Dodaj do ulubionych

Urlop przed sezonem same plusy...

IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 14:44
Przede wszystkim przed sezonem jest mniej ludzi mogę wybrać te miejscowości gdzie w sezonie na plaży nie znalazło by się dla mojej rodziny miejsca na plaży.Jadąc w lipcu lub sierpniu nie wybieram Helu czy ,Władysławowa zapominając o Łebie ,Ustce .W tym roku postanowiłam przypomnieć sobie o tych miejscowościach końcem czerwca.Było wspaniale,niestety im bliżej lipca pojawiały się liczne stragany,i chaos towarzyszący w wielkich kurortach .Podsumowanie wygląda tak -tuż przed sezonem odpoczeliśmy z uśmiechem na przyszły rok, rezerwuje czas na nasz urlop znów końcem czerwca.
ps;polecam cudowną plażę w Chałupach dzięki forum gazety odkryłam ją .
Obserwuj wątek
    • michal.inaaaa Re: Urlop przed sezonem same plusy... 29.07.13, 14:55
      To fakt, ja również lubię zwiedzać nasz kraj po za sezonem. Ostatnio z mężem polubiliśmy weekendowe wypady na Śląsk. Czledź i te okolice są po prostu genialne! Jak ktoś się wybiera w te rejony, to polecam odwiedzić Zajazd Rycerski, bo na prawdę warto!
      • piotruszorro Re: Urlop przed sezonem same plusy... 13.09.13, 10:23
        Jak najbardziej same plusy jak tylko czas pozwala jechać poza sezonem brak korków, tłumów... jedyny minus jaki może być to, że w Polsce na upały po sezonie nie ma co liczyć ;)
        • Gość: kasia Re: Urlop przed sezonem same plusy... IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.13, 15:29
          Jeżeli chodzi o pogodę to sama mnie pozytywnie zaskoczyła,mieszkam na śląsku i przed wyjazdem lało okropnie od tygodnia.Znajomi pocieszali mnie że chciałam dobrze ...i napewno mimo pogody fajnie rodzinnie spedze czas.Pogoda już pierwszego dnia nas przywitała.Na tydzień pobytu dwa dni były upalne poprostu istny skwar, dwa dni chłodniejsze a reszta pobytu była ciepła tak że można było się kapać,i opalać.Tak więc zachęcam kolejnych smiałków...
          Najśmieszniejsze dla mnie było obserwowanie straganiarzy którzy zmieniali ceny pamiatek i ceny lodów 29 czerwca.Widziałam wszystko co sie dzieje za kurtyną.Nie zamienie tego wypoczynku na ten sezonowy.Pozdrawiam wszystkich którzy kochaja nasze morze.
    • archi-polis Re: Urlop przed sezonem same plusy... 15.09.13, 10:28
      Dokładnie tak. Lepiej jechać po sezonie lub przed jeśli ktoś naprawdę chce wypocząć. Bo o to chodzi. Ceny usług turystycznych też są niższe co z korzyścią dla nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka