zbyszek-1957 22.04.12, 13:24 Czy ktoś może polecić niedrogie, ciche miejsce na nocleg dla 2 osób na majowy weekend w Sandomierzu. przyjazd autobus. pozdrawiam "zakochatkanych" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexe77 Re: sandomierz 22.04.12, 15:15 myślę, ze raczej będziesz musiał wziąć, co będzie, bardzo ciężko o kwaterę w tym terminie w S. szczególnie w pobliżu rynku. W zeszłym roku zabrałam się za szukanie zbyt późno i po prostu musiałam odpuścić, w tym ro ku zaczęłam szukać wcześniej lecz i tak zdecydowanie za późno. W końcu będziemy na campingu Browarny Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaturystka Re: sandomierz 24.04.12, 14:32 Może zainteresuje Cię któraś z ofert dostępnych na noclegi Sandomierz. Być może jeszcze gdzieś znajdą się wolne miejsca, chociaż raczej na obrzeżach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: sandomierz IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 19:42 Prosze nie decydować sie na motel królowej Jadwigi, tym bardziej prosze sie nie sugerowac zdjeciami zamieszczonymi na stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: sandomierz 18.08.12, 08:58 > Prosze nie decydować sie na motel królowej Jadwigi, a możesz jakoś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: sandomierz 06.11.12, 13:34 A ja po ostatnim weekendzie polecam nowy obiekt w Sandomierzu www.sandomierz-nocleg.pl/. Jest bez wyżywienia ale z bardzo dobrze wyposażonym duuużym aneksem kuchennym, z parkingiem, blisko Starówki. Czysto, miło. Piękne widoki z okien. Odpowiedz Link Zgłoś
martuska987 Re: sandomierz 22.09.17, 13:43 Wpis o zapytanie dawno powstał, ale myślę że nadal jest i będzie poszukiwane takie miejsce przez innych zwiedzających. Zawsze odsyłam do sprawdzonych miejsc a zwłaszcza tych godnych polecenia. Willa Różana i Noclegi Anna to takie miejsca w których bywam raz na jakiś czas, kiedy zbyszek-1957 Twoje zapytanie powstało pewnie tych noclegów jeszcze nie było bo to nowe "świeże" miejsca na mapie Sandomierza, a co za tym idzie bardziej nowoczesne niż pokój u Pani Basi:) Standard wysoki za dobra cenę.Nie za daleko do rynku, wszystko co potrzeba w okolicy, sklep, market, bary, pizzerie itd. Polecam dla podróżujących własnym autem, plac zamykany bramą. Co tu dużo mówić, przyjeżdzajcie i wypoczywajcie nie zapomnijcie zwiedzić Sandomierza bo to piękne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś