gazeta_mi_placi 04.12.14, 19:35 podobny do Manora, który gwarantuje wypoczynek wśród osób dorosłych (bez dzieci). Coś właśnie jak Manor, czyli tam gdzie usługi kierowane są wyłącznie dla osób pełnoletnich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sopociak Re: Hotel SPA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.14, 13:24 A Sopot sprawdzaliście? Jest kilka fajnych opcji. Tutaj te najciekawsze: www.sopothotele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Hotel SPA. 10.12.14, 15:54 Ale tam nie ma wyszczególnionych hoteli dla dorosłych, a mi chodzi wyłącznie o takie, poza tym Sopot trochę dla mnie za daleko, raczej południowa Polska plus ościenne województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
4kaczuszka Re: Hotel SPA. 29.07.15, 08:21 Odwiedżcie sobie Aam Hotel & Spa, polozony w górach w Kudowie Zdrój. Malownicze miejsce, uskuteczniałam tam dlugie spacery a pozniej relaksowalam sie w jacuzii i na masażach. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka.92 Re: Hotel SPA. 12.06.16, 20:50 Moze spójrz na www.kaja.pl ? tam rowniez sa w ofercie zabiegi spa, zabiegi rehabilitacyjne. dzieci sa mile widziane, ale np. ja w ogole nie odczuwalam dyskomfortu z tego powodu. sciany nie sa na tyle cienkie, zeby slyszec placzace dziecko zza sciany :P a Kaja nalezy do moich ulubionych miejscówek na Dolnym Śląsku :) Odpowiedz Link Zgłoś