Gość: green IP: 62.233.165.* 24.08.05, 11:10 który hotel zrobił na Was dobre wrażenie? klimat, okolica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:13 Gołębiewski w Mikołajkach! Super położenie nad jeziorem, piękna okolica, mnóstwo atrakcji ( m.in. aquapark, rejsy statkiem ) i fantastyczne jedzonko. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
acinpreis Re: ranking hoteli w Polsce 24.08.05, 20:51 Bornit w Szklarskiej Porębie. Supre położenie, piękne widoki, miła obsługa ( fajna jest pani w recepcji).Nie krzyczą na studentów jak wchodzą z rowerami do pokoi po przejechanym maratonie. Oferta wakacyjna 99zł całkiem nieźle jak na ten standard. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:11 Bylem w Golebiewskim w Mikolajkach i jedyne atrakcje jakie z tamtad pamietam to karaluchy biegajace po pokoju i 3 miesiace leczenia stóp po tym jak zlapalem jakies paskudztwo na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: ranking hoteli w Polsce 29.08.05, 15:40 Akurat w Mikołajkach nie byłam, natomiast kilka razy byłam w hotelach w Białymstoku i w Wiśle. Gołębiewski w Wiśle jest jak najbardziej w porządku, gdyż jest w miarę nowy (2 lata). Natomiast przykra niespodzianka spotkała mnie w lutym w Białymstoku. Moje dziecko po kąpielach w basenie dostało grzybicy uszu. Musiałam zapłacić za lekarza, wykupić drogie leki i skrócić pobyt. Hotel wysłał mi na skrzynkę jedynie pismo, w którym stwierdza, że ma aktualne wyniki badań epidemiologicznych a ręczniki są prane w wysokiej temperaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:46 To chyba mieliście wielkiego pecha - my z mężem siedzieliśmy w Tropikanie prawie nonstop i... nic. Czuliśmy się fantastycznie i na pewno do Gołębiewskiego jeszcze wrócimy, nie wykluczone, że już wkrótce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:27 GołębiewsKi? To chyba był to Twój pierwszy hotel w życiu. Absolutna tragedia. Brud, hałas, brak jakiegokolwiek klimatu, obsługa jak w Bułgarii. KATASTROFA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:11 Hotelik Caligula w Mikołajkach! Kameralny hotelik, pyszne posiłki w restauracji i dogodne położenie, niewygórowane ceny. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@rk Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:30 Hotel MŁynKlekotki w Klekotkach - super atmosfera, położenie, jedzonko, spokój KaniaLogde niedaleko Kartuz - niby pensjonat, niby hotel, super położenie, jedzonko, super winka (własciciel sprowadza wina z "nowego swiata") Hotel Amax w Mikołajkach, super połozenie, jedzonko i... w przeciwienstwie do Konglomeratów w stylu Gołebiewski spokój Hotele nie należa do tanich, ale jak kogoś stac to gorąco polecam. Pzdr m@rk Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: ranking hoteli w Polsce 09.09.05, 21:45 No ja dziwie się, że od razu pojawił się gołębiewski. Przecież to żadna rewelacja, takie miejsce na balety firmowe. Ja chciałbym tu zobaczyć perełki :) Jakieś małe pensjonaty, hotele z klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat ;) Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:36 Mam zbadane trzy hotele w Sopocie: Rezydent: pretensjonalny luksus (klasa średnia europejska z ambicjami) z widokiem na tory kolejowe. Chyba nie o to chodzi w nadmorskiej miejscowości? Ale przynajmniej jest łącze internetowe. Grand: skansen peerelowskiego luksusu. Warto się wybrać, bo pewnie lada moment inwestor wykupi i przerobi. W pokojach zachowały się jeszcze przedwojenne przyciski do wzywania obsługi. Zhong Hua: zdecydowanie polecam. Najlepsze sushi w kraju. Właścicielka co prawda trochę marudzi, jak sobie nalejesz za dużo sosu sojowego do miseczki, ale to część lokalnego kolorytu. Zresztą potem okazuje się bardzo sympatyczna. Pytajcie o sushi z węgorza! Genialne! Poza tym plaża wdziera się do wnętrz hotelowych. Wystrój troszkę dziwny (budynek łazienek z początku XX wieku, z doklejonymi chińskimi smokami, trochę azjatyckiej tandety w pokojach), ale pokoje bardzo obszerne i dobrze wyposażone. A ma ktoś doświadczenia z warszawskimi hotelami? Bo ja Warszawiak i nigdy w warszawskim hotelu nie mieszkałem, a czasem znajomi przyjeżdżają i nie wiadomo, co im polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:30 Namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:11 Jest taki ośrodek wypoczynkowy MAX w Jarnołtówku na Opolszczyźnie(południowa część Opolszczyzny, 3 km do granicy z Czechami). Byłem tam w ostatni weekend,rewelacyjne otoczenie,wspaniale zagospodarowane. Apartament dla 2 osób (duży salon,łazienka i kuchnia) za 50 zł od osoby/dobę! Niech się Mikołajki schowają:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:13 www.maxjar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ranking hoteli w Polsce IP: 212.106.171.* 10.09.05, 10:16 w warszawie? zdecydowanie the westin, tyle ze jak na polskie kieszenie troche drogo jednak warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat ;) Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:03 A z takich, powiedzmy, niepięciogwiazdkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
blablacz Re: ranking hoteli w Polsce 13.09.05, 15:50 Ibis przy Ostrobramskiej; calkiem przyzwoity. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: ranking hoteli w Polsce 10.09.05, 13:31 A w Westinie to dlaczego warto, tak zapytam niesmiało...? Przecież tam wszystko tonie w smutnym bronzie, bez plotu zupełnie. Jedyne ciekawe miejsce to winda, no i może business lounge (ale nie odbiega od wystroju lepszego lotniska ;) ). Najtańsze pokoje ciasne, te większe cholernie drogie. Jak dla mnie- bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.cbgnet.pl 11.09.05, 16:40 Bynajmniej nie Westin - to masówka. Dla mnie numer 1 w W-wie to bezapelacyjnie Le Regina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulgul Re: ranking hoteli w Polsce IP: 62.233.165.* 12.09.05, 14:35 no właśnie perełki, taki szajs jak gołębiewski to nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja listopad 1980... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.09.05, 19:30 Hotel Orbis-Skalny w Karpaczu. Pusto, 10 gości w sali restauracyjnej, nic do jedzenia, obsługa i kuchnia starała się jak mogła (zwyczajna kiełbasa na paterze), z Jeleniej Góry, gdzieś w Rynku z winiarni przywieźliśmy do hotelu skrzynkę-jarzyniarkę pełną szampanów radzieckich, ponad tydzień tam siedzieliśmy i syn został poczęty!!! Kolejny raz byłem tam latem 1994 (mistrzostwa św. w piłce nożnej) razem z synem, wracaliśmy z nart w Kaprun, i pierwszego wieczoru pracownicy recepcji poprosili mnie na zaplecze (imieniny lub urodziny), piliśmy spirytus. Jako gość czułem się doceniony! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1dk1 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 10:27 Jeśli Warszawa to polecam hotel "Meksyk", rewelacja, cisza, spokój , pokoje w miare OK no i cena jak na Warszawe bardzo przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 11:16 ja polecam Hotel Harenda, w weekendy ceny sensowne (2 doba gratis), pokoje czysciutkie i mila obsluga. zakwaterowalam tam cala rodzinke w lipcu i byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
joakna Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 17:06 Bylam w Meksyku. faktycznie cena jak na wawe dostepna. Bardzo daleko do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Reszel - Zamek 12.09.05, 20:48 Po raz kolejny polecam najlepszy hotel w jakim spalam w PL - na zamku w Reszlu (mazury/warmia) Stylowo, pokoje dwupoziomowye - czysciutko- a jakie sniadanie!!?:))) (w cenie pokoju) - takiego sniadania zaden Westin czy inny Hilton nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekg Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 12.09.05, 13:54 Pensjonat MONIKA w Koszalinie! Przejeżdżałem w lecie przez to miasto i rozpaczliwie szukałem jakiegoś noclegu. Motelik znalazłem niedaleko od drogi wylotowej na Bytów. Jest bardzo kameralny, z super atmosferą, wszystko jest czyściutkie i chyba świeżo po remoncie (szef oprowadzał nas osobiście po całym obiekcie - a otoczenie jest bardzo urokliwe - super zadbana zieleń z mnóstwem sadzawek, jest nawet nieduży odkryty basenik, w którym urzędują dzieci). Za pokój 3-osobowy z łazienką zapłaciliśmy 210 zł, śniadanie w cenie, kolacja dodatkowo płatna 10 zł. W nocy cały teren pilnowany przez ochronę, tak że samochodziki nocują całkiem bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
margo.pf Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 14:01 Dworek w Ostrzeszowie niedaleko Kepna. Slicznie wyremontowany, pokoje o niebanalnym wystroju. Doskonala restauracja, przemila obsluga, usytuowany w ladnie zagospodarowanym parku. Sale konferencyjne, bilard. Ostatnio bylam tam ponad rok temu ale wierze , ze nic sie nie zmienilo, bo bywalam tam od lat, od samego poczatku. Polecam wszystkim, nie zapominajcie o rezerwacji. Przy okazji pozdrawiam personel i wlascicieli (hm... i ich orzechowke :)) od stalej klientki z Lille. Odpowiedz Link Zgłoś
blablablab1 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 16:32 hotel erania niedaleko sianożętów - piękny obiekt, piękne widoki, pyszne jedzenie, z klasą i polotem! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek34 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 21:09 A ja polecam www.villahoff.pl w Trzęsaczu. Spędziłem tam tydzień z żoną i 3 miesięczną córką. Działa od 1 lipca, jest super czysto, wręcz niezwykle czysto!!! po raz pierwszy w ciągu trzydziestu lat życia nie używałem klapek w obcym prysznicu!!! do tego niezwykle uprzejma obsługa. Codziennie sprzątanie pokoi, zmiana ręczników itp. Na miejscu basen, jacuzzi, sauna sucha i parowa, bilard - wszystko w cenie. Jechałem z Białegostoku a to 700km, do tego z maluszkiem, a naprawdę było warto - nie tylko ze względu na pogodę na początku września. Co najważniejsze: dostałem potwierdzenie rezerwacji z ceną i opisem, gdzie było napisane studio 2 os. - living, sypialnia i łazienka. Po przyjeździe na miejsce okazało się, że cena była podana za pokój 2 os., a nie studio. Właściciel stwierdził jednak, że był to ich błąd i sprawa została załatwiona po naszej myśli - czyli studio za cenę pokoju. Jedyny kamyczek to to, że powinni trochę popracować na śniadaniami - były niezwykle monotonne... jak na takie ceny. Ale nawet to nie jest nawet minimalnie przycmić świetnego wrażenia. Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 "STRZELEC" w Karpaczu 12.09.05, 22:27 super pod kazdym wzgledem - umiarkowana cena, korzystne polozenie,bezpieczny i bezplatny parking, jakuzi, sauna itd Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: ranking hoteli w Polsce 13.09.05, 09:00 sheraton krakow , blisko starego miasta i wawel, mila obsluga, czysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: ranking hoteli w Polsce IP: 82.250.97.* 13.09.05, 14:36 Hotele z klimatem: -Zameczek w Lebie (na wydmie, z widokiem na morze w sylu retro) -pesjonat Victor (tez widok na morze, wysmienita kuchnia, wspaniala obsluga) -palac w Rzuchowie (nad Zatoka Pucka) ze swietnie utrzymana stadnina -Noma pod Pszczyna - z duza klasa, wysmienita kuchnia, wyszukane wina Kazdy z ww. jest drogi (od kilkuset zl noc), ale kazdy wart swojej ceny. Noma to perla (min. 500 zl noc, posilek bez wina 150). -w Wawie: La Roserie Odpowiedz Link Zgłoś