ankagoz 04.06.14, 14:19 Tak zastanawiałam się nad zakupem takiego wypoczynku ale mam obawy. Bardzo proszę o opinię kogoś co wypróbował taki wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabor Re: Gropuon - czy polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 16:45 Na pewno się opłaca, a ja polecam serdecznie nocleg w www.swarzewo-fala.pl, świetny ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1523 Re: Gropuon - czy polecacie 09.06.14, 15:44 Świetny ,tani sposób na turystykę. Odpowiedz Link Zgłoś
kont-o1 Re: Gropuon - czy polecacie 21.06.14, 14:07 korzystałem dwa razy i opłaciło się, udało mi się pojechać na wakacje za naprawdę niewielkie pieniądze. rzecz jasna nie obyło się bez uprzedniego przeanalizowania oferty, przeczytania opinii itp. ... zanim skorzystacie - radzę zrobić to samo, żeby nie utopić kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: Gropuon - czy polecacie 16.06.14, 21:50 Kupowałam w groupponie wypoczynek nad morzem, jakoś w lutym. Wszystko było jak w opisie. Też sie trochę bałam, bo jednak kasę się z góry płaci, i rezerwacji nie bardzo można przekładać (tylko za zgodą ośrodka, o ile są terminy), ale wszystko było ok i bez kłopotów. Tylko trzeba dobrze czytać opisy, wszystkie zakładki - doczytać jakie są opłaty dodatkowe, i zadzwonić sprawdzić, czy mają wolne terminy przez zakupem oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
gizela61 Re: Gropuon - czy polecacie 04.08.14, 11:00 Korzystałam dwukrotnie, raz Mazury, potem Gory Izerskie. Szczególnie drugi pobyt w Świeradowie bardzo udany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Gropuon - czy polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:39 Piszę się "groupon" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś