Dodaj do ulubionych

pewny nocleg w Krakowie

09.04.05, 15:37
hej dobrzy ludzie.
Szukam noclegu (2 nocki - długi majowy weekend) w Krakowie.
Zupwłnie nie mam pojęcia, gdzie coś godnego uwagi.
Mam kryteria dwa:
-schludnie i miło
- tanio.
Macie jakieś propozycje - pewniaki, gdzie można w ciemno uderzać?
Będę wdzięczny!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: miks Re: pewny nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:06
      Zapomnij, znajoma z Krakowa obleciała wszystkie hoteliki z "normalnymi" cenami
      (tj. w moim mniemaniu w cenie 50-60 zł/ osobę) i pustynia.... Jeśli już, to są
      miejsca w hotelach dla bużuazji :)
      Ale może będziesz miał więcej szczęścia i cos sobie zarezerwujesz, bo na jazdę
      w ciemno, gdy miliony Polaków mają długi weekend, ja bym sie nie pisała. Tym
      bardziej, że teraz pewnie więcej niż zwykle ludzi będzie chciało
      odwiedzić "papieskie" strony.
      W serwisie www.spanie.pl jest sporo
      obiektów z Krakowa i okolic.
      Powodzenia!
    • Gość: rezor Re: pewny nocleg w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:45
      inturs.net/noclegi/index.php?topSsid=240872b8bad2d34a7fd4c5ed4fb23485&topSsid=240872b8bad2d34a7fd4c5ed4fb23485
      • acid33 Re: pewny nocleg w Krakowie 13.04.05, 20:01
        dzięki Wam!!!
      • gabrys2012 InTurs - nie polecam! 30.10.13, 15:38
        Odradzam, wynajmowałam mieszkanie za pomocą tej firmy w Krakowie i w Poznaniu.
        W Krakowie było strasznie brudno w apartamencie, który miał być super. Myślałam, że to tylko wpadka i za pośrednictwem tej firmy wynajęliśmy mieszkanie w Poznaniu i to był błąd.
        W Poznaniu okazało się jak przyjechaliśmy że cały budynek jest w remoncie i od 7 rano do 16 włączone były młoty pneumatyczne oraz skuwano elewację.
        W mieszkaniu nie sprzątane chyba od roku, brudne podłogi, po interwencji posprzątano kabinę prysznicową i wc ale niedokładnie. Smutne jest to, że oni wiedzieli że będzie z nami dziecko a brud był straszny, tylko z racji braku innego noclegu zostaliśmy w tym miejscu. Korzystaliśmy z ich usług 2 razy i za każdym razem zarówno w Krakowie jak i Poznaniu strasznie brudno, nie rozumiem jak można wynajmować mieszkanie i nawet nie posprzątać.
        Odradzam, omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Po wszystkim umywają ręce i twerdzą że to właściciel odpowiada za porządek a oni nie ponoszą żadnej odpowiedzialności.
    • tooffy Re: pewny nocleg w Krakowie 19.04.05, 11:53
      polecam Trzy Kafki. www.trzykafki.pl
    • podrozedookola Re: pewny nocleg w Krakowie 29.05.19, 12:40
      Cześć!
      Też miałem takie kryteria podczas poszukiwania noclegu. Zależało mi na tym, żeby nocleg był czysty oraz w miarę możliwości tani. Ja osobiście polecam Ci stronę internetową noclegi.pl/krakow dzięki, której znalazłem swój nocleg. I powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Polecam sprawdzić i zapoznać się z ofertą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka