malutka19a 12.03.06, 19:11 szukam taniego noclegu gdzie mozna milo i przytulnie spedzic pare dni wiosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Tani nocleg IP: *.eranet.pl 13.03.06, 15:47 najtaniej www.podmostem.pl albo www.urodziny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotelbaltazar Re: Tani nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:09 Serdecznie polecam Hotel Baltazar w Pułtusku. Gwarantujemy kameralną atmosferę w historycznym mieście oraz kontakt z naturą (hotel nad odnogą rzeki). Możliwość wędkowania, grillowania, tenis stołowy, bilard i wiele wiele innych atrakcji. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt marketing@hotel-baltazar.com.pl Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodohostel Re: Tani nocleg IP: *.autocom.pl 15.03.06, 19:13 Zapraszam do nas, do Krakowa. www.dodohostel.com - hostel prowadzony przez studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Tani nocleg IP: *.adsl.legend.co.uk 15.03.06, 19:39 poszukaj tutaj www.krakow-hostels.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakaszuby Re: Tani nocleg IP: *.eranet.pl 16.03.06, 09:57 albo zobacz tu: www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakaszuby Re: Tani nocleg IP: *.eranet.pl 16.03.06, 15:00 miałem na mysli portal www.nakaszuby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
phobos84 Re: Tani nocleg 16.03.06, 19:15 Ja byłem ostatnio tutaj - www.noclegi-ustka.pl , polecam cisza spokój i można sobie miło odpocząć. płaciłem cosik koło 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś