hotel w cenie do 80 zł za pokój dla dwóch
osób, jeśli możecie polecić coś sprawdzonego to będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Gniezno, Biskupin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:03
      Strona do obejrzenia:
      www.agro-turystyka.com.pl- tutaj polecam kwaterę z powiatu gnieznienskiego
      Kowalewo 8 , państwo Amrozińscy, skromnie, tanio(do 50zł za 2 osoby
      nocleg),czysto i przesympatycznie i gościnnie.
      Pozdrawiam
      misia@street.pl
      • ada1 Re: Gniezno, Biskupin 14.06.04, 13:16
        Gość portalu: MISIA napisał(a):

> Strona do obejrzenia:
        > www.agro-turystyka.com.pl- tutaj polecam kwaterę z powiatu gnieznienskiego
        > Kowalewo 8 , państwo Amrozińscy, skromnie, tanio(do 50zł za 2 osoby
        > nocleg),czysto i przesympatycznie i gościnnie.
        > Pozdrawiam
        > misia@street.pl

Misiu,
        dziękuję za namiary ale już sie pospieszyłam i zarezerwowałam nocleg w
        miejscowości Rybitwy koło Lednogóry. Wyszperałam to w internecie, zachwycił
        mnie ten zabytkowy dworek, nigdy jeszcze nie mieszkałam w takim miejscu i mam
        nadzieję, że się nie rozczaruję ;-)
        Pozdrawiam :-)
        a oto adres strony tego dworku:

ciasna.int.pl/rybitwy7/

• Gość: MISIA Re: Gniezno, Biskupin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:24
          Możesz zdradzić ceny?
          • ada1 Re: Gniezno, Biskupin 16.06.04, 12:17

> Możesz zdradzić ceny?

Oczywiście, 25 zł os/doba (pobyty weekendowe), przy dłuższych pobytach 20 zł.

• grazbed Re: Gniezno, Biskupin 16.06.04, 12:51
          I jak było w tym Dworku Rybitwy?
          • ada1 Re: Gniezno, Biskupin 16.06.04, 14:58
            grazbed napisała:

> I jak było w tym Dworku Rybitwy?

Jeszcze nie wiem, dopiero tam jadę w piątek 18 czerwca. Po powrocie zdam wam
            relację ;-)))
            Pozdrawiam.
            • Gość: MISIA Re: Gniezno, Biskupin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 20:59
              To bardzo dobra cena:)
              • ada1 Re: Gniezno, Biskupin 22.06.04, 13:30
                Miałam nic nie pisać.... ale skoro obiecałam..... Misiu, żałuję że nie
                skorzystałam z twojej propozycji w Kowalewie :-(
                A jeśli chodzi o ten dworek, to cóż.... położenie niezwykle urokliwe,
                gospodarze mili, ale warunki mieszkaniowe.... lekko spartańskie, jeszcze dużo
                pracy, a przede wszystkim pieniędzy trzeba włożyć w doprowadzenie tego dworku
                do przyzwoitego stanu....
                • Gość: MISIA Re: Gniezno, Biskupin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:41
                  Hmmm, mogę nie komentować?
                  • ada1 Re: Gniezno, Biskupin 24.06.04, 14:15

> Hmmm, mogę nie komentować?

Oczywiście ;-)))
                    Pozdrawiam,
                    Ada
                  • Gość: Ada Re: Do Misi IP: *.crowley.pl 30.06.04, 11:04
                    Misiu, w archiwum wygrzebałam taki wątek o Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
                    gdzie napisałaś że jest najbardziej malownicza jesienią ;-) co prawda ja nie
                    wybieram się tam jesienią, tylko na początku sierpnia, ale mam nadzieję że
                    bedzie równie ładnie i ciekawie. W związku z tym mam prośbę, czy możesz mi
                    polecić przyzwoitą kwaterę agroturystyczną w tych okolicach? (zaznaczam że XIX
                    dworków mam na razie dosyć ;-))) Plan mam taki, żeby zabawić tam ok 4-5 dni
                    (wracając z Pienin), jeden dzień poświęcić na Kraków, a resztę na najważniejsze
                    miejsca Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Z tym, że nie mam żadnego pomysłu w
                    jakiej miejscowości się zatrzymać, tak żeby była to dobra baza wypadowa i żeby
                    mieszkanko było fajne, liczę na twoją pomoc.
                    Pozdrawiam,
                    Ada
                    • Gość: MISIA Re: Do Misi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:55
                      Jak kwatera to w domku w Kroczycach, ul.Przybyszów 17.
                      Domek dla gości, obok konie gospodarzy do jazdy wierzchem.Wyżywienie, nocleg 15-
                      22 zł od osoby.
                      Tanio i wszędzie podobne odległości do zwiedzania Jury.
                      My byliśmy tam dwukrotnie, zawsze poza sezonem turystycznym , na weekendy.
                      Państwo Barczyk
                      tel. 0 34 31 55 702-najlepiej dzwonić wieczorem.
                      Kiedyś natknęłam się na ich ofertę ze zdjęciami w internecie,jak juz
                      wróciliśmy z naszego wyjazdu do Kroczyc , ale teraz nie moge coś tej strony
                      namierzyć.w razie co można do mnie pisać
                      misia@street.pl
                      • ada1 Re: Do Misi 01.07.04, 11:38

> Jak kwatera to w domku w Kroczycach, ul.Przybyszów 17.
                        > Domek dla gości, obok konie gospodarzy do jazdy wierzchem.Wyżywienie, nocleg
                        15
                        > -
                        > 22 zł od osoby.
                        > Tanio i wszędzie podobne odległości do zwiedzania Jury.
                        > My byliśmy tam dwukrotnie, zawsze poza sezonem turystycznym , na weekendy.
                        > Państwo Barczyk
                        > tel. 0 34 31 55 702-najlepiej dzwonić wieczorem.
                        > Kiedyś natknęłam się na ich ofertę ze zdjęciami w internecie,jak juz
                        > wróciliśmy z naszego wyjazdu do Kroczyc , ale teraz nie moge coś tej strony
                        > namierzyć.w razie co można do mnie pisać
                        > misia@street.pl

Misiu, dziękuję za namiary, znalazłam ich stronę i na pewno skorzystam :-)
                        www.poltur.pl/jurajskie/
                        W wyszperałam też fajną ofertę w Pieninach, lecz jeszcze nie zarezerwowałam tam
                        pokoju, a może masz też sprawdzoną kwaterę w okolicach Czorsztyna, Niedzicy lub
                        Kluszkowców?
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: MISIA Re: Do Misi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:45
                          W Szczawnicy kiedyś mieszkałam, ale to był dom wczasowy FWP, nie było tak źle,
                          pokój nawet z łazienką , ale równolegle mieszkała tam kolonia dzieciaków-
                          dzikusów, wiec było najmilej poza kwaterą, na wycieczkach, dlatego nie polecam
                          tego miejsca na nocleg.
                          • ada1 Re: Dzięki Misiu :-) n/t 05.07.04, 13:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka