Gość: Max1904 IP: *.gl.digi.pl 19.11.05, 20:31 Moge kupic takie narty nowe za fajną kase prosze napiszcie coś o nich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colagen Re: fischer rc4 race rf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:44 www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&sezon=05/06&producent=Fischer Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: fischer rc4 race rf 20.11.05, 07:22 Pytanie do Ciebie , A ile Ty wazysz? Czy bedziesz mial sile wycisnac z tej narty przyjemnosc. Ten ktos dlatego byc moze sprezedaja ze po prostu ma dosc i niedaje rady. Jest to narta dla dobrego jezdzca i ciezkiego.Jezeli masz powyzej 90kg wagi i jestes silny i Ciebie roznoasi od srodka to mozesz sprobowac. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max1904 Re: fischer rc4 race rf IP: *.gl.digi.pl 20.11.05, 09:50 Waże ok 80 kg ale wydaje mi sie ze mylicie ta narte z race rc4 wc zawodniczą ta moja jest nowa cena 1170 pln z wiązaniami fs10 oto link www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=697&id_modelu=896 czy na tej narcie poszaleje tylko ktos z dużymi umiejetnościami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: fischer rc4 race rf IP: *.fornfyndet.se 20.11.05, 12:51 Spokojnie mozesz szalec,do woli narcie nie zrobisz krzywdy ani sobie,ale uwazaj na szybki zjazd z kreceniem,po dwoch dniach poczujesz bol w kolanach,wtedy usunac poprzez masaz kwas mlekowy z okolic kolana gdyz takm sie zbiera i pojesc troche zelatyny dzien wczesniej i bedzie okey. Szybko to znaczy powyzej 50km/h i krecenie zakosami dosc ciasnymi .Najlepiej pruc ile fabryka dala ale caly czas przechodzic z lewej na prawa noge obciazenie da to lagodne zakosy i bardzo dlugie i masz pewna kontrole nad gorka. Wten sposob mozna kjezdzic na bardzo dlugich zjazdach i nawet lagodnych.niezapomnij wysmarowac na goraco narty. Wlasnie wrocilem z kosciola i sobie wyobraz wstapilemn do Stadium i byly rozne vaxy.Wybierz koloru Rosa od +10C do -10C marki Swix jest to Vax tzw formula uniwersalny ale trzeba klasc na goraco przy temperaturze kolo 130C.Daje efekty niezapomniane.Staniesz na oslej gorce lagodna i lekko osiagniesz 70km/h bez smarowania bedziesz sie prawie musial odpychac kijkami. Jak sie smaruje to popatrz na filmmik; www.swixschool.no/web/index2.html te Vaxy to nie jest tania rzecz,ale w szwecji naprzyklad o wiele tansze niz w Alpach.Zaplacilem z jeden od 0 do -20C 49sek a za ten uniwersalny Rosa 69sek. Starczy to tylko na pare vaxovan na goraco,ale ma pare ladnych nart wdomu do przygotowania plus napewno przyjda obcy. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max1904 Re: fischer rc4 race rf IP: *.gl.digi.pl 20.11.05, 13:11 Dzięki Sky.. myśle że te narty sa warte aby je mieć... i troche poszalec, do tej pory jezdziłem na blizzardach tg-4 i czs je zmienić.czas najwyższy...mysle że dobrze jest mieć coś rasowego, dużo dobrego sie pisze o fischerach race w ncie a zbliżajacy sie sezon pokaże cała prawde o nich i o mnie :) pozdr.Max Odpowiedz Link Zgłoś