Gość: jana IP: 80.51.57.* 08.02.06, 17:01 w Kłobucku jest bardzo piękny pałac. Szkoda ze nie jest pokazany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciemniak Re: Pałace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:48 Nauczta sie pacany dawać przy każdym palału gdzie on jest. Czy Paulinum to pałac i gdzie. W szydłowcu to nie je pałac a zamek. Fotki śliczne ale co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
dzisijutro Re: Pałace 09.02.06, 08:48 czyzby takie sliczne te fotki? Niektore rzeczywiscie, ale czesc - wyglada jak robione przez zupelnych amatorow, np Kraśków koło Świdnicy. Czy naprawde brak jest DOBRYCH zdjec w archiwach gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiuppo Re: Pałace czy zamki IP: *.ien.com.pl / *.ien.com.pl 01.03.06, 10:49 Mam wrażenie, że twórca galerii nie odróżnia pałaców od dworów i zamków. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajestfajna Re: Pałace 03.08.06, 10:25 W Starej Wsi (niedaleko Warszawy) jest bardzo piękny pałac odremontowany przez NBP i też warto by było go tu pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajestfajna Re: Pałace 03.08.06, 10:31 Rzeczywiście dużo się można o tych "pałacach" dowiedzieć, nawet nie wiem gdzie one się znajdują. Czy to jest aż tak dużo pracy, by dodać napis pod każdym zdjęciem??? Zdjęcie nic mi nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś