Dodaj do ulubionych

ranking hoteli w Polsce

IP: 62.233.165.* 24.08.05, 11:10
który hotel zrobił na Was dobre wrażenie? klimat, okolica
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:13
      Gołębiewski w Mikołajkach!
      Super położenie nad jeziorem, piękna okolica, mnóstwo atrakcji ( m.in.
      aquapark, rejsy statkiem ) i fantastyczne jedzonko.
      Polecam!
      • acinpreis Re: ranking hoteli w Polsce 24.08.05, 20:51
        Bornit w Szklarskiej Porębie. Supre położenie, piękne widoki, miła obsługa (
        fajna jest pani w recepcji).Nie krzyczą na studentów jak wchodzą z rowerami do
        pokoi po przejechanym maratonie. Oferta wakacyjna 99zł całkiem nieźle jak na
        ten standard. Polecam
      • Gość: Miki Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:11
        Bylem w Golebiewskim w Mikolajkach i jedyne atrakcje jakie z tamtad pamietam to karaluchy biegajace po pokoju i 3 miesiace leczenia stóp po tym jak zlapalem jakies paskudztwo na basenie...
        • reniferek1 Re: ranking hoteli w Polsce 29.08.05, 15:40
          Akurat w Mikołajkach nie byłam, natomiast kilka razy byłam w hotelach w
          Białymstoku i w Wiśle. Gołębiewski w Wiśle jest jak najbardziej w porządku,
          gdyż jest w miarę nowy (2 lata). Natomiast przykra niespodzianka spotkała mnie
          w lutym w Białymstoku. Moje dziecko po kąpielach w basenie dostało grzybicy
          uszu. Musiałam zapłacić za lekarza, wykupić drogie leki i skrócić pobyt. Hotel
          wysłał mi na skrzynkę jedynie pismo, w którym stwierdza, że ma aktualne wyniki
          badań epidemiologicznych a ręczniki są prane w wysokiej temperaturze.
          • Gość: Magda Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:46
            To chyba mieliście wielkiego pecha - my z mężem siedzieliśmy w Tropikanie
            prawie nonstop i... nic.
            Czuliśmy się fantastycznie i na pewno do Gołębiewskiego jeszcze wrócimy, nie
            wykluczone, że już wkrótce.
            Pozdrawiam
      • Gość: pb Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:27
        GołębiewsKi? To chyba był to Twój pierwszy hotel w życiu. Absolutna tragedia.
        Brud, hałas, brak jakiegokolwiek klimatu, obsługa jak w Bułgarii. KATASTROFA!!!
    • Gość: Sara Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:11
      Hotelik Caligula w Mikołajkach! Kameralny hotelik, pyszne posiłki w restauracji
      i dogodne położenie, niewygórowane ceny. Osobiście polecam.
    • Gość: m@rk Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:30
      Hotel MŁynKlekotki w Klekotkach - super atmosfera, położenie, jedzonko,
      spokój
      KaniaLogde niedaleko Kartuz - niby pensjonat, niby hotel, super położenie,
      jedzonko, super winka (własciciel sprowadza wina z "nowego swiata")
      Hotel Amax w Mikołajkach, super połozenie, jedzonko i...
      w przeciwienstwie do Konglomeratów w stylu Gołebiewski spokój

Hotele nie należa do tanich, ale jak kogoś stac to gorąco polecam.

Pzdr m@rk
      • michaelandro Re: ranking hoteli w Polsce 09.09.05, 21:45
        No ja dziwie się, że od razu pojawił się gołębiewski. Przecież to żadna
        rewelacja, takie miejsce na balety firmowe. Ja chciałbym tu zobaczyć perełki :)
        Jakieś małe pensjonaty, hotele z klimatem.
        • Gość: obieżyświat ;) Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:36
          Mam zbadane trzy hotele w Sopocie:
          Rezydent: pretensjonalny luksus (klasa średnia europejska z ambicjami) z widokiem na tory kolejowe.
          Chyba nie o to chodzi w nadmorskiej miejscowości? Ale przynajmniej jest łącze internetowe.
          Grand: skansen peerelowskiego luksusu. Warto się wybrać, bo pewnie lada moment inwestor wykupi i
          przerobi. W pokojach zachowały się jeszcze przedwojenne przyciski do wzywania obsługi.
          Zhong Hua: zdecydowanie polecam. Najlepsze sushi w kraju. Właścicielka co prawda trochę marudzi,
          jak sobie nalejesz za dużo sosu sojowego do miseczki, ale to część lokalnego kolorytu. Zresztą potem
          okazuje się bardzo sympatyczna. Pytajcie o sushi z węgorza! Genialne! Poza tym plaża wdziera się do
          wnętrz hotelowych. Wystrój troszkę dziwny (budynek łazienek z początku XX wieku, z doklejonymi
          chińskimi smokami, trochę azjatyckiej tandety w pokojach), ale pokoje bardzo obszerne i dobrze
          wyposażone.
          A ma ktoś doświadczenia z warszawskimi hotelami? Bo ja Warszawiak i nigdy w warszawskim hotelu nie
          mieszkałem, a czasem znajomi przyjeżdżają i nie wiadomo, co im polecić.
          Pozdrawiam
          • Gość: pb Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:30
            Namiot.
            • Gość: Opolanin Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:11
              Jest taki ośrodek wypoczynkowy MAX w Jarnołtówku na Opolszczyźnie(południowa
              część Opolszczyzny, 3 km do granicy z Czechami).
              Byłem tam w ostatni weekend,rewelacyjne otoczenie,wspaniale zagospodarowane.
              Apartament dla 2 osób (duży salon,łazienka i kuchnia) za 50 zł od osoby/dobę!
              Niech się Mikołajki schowają:)
              Pozdrawiam
              • Gość: Opolanin Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:13
                www.maxjar.pl/
          • Gość: ewa Re: ranking hoteli w Polsce IP: 212.106.171.* 10.09.05, 10:16
            w warszawie?
            zdecydowanie the westin, tyle ze jak na polskie kieszenie troche drogo
            jednak warto

• Gość: obieżyświat ;) Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:03
              A z takich, powiedzmy, niepięciogwiazdkowych?
              • blablacz Re: ranking hoteli w Polsce 13.09.05, 15:50
                Ibis przy Ostrobramskiej; calkiem przyzwoity.
            • michaelandro Re: ranking hoteli w Polsce 10.09.05, 13:31
              A w Westinie to dlaczego warto, tak zapytam niesmiało...? Przecież tam wszystko
              tonie w smutnym bronzie, bez plotu zupełnie. Jedyne ciekawe miejsce to winda,
              no i może business lounge (ale nie odbiega od wystroju lepszego lotniska ;) ).
              Najtańsze pokoje ciasne, te większe cholernie drogie. Jak dla mnie- bez
              rewelacji.
            • Gość: vinca Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.cbgnet.pl 11.09.05, 16:40
              Bynajmniej nie Westin - to masówka.
              Dla mnie numer 1 w W-wie to bezapelacyjnie Le Regina.
        • Gość: gulgul Re: ranking hoteli w Polsce IP: 62.233.165.* 12.09.05, 14:35
          no właśnie perełki, taki szajs jak gołębiewski to nie o to chodzi
    • Gość: ja listopad 1980... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.09.05, 19:30
      Hotel Orbis-Skalny w Karpaczu. Pusto, 10 gości w sali restauracyjnej, nic do
      jedzenia, obsługa i kuchnia starała się jak mogła (zwyczajna kiełbasa na
      paterze), z Jeleniej Góry, gdzieś w Rynku z winiarni przywieźliśmy do hotelu
      skrzynkę-jarzyniarkę pełną szampanów radzieckich, ponad tydzień tam
      siedzieliśmy i syn został poczęty!!! Kolejny raz byłem tam latem 1994
      (mistrzostwa św. w piłce nożnej) razem z synem, wracaliśmy z nart w Kaprun, i
      pierwszego wieczoru pracownicy recepcji poprosili mnie na zaplecze (imieniny
      lub urodziny), piliśmy spirytus. Jako gość czułem się doceniony! :)))
      • cat-lover Re:Copernicus 11.09.05, 01:13
        w Krakowie.
    • 1dk1 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 10:27
      Jeśli Warszawa to polecam hotel "Meksyk", rewelacja, cisza, spokój , pokoje w
      miare OK no i cena jak na Warszawe bardzo przystępna.
      • pepsi Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 11:16
        ja polecam Hotel Harenda, w weekendy ceny sensowne (2 doba gratis), pokoje
        czysciutkie i mila obsluga. zakwaterowalam tam cala rodzinke w lipcu i byli
        zadowoleni.
      • joakna Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 17:06
        Bylam w Meksyku. faktycznie cena jak na wawe dostepna. Bardzo daleko do centrum
        • ania_2000 Reszel - Zamek 12.09.05, 20:48
          Po raz kolejny polecam najlepszy hotel w jakim spalam w PL - na zamku w Reszlu
          (mazury/warmia)
          Stylowo, pokoje dwupoziomowye - czysciutko- a jakie sniadanie!!?:))) (w cenie
          pokoju) - takiego sniadania zaden Westin czy inny Hilton nie ma:)
    • Gość: Wojtekg Re: ranking hoteli w Polsce IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 12.09.05, 13:54
      Pensjonat MONIKA w Koszalinie!
      Przejeżdżałem w lecie przez to miasto i rozpaczliwie szukałem jakiegoś noclegu.
      Motelik znalazłem niedaleko od drogi wylotowej na Bytów.
      Jest bardzo kameralny, z super atmosferą, wszystko jest czyściutkie i chyba
      świeżo po remoncie (szef oprowadzał nas osobiście po całym obiekcie - a
      otoczenie jest bardzo urokliwe - super zadbana zieleń z mnóstwem sadzawek, jest
      nawet nieduży odkryty basenik, w którym urzędują dzieci). Za pokój 3-osobowy z
      łazienką zapłaciliśmy 210 zł, śniadanie w cenie, kolacja dodatkowo płatna 10 zł.
      W nocy cały teren pilnowany przez ochronę, tak że samochodziki nocują całkiem
      bezpiecznie.
    • margo.pf Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 14:01
      Dworek w Ostrzeszowie niedaleko Kepna. Slicznie wyremontowany, pokoje o
      niebanalnym wystroju. Doskonala restauracja, przemila obsluga, usytuowany w
      ladnie zagospodarowanym parku. Sale konferencyjne, bilard. Ostatnio bylam tam
      ponad rok temu ale wierze , ze nic sie nie zmienilo, bo bywalam tam od lat, od
      samego poczatku. Polecam wszystkim, nie zapominajcie o rezerwacji.
      Przy okazji pozdrawiam personel i wlascicieli (hm... i ich orzechowke :)) od
      stalej klientki z Lille.
      • blablablab1 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 16:32
        hotel erania niedaleko sianożętów - piękny obiekt, piękne widoki, pyszne
        jedzenie, z klasą i polotem!
        • przemek34 Re: ranking hoteli w Polsce 12.09.05, 21:09
          A ja polecam www.villahoff.pl w Trzęsaczu. Spędziłem tam tydzień z żoną i 3
          miesięczną córką. Działa od 1 lipca, jest super czysto, wręcz niezwykle
          czysto!!! po raz pierwszy w ciągu trzydziestu lat życia nie używałem klapek w
          obcym prysznicu!!! do tego niezwykle uprzejma obsługa. Codziennie sprzątanie
          pokoi, zmiana ręczników itp. Na miejscu basen, jacuzzi, sauna sucha i parowa,
          bilard - wszystko w cenie. Jechałem z Białegostoku a to 700km, do tego z
          maluszkiem, a naprawdę było warto - nie tylko ze względu na pogodę na początku
          września. Co najważniejsze: dostałem potwierdzenie rezerwacji z ceną i opisem,
          gdzie było napisane studio 2 os. - living, sypialnia i łazienka. Po przyjeździe
          na miejsce okazało się, że cena była podana za pokój 2 os., a nie studio.
          Właściciel stwierdził jednak, że był to ich błąd i sprawa została załatwiona po
          naszej myśli - czyli studio za cenę pokoju.
          Jedyny kamyczek to to, że powinni trochę popracować na śniadaniami - były
          niezwykle monotonne... jak na takie ceny.
          Ale nawet to nie jest nawet minimalnie przycmić świetnego wrażenia.
          Przemek
    • mister1 "STRZELEC" w Karpaczu 12.09.05, 22:27
      super pod kazdym wzgledem - umiarkowana cena, korzystne polozenie,bezpieczny i
      bezplatny parking, jakuzi, sauna itd
    • maria92 Re: ranking hoteli w Polsce 13.09.05, 09:00
      sheraton krakow , blisko starego miasta i wawel, mila obsluga, czysto
      • Gość: lu Re: ranking hoteli w Polsce IP: 82.250.97.* 13.09.05, 14:36
        Hotele z klimatem:
        -Zameczek w Lebie (na wydmie, z widokiem na morze w sylu retro)
        -pesjonat Victor (tez widok na morze, wysmienita kuchnia, wspaniala obsluga)
        -palac w Rzuchowie (nad Zatoka Pucka) ze swietnie utrzymana stadnina
        -Noma pod Pszczyna - z duza klasa, wysmienita kuchnia, wyszukane wina
        Kazdy z ww. jest drogi (od kilkuset zl noc), ale kazdy wart swojej ceny. Noma
        to perla (min. 500 zl noc, posilek bez wina 150).
        -w Wawie: La Roserie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka