omar1 16.05.04, 18:16 Zauważyłem ze na forum katowickim nie ma Oslej. Czy tak sie dzieje u hanysów tylko w niedziele czy to jakis trwały pomysł? Czy na f.warszawskim jest to równiez możliwe? Może małe głosowanie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:26 alesz. nie krepujcie sie, Panie Sceptyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Mała prosba do Stołka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:05 Nie wiem czy Toruń ma ,ale bydgoszcz napewno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mała prosba do Stołka! 17.05.04, 11:51 Gość portalu: omar1 napisał(a): > Nie wiem czy Toruń ma ,ale bydgoszcz napewno. > :) O Torum to sie najlepiej Anieli zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Mała prosba do Stołka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:09 a co Aniela z Toruniem ma wspolnego? Torunianka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 17.05.04, 17:30 znajdz sobie, najdrozsza Buggi, inny obiekt swoich fascynacji, bo mi sie nudzi bycie przedmiotem TWojego zainteresowania. wole inne zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mała prosba do Stołka! 17.05.04, 22:44 aniela napisała: > znajdz sobie, najdrozsza Buggi, inny obiekt swoich fascynacji, bo mi sie nudzi > bycie przedmiotem TWojego zainteresowania. wole inne zajecie. Wrócilam tylko po nozyce, co je na stole zostawilam. PS.Nie przesadzalabym z megalomania Anielo, bo wykracza ona w Twoim przypadku dozwolone granice. Nikt sie Toba tak nie interesuje, jak Ty sama, wiec zostaw mnie prosze w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:29 Nie moge, bo sie wstydze admina. I ogolu tez. Ale jakby Oslej nie bylo, to bym chyba nie wytrzymal. Aco. p. Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:32 a nene ogol Ci przyklasnie i zachichocze podlotkowato (jakie forum taki ogol) a admin w niedziele po 22 to rzadki widok jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:40 To powaznie myslisz, ze powinienem zaszalec troche? Sam nie wiem, qrtche. Dawno nie szalalem. A jak sie nie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:43 bardzo nam wszystkim zaimponujesz, niezaleznie od wyniku, a na Oslej ląduja lokalni bohateowie przeciez, no, smialo... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:45 No dobra, moze po polnocy, jak juz mlodziez pojdzie spac. PS. Oczywiscie ja tez mlodziez, jakby to kogos (ktoras) interesowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 23:03 yyy myslalam ze ograniczamy sie tylko do 23. jak w telewizji. wszystko to wyglada na Tania Wymowke Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 23:11 Nie chce jak w telewizji - bo tam jest blukafe. Natomiast nie wiem jak wyglada Tania Wymowka. Dlugonoga Ukrainka? Niezla laseczka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 23:12 aha zasugerowales sie slowem Tania, nazbyt, jak mi sie zdaje. albowiem przestalam wiedziec o czym sie toczy rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 23:13 ps. w sensie: Tania to nie imie wymowki! (wlasnie przyszlo mi do glowy ze mozna by mnie niechcaco zle zrozumiec) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mała prosba do Stołka! 16.05.04, 22:21 omar1 napisał: > > Zauważyłem ze na forum katowickim nie ma Oslej. > Czy tak sie dzieje u hanysów tylko w niedziele czy to jakis trwały pomysł? A dlaczego lazisz po slunskim forum? Zle ci w Wafce? > > > Czy na f.warszawskim jest to równiez możliwe? > Może małe głosowanie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Mała prosba do Stołka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:57 A dlaczego lazisz po slunskim forum? Zle ci w Wafce? lubie wiedziec co sie dzieje,a brak oslej to byłby odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś