wahadlo.k 29.11.11, 03:15 forum.gazeta.pl/forum/f,103729,wahadelko.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: Zapraszam IP: *.devs.futuro.pl 01.12.11, 01:14 Czy odpowiedz ktoś dostał od tej osoby? Śmieszne i nie poważne jest, jak można zapraszać do forum zamkniętego. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 11:34 Owszem dostałam odpowiedzi, nie jedną i są bardzo rzetelne i zgodne z PRAWDĄ a skoro dla Ciebie forum zamknięte jest śmieszne i żenujące to po co pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
liki0 Re: Zapraszam 02.12.11, 22:50 Nie każdy chce mieć forum publiczne, a to zamknięte zapewne chroni właśnie przed takimi osobami, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 06:08 Ja dostałem i bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 01.12.11, 08:16 Dlaczego dla tego forum tylko wahadło i tak/nie? Sprytna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 11:36 Ludzie, co z Wami?!?! Jaka reklama?!?! Matko! Pełno w Was podejrzliwości i węszenia wszędzie podstępu. To dopiero żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
liki0 Re: Zapraszam 02.12.11, 22:48 Jak najbardziej zgadzam się z Anną, jaka reklama? Na forum gazetowe każdy może zapraszać. Ja również dostałam odpowiedzi na kilka pytań, choć pytałam mailowo, poza forum. Bardzo życzliwa i cierpliwa osoba. Pozdrawiam Liki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.12.11, 11:20 Oczywiście, że można spojrzeć z innej strony. O! Jest okazja powróżyć sobie. A jak sprawdzi się to dalej innymi technikami wróżbiarskimi za odpłatnością. Obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: Zapraszam 03.12.11, 11:26 Trzcino, a co w tym złego? Jeśli się sprawdza, to naprawdę to taki wysiłek zapłacić za prognozę tej osobie? Sądzę, że nie. I sądzę, że skoro faktycznie działa, to w przyszłości będzie miała ona wielu stałych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Zapraszam IP: *.ip.netia.com.pl 03.12.11, 11:32 Nikt nikogo tu do niczego nie zmusza. Wyraźnie napisane "zapraszam" a Ty, ja czy ktokolwiek z tego zaproszenia korzysta lub nie. Po co ta zawiść. I oczywiste jest, że jak ktoś będzie zadowolony to w przyszłości z chęcią zapłaci, ale wybór należy do każdego z osobna. Wszyscy jesteśmy dorośli, mamy wolę myślenia i nie widzę tu jakiejkolwiek manipulacji. Zresztą, ja jestem zadowolona z każdej wróżby od wahadełka i tu Cię "zmartwię". Nie wydałam ani grosza, widzisz, jednak tak, też można Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: Zapraszam 03.12.11, 11:37 :) podsumowanie tematu dobre - wypowiedziała się zadowolona klientka tej osoby. Można? Można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.12.11, 11:39 Nie pisałam o manipulacji, ale umiejętności własnego zareklamowania się. Na to zwróciłam uwagę. To umiejętność. Wróżyłam sobie kiedyś u kogoś, kto był dobry i z przyjemnością zapłaciłam za wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: Zapraszam 03.12.11, 11:44 Ja sama z reguły nie wróżę sobie - tj. czasem, jak już nie mam żadnej znajomej runistki do zapytania. Raz skorzystałam z usług pewnego Pana - trochę dla eksperymentu, a trochę z ciekawości ( nie podam danych ) który za 1 zł wróżył na Allegro. Dziewczyny... nie po cenie sądzimy. Wróżba była rewelacyjna, a wróżbita niesamowity :) Odpowiedz Link Zgłoś
wahadlo.k Re: Zapraszam 04.12.11, 02:13 Witam Nie reklamuje się, nie ma takiej potrzeby .Nie mogę narzekać na brak klientów. Celowo nie podałam swojego prawdziwego imienia i pseudo. Nie chcę by kojarzono mnie z tym forum. Proponuję odpowiedzi przy użyciu wahadła, nieraz zdarza się tak że odpowiedz wysyłam przy użyciu kart .Gość portalu: trzcina myśląca napisał(a): > Dlaczego dla tego forum tylko wahadło i tak/nie? Sprytna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.12.11, 08:00 Celowo nie podała Pani swojego prawdziwego imienia i pseudo, by nie kojarzono Pani z tym forum ??? To po co Tutaj reklamuje Pani swoje usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Zapraszam IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 09:29 Rany Trzcina co Ty taka czepliwa jesteś? Nie chcę być bezczelna, ale będę bo już mnie irytacja ogarnia! Za mało seksu na co dzień i stąd to niezadowolenie z życia?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.12.11, 10:25 Autorka w ostatniej wypowiedzi dała do zrozumienia, że nie ma dobrego zdania o Tym forum czyli o ludziach tutaj. Założyła jednak wątek tutaj i chce wróżyć. Wiem Anno_46, że chcesz jej bronić. To może w innym miejscu, tym lepszym dla wahadlo.k , nie będzie dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Zapraszam IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 10:45 Mylisz się trzcino. Nikogo nie chcę bronić. Autorka tematu jest dorosła i adwokata nie potrzebuje. Ja nigdzie nie zauważyłam, aby napisała, że nie ma dobrego zdania o forum i o ludziach tutaj. Gdyby tak było, to faktycznie by tutaj nie wchodziła, jak sama zauważasz. To, że chce wróżyć gdzieś na swoim zamkniętym forum - to jej sprawa i jej wybór. Ma tam mniejszy tłok i ścisk. Chyba zauważyłaś, że każdy kto próbował tu pomagać bezinteresownie forumowiczom, prędzej czy później został "zjedzony" - może właśnie tego chce uniknąć. Tam ma spokój i mniejszy kołowrót - nie da się zwariować. Życzę wszystkim miłej, uśmiechniętej, bez nerwów niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica Re: Zapraszam IP: *.pai.net.pl 07.12.11, 20:50 witam, chciałabym zapytać czy uda mi się kupic działkę i wybudować dom w przyszłym roku? Monika 31.05.1977. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Zapraszam IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.12.11, 14:00 "dyskusja wielopłaszczyznowa". Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 18:24 Czy mój ukochany odezwie się do mnie jeszcze w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś