Gość: Domnul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 20:15 to wg was .... Nie podaję swego typu, byłbym stronniczy. Choć i tak uważam swoje miasto za bardzo zadbane. I ładne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Genowefa Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.orange.pl 22.04.06, 20:41 Zlotow na Pomorzu, nieopodal Pily!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wheel Rybnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:16 nie byłam w wielu miastach ale tu jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timon Re: Rybnik IP: *.bulldogdsl.com 17.05.06, 18:07 zgadzam sie, rybnik najbardziej zadbany Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: Rybnik 18.05.06, 22:16 Potwierdzam: Rybnik czyste i zadbane miasto. Zapraszam do Rybnika ! Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rybnik IP: *.aster.pl 21.05.06, 06:41 Dołączam się, choć nie jestem krajanką. Bywam w Rybniku raz na kilka lat i z tego co pamiętam - nawet za czasów komuny było tam czysto. Miasto jest zadbane, bo sami Rybniczanie o niego dbają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant Re: Rybnik IP: *.rybnet.pl 09.06.06, 15:12 RYBNIK RULEZZZZZZZZ jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziąąą Koniec city IP: *.pl / *.aduro.pl 09.06.06, 19:07 Koniec city rulezzzzzzz <hehehehe> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZA^H Re: Rybnik IP: *.gliwice.msk.pl 08.06.06, 20:35 Zgadzam się. Rybnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Rybnik 21.05.06, 17:16 Miałam okazję być w Rybniku ostatnio. Miasto ma fajny klimat, widać że dużo sięrobi, ale do tego, by określić je jako najbardziej zadbane to jednak jest daleko... Nie mniej pozdrawiam - bardzo mi się u Was podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Rybnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:48 To jest piekne miast:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo z Rybnika Re: Rybnik IP: *.rybnet.pl 08.06.06, 15:07 Zgadzam sie z toba! Jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rybnik IP: *.rybnet.pl 09.06.06, 15:15 Tyle parków i zielenców bigdzie indziej nie ma co w Rybniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BucieK Re: Rybnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:38 Łomża Łomża Łomża do boju do boju. Łomża jest super zadbana, mamy dobrego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Szczecinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:29 Szczecinek - kiedys miałem okazję tam pobyć jeden dzień i jest całkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Szczecinek IP: *.kwidzyn.mm.pl 08.06.06, 21:09 tak masa pijaczków ;D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanik Borne Sulinowo IP: *.CNet2.Gawex.PL 09.06.06, 23:25 Borne Sulinowo kolo szczecinka(zachodniopomorskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Oleśnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:39 czy ja wiem? Zamek oleśnicki nie jest chyba najszczęśliwszym przykładem tego dbania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Oleśnica IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 19:47 zgadzam się, w Szczecinku nie byłam, ale Wrocław to moje rodzinne miasto (nadal w nim mieszkam) nawet peryferia są zadbane xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Oleśnica IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 19:49 przepraszam, zamiast Szczecinek miałobyc Oleśnica, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeźnik nawiązujac do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:56 Nazwiazujac do Olesnicy... waskie drogi ktorych nikt nie remontuje wieczne korki na trasie nr 8 z wroclawia do warszawy..miasto jest czyste ale nic po za tym budynki sie rozpadaja i nikt na to nie zwraca uwagi:) A jelsi chcecie jechac trasa nr8 tuz przed wszystkimi swietymi to polecam skrecic albo za stacja BP w prawo albo na 2zakrecie za BP w prawo (jesli jedziecie od strony wroclawia)to droga omijajaca stale korki w olenicy:) droga ta wyjedziemy na koncu olesnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 62.233.177.* 07.06.06, 18:59 wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.chello.pl 09.06.06, 20:48 zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabeni Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:02 Nie wiem jakie jest najbardziej zadbane miejsce w Polsce, ale na pewno nie jest to Dukla-miasteczko(2.000 mieszkańców)w Beskidzie Niskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smeagol Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:44 Krków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.06.06, 17:32 hehe Krakow oczywiście że krakow jest dość zadbanym miastem i ciągle jest upiększany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona - Ja Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:44 Lubliniec też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Lublina Biedny, ale czysty: >>Hrubieszów<< IP: *.pl / 80.51.226.* 08.06.06, 08:57 tak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucia Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 80.53.125.* 08.06.06, 13:48 Elbląg i nie wiem co jeszcze. chociaz i to miasto spada na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:31 PRZEMYŚL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.szeryf.waw.pl 08.06.06, 14:49 warszawa i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Pigwa Oświęcim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:10 Złotów jest zadbany, ale nie tak jak Oświecim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stal Stal Stalowa Wola IP: 84.38.95.* 08.06.06, 19:25 OLEEE STALO KOCHAM CIE TOBIEEE DALAM SERCE SWE SERCE SWOJE JEDYNE DALAAAM SWOJEJ DRUŻYNIEE STALOWKA NAJŁADNIEJSZE MIASTO !!! MAŁE ZGRABNE I CZYSTE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzmocisław Re: Stal Stalowa Wola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 07:52 Stalowa jest ok i nie ma bata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:24 KROSNO !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce__Sosnowiec IP: *.ds2-s.us.edu.pl 09.06.06, 11:34 Sosnowiec oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka:D Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.244.149.121.ostrow2.tnp.pl 09.06.06, 07:09 no jasne że Ostrów Mazowiecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:21 GIZYCKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitusia10 GDYNIA 09.06.06, 13:15 Według mnie jest nim trójmiasto, a szczególnie Gdynia...Chociaż Gdańsk i Sopot też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chette_2 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.aij.pl 09.06.06, 15:27 według mnie Katowice są ładnym miastem, ale zadbane sa dopiero w lato, bo po zimie to sie chce ..., jak się na to patrzy. Ale wbrew wszystkim uważam, że katowice są ładnym miastem. Udowodniono naukowo że Katowice są najbardziej zielonym miastem wojewódzkim, maja najwięcej terenów zielonych... CZYLI jednym słowem zadbane są: KATOWICE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gre-Gor Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.zetosa.krakow.pl 09.06.06, 19:41 Tak szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze w Polsce naprawdę czystego i zadbanego miasta- ale tak w 100% zadbanego, bo oczywiście centra dużych miast /Kraków, Wrocław, Gdańsk/ są ok, ale im dalej od centrum tym bardziej żałośnie i brudno. Co do małych miasteczek to może jest jakaś perełka w Polsce kto wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 13:14 Gre-Gor, np. Sułów... jak dla mnie to perełka, ale może są jeszcze inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokot Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.chello.pl 23.04.06, 07:17 to chyba oczywiste ze warszawa reszta to zacofane grajdoły przy naszej stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 14.05.06, 21:35 Czy aby nie grajdoł (choć kochany) w porównaniu z innymi stolicami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Pi..chlewice, Wisipaly i Gnojewo IP: 170.65.192.* 17.05.06, 12:51 Pi..chlewice, Wisipaly i Gnojewo - te trzy miasta uwazam za najbardziej zadbane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Re: Pi..chlewice, Wisipaly i Gnojewo IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 00:21 Co racja, to racja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:30 widzę ,że z tej Warszawy to nie wysuwasz nosa ,dlatego jesteś tak zadufany w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leXXX Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 17.05.06, 13:19 Ty Warsiawiak a w Kruzebnikach Ty byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:06 s8.bitefight.pl/c.php?uid=79879 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 19:51 to jest forum o czystosci miasta a nie o nowoczesnosci... nie bylabym taka pewna czy Warszawa jest najbardziej zadbanym miastem w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraków Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.devs.futuro.pl 08.06.06, 11:15 Ty chyba miast czystych nie widziales jakim prawem opisujesz inne miasta warszawa jest wlasnie zasmiecona ,jak taki madry jestes bo nie ruszasz sie pewnie z niej i nie masz pojecia o innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:35 Cz-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁoDzIaNkA Żarty? ŁÓDŹ!! <lol> IP: *.140.rev.vline.pl 08.06.06, 14:55 No raczej że Łódź! To jedyne miasto <może poza Warszawą> w którym jest tyle zabytków i które nie jest <poza wsiami> tak zaniedbane pod względem fabryk i spalin! Pozdro .. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Żarty? ŁÓDŹ!! <lol> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.06, 17:42 łodzianka, a szłyszałaś może o Krakowie lub Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żarty? ŁÓDŹ!! <lol> IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 18:09 myslicie ze w lodzi nie ma pieknych miejsc otoz musze was poinfoirmowac ze sa piekniejsze niz w krakowie i innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Żarty? ŁÓDŹ!! <lol> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.06, 18:11 gość, ja nie napisałam, że NIE MA pięknych miejsc! Ja napisałam, że nie jest ich najwięcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAdzia Re: Żarty? ŁÓDŹ!! <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:05 Łódź to moim zdaniem jedno z najbardziej zaniedbanych mista w Polsce!!! Pomijam już wszystkie koleiny i dziury na drogach które łagodnie mówiąc wnerwiają, ale te ogólne miejskie zaniedbanie są niedopuszczalne!! Sorry jesli obraziłam mieszkańców Łodzi, ale taka jest według mnie prawda... JA STAWIAM NA MALBORK!!! =) To jedno z nielicznych miast w Polsce, w których panuje powszechyny ład i porządek. Jest też czysto, zadbanie, a zamek też robi wrażenie...=) No, to by było na tyle=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melchior Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.cable.wsm.wielun.pl 24.04.06, 18:58 z małych miasteczek na pewno mój rodzinny Wieluń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomer Wieluń nie jest małym miasteczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:05 Gość portalu: melchior napisał(a): > z małych miasteczek na pewno mój rodzinny Wieluń Wieluń nie jest małym miasteczkiem. W twoich okolicach takowym jest na przykład Złoczew, Praszka, Działoszyn, Pajęczno. Stosujmy prawidłowe określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhtkfh Re: Wieluń nie jest małym miasteczkiem IP: *.chello.pl 07.06.06, 22:11 szczecin jest piekny uhh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Aleksandria Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 83.238.160.* 24.04.06, 20:49 Puławy w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 25.04.06, 17:37 nie rozumiem, w innych miesiącach w Puławach się nie sprząta? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 217.197.74.* 25.04.06, 18:06 Bolesławiec na Dolnym Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mico Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:50 Bolesławiec na Dolnym Śląsku - popieram, to niesamowite, piękne nieduże miasto. Ma swój styl i klimat. A na drugim miejscu Wrocław! Zresztą dla mnie najpiękniejsze są miasta na Dolnym Śląsku, bo nie są tak po polsku zapyziałe...Chciałbym tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 18.05.06, 19:17 Jestem Wrocławianką i śmieszy mnie, gdy ktoś stawia Wroc na drugim miejscu w rankingu najbardziej zadbanych miast. Wiem, wiem... zły to ptak co własne gniazdo kole!, ale bądźmy realistami!!! Rynek, Ostrów Tumski owszem, ale koło mnie na Krzykach dzikie wysypisko na granicy osiedla! A fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 19:57 renka, no tak w kazdym miescie jest jakis fragment mniej zadbany, ale ja uwazam ze Wroclaw ogólnie jest zadbanym miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 19:55 mico, w pewnym sensie ci dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 80.54.201.* 08.06.06, 17:37 Dolny Śląsk najładniejszy =] Jeśli chodzi o Oleśnicę, to... no cóż- władze miasta coraz bardziej się starają, to widać ;-) (no, może dlatego, że wybory się zbliżają :P) A nasz zamek- co wy myślicie, że skąd Oleśnica by miała tyle kasy żeby go odremontować???????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.06, 17:46 jakby to było głosowanie na najładniejsze wojewodztwo to Dolny Śląsk wygrałby bezkonkurencyjnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 87.239.24.* 17.05.06, 16:17 Boleslawiec D.Sl. czyste przepiekne miasto. Jednak mozna polaczyc historie z nowoczesnascia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pąk Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:12 O nie Ostróda ma kilka czystych i zadbanych miejsc ale osobiście wolę Iławę Odpowiedz Link Zgłoś
worldmaster1 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 18.05.06, 14:35 Łomża - wydaje mi się, że pojawiła się tendencja do konkurencji między osiedlami - na którym jest więcej skwerków, placów zabaw, skate-parków itp. Przy każdych odwiedzinach miasto robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Poza tym - czysto, zadbanie, no i menelarstwa ponad normę nie dostrzegłem. Ponieważ jestem trochę w temacie to mogę z całą pewnością stwierdzić, że każde miasto, w którym samorząd, spółdzielnie i inwestorzy potrafią się dogadać, może w krótkim czasie stać się bardzo atrakcyjnym miejscem zamieszkania. I wstyd mi, że w moim, podobnej wielkości (80 tys) mieście takie porozumienie i wspólne działanie nie jest możliwe, zarówno z winy samorządu, jak i niechętnych do współpracy spółdzielni mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 19.05.06, 20:39 Opole, Opole, Opole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Aleksandria Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 83.238.160.* 27.04.06, 06:58 Zapraszam do miasta cały rok ale w maju szczególnie :) ps. jest czyste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabytkomaniak Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:00 Bywam w Puławach od czasu do czasu - przyznaję: czyste miasto i zadbane. Choć park mógłby być w lepszym stanie. Ale całosć prześliczna i warto pojechac choć na kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Aleksandria Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 83.238.160.* 16.05.06, 08:37 Oczywiście masz racje park jest zaniedbany i zniszczony zwłaszcza przez tornado z przed kilku lat. Jednoczesnie informuję, że w tym roku zaczyna się kompleksowa "naprawa" osady pałacowej w szczególności parku. Dla zobrazowania zapraszam na chwilkę> ogro.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blogger Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 194.4.130.* 17.05.06, 17:06 Nie ma wątpliowści, że Nowa Aleksandria jest najbardziej zadbanym miastem w promieniu 300 km, czyli w środkowo-wschodniej Polsce. Na pewno brakuje tu rynku, jakie sa w starych miastach na Dolnym Sląsku... ale, ze to jest Kazimierz Dolny w odleglosci paru kilometrów, który to wszystko nadrabia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blogger Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 194.4.130.* 17.05.06, 17:06 Nie ma wątpliowści, że Nowa Aleksandria jest najbardziej zadbanym miastem w promieniu 300 km, czyli w środkowo-wschodniej Polsce. Na pewno brakuje tu rynku, jakie sa w starych miastach na Dolnym Sląsku... ale, ze to jest Kazimierz Dolny w odleglosci paru kilometrów, który to wszystko nadrabia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reder Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:55 I chyba niedaleko Puław jest takie małe misto Kozienice ,choc chyba w mazowieckim. Byłem tam przejazdem ,az ztrzymalismy sie zeby zobaczyc jak moze byc zielono i zadbanie. Jak w jakims kurorcie uzdrowiskowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Aleksandria Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 83.238.160.* 21.05.06, 21:48 Puławy zawsze zachwalam ale zapraszam też do Pszczyny - wyjątkowe i zadbane miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.viknet.pl 07.06.06, 18:28 Według mnie najbardziej zadbany jest: GOLENIÓW!!!!!!!!!! duzo zieleni i czysty las, wogole ladne miasteczko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztormiak Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.gdynia.mm.pl 17.05.06, 08:25 Głosuję za Gdynią Odpowiedz Link Zgłoś
sztormiak Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 08:27 Głosuję za Gdynią, cały rok a zwłaszczacza podziw bierze codziennie posprzątane plaże , cudownie czyste miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.chello.pl 19.05.06, 14:52 a byłeś kiedyś w lesie w tzw. Trójmiejskim Parku Krajobrazowym w części należącej do Gdyni np w okolicach osiedli Karwiny, Witomino? Jak nie to polecam, ale koniecznie zabierz worek na śmieci, a raczej ciężarówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Come-in Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.05.06, 14:56 popieram...Puławy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curie_19 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:02 Puławy w maju... Podpisuję się pod tym rękami i nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.dsl.tamu.edu 17.05.06, 03:28 Swidnica kiedys byla bardzo zadbana... Limanowa za PRL byla mistrzem gospodarnosi, czy cos w tym rodzaju... a w ostatnich latach jeszcze wypiekniala. Jestem z Krakowa, wiec nie reklamuje swojego rodzinnego miasta. Limanowianom skladam gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Bielsko-Biala ma cudne uroki IP: 69.156.115.* 20.05.06, 02:28 Stolica Podbeskidzia slynie z urokow historycznych , natury ,zyczliwosci jego mieszkancow...warto sie w tym miescie zakochac ....:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 21:33 Wrocław!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.chello.pl 02.05.06, 15:57 Włodawa. Bardzo ciekawe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 13.05.06, 13:53 Miasto turystyki weekendowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlene Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 08.06.06, 00:03 zgadzam sie, bardzo interesujace miejsce. pozdrawiam Włodawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabytkomaniak Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:04 Bez jaj. Proponuję wybrać sie do św. Elżniety i zobaczyć, jak wilgoć pryszczy wewnątrz tynki. ALbo podczas większego deszczu jak woda wybija z rur spustowych na elewacje kamienic przy rynku. Wycieczka na Ołbin oraz w okolice dworca kolejowego takze wskazana. Niezłe sa też chodniki w centrum - można się wyjątkowo łatwo potknąć na tych wielkich granitach. Ciężko powiedzieć, że Wrocław jest zadbany. Raczej średnia krajowa. A jak na swoją rangę zabytkową, to powinniście się raczej wstydzić, niż chwalić tym jak miasto wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:59 Turpistom i fanom sportów ekstremalnych polecam Bytom :P Zwłaszcza niektóre dzielnice (Bobrek). Odpowiedz Link Zgłoś
monika.c Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 08:53 wiele mozna o wroclawiu powiedziec dobrego i zlego - ale na pewno nie to ze jest to miasto zadbane! zadbany to jest moze rynek, ale nic poza nim! Nie wspominam juz nawet o czystosci miasta poza centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 20:08 monika c., no to widocznie nie widzialas calego Wroclawia :], ja mieszkam daleko po za centrum i jakos nie narzekam na brud, smieci, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:59 Tylko Wrocław i potem długo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
jagawebmaster Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 05:54 Kiedys byl taki program: Teleturniej miast pamietam, ze najlepiej wypadaly miasta na ziemiach odzyskanych i na slasku czy opolszczyznie. Jednym z takich miast byl Paczkow jaga - host of Polish Culture culture.polishsite.us/ jagahost.proboards79.com/index.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.c9.msk.pl 17.05.06, 06:37 LUBLINIEC Odpowiedz Link Zgłoś
wanda121 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 06:53 jestem warszawianką ale Warszawa to jedno z bardziej zaniedbanych i brudnych miast jak mawiają inni - Warszawa ,gdzie to jest??? A!!! to gdzieś między Pruszkowem a Wołominem Trójmiasto to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mss Zoppot ! IP: 149.9.0.* 17.05.06, 07:42 Tak ! O ile Gdansk i Gdynia ze wzgledu na swoj rozmiar bywaja brudne - to Zoppot (Sopot) jest naprawde czystym miastem ! I poza Monte Carlo to nie znam czystszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianka Re: Zoppot ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:33 Gość portalu: mss napisał(a): > Tak ! O ile Gdansk i Gdynia ze wzgledu na swoj rozmiar bywaja brudne - > to Zoppot (Sopot) jest naprawde czystym miastem ! > > I poza Monte Carlo to nie znam czystszego miasta :) Nie wiem gdzie mieszkasz w Sopocie ale ja nieladeko monciaka. Nie wiem ktoredy chodzisz ale ja ciagle brodze w smieciach i wlaze ciagle w psie kupy. Sopot to syf i brud. Zapraszam na schody przy ulicy Sobieskiego 18. Rzygi, ludzkie kupy, pobite butelki. Od lat monituje straz miejska i wladze tego miasta o posprzatanie tego, o pilnowanie zeby nikt nie syfil. Sprzatam ludzkie kupy i butelki z mojego ogrodka pod oknem, na schody nie mam juz sil. Sopot jest czysty tylko w miejscach dla turystow. ale na boki lepiej nie chodzic. Zreszta, gdzie maja sie ci turysci zalatwiac jak jest tu jeden szalet miejski w strasznym stanie zreszta. Sopot to BRUDAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Zoppot ! IP: *.chello.pl 19.05.06, 14:56 no nie przesadzaj, byłaś kiedyś na osiedlach - Brodwino, Przylesie, Wyścigi - nikt mi nie wmówi że tam jest brudno. A to że akurat w bocznych okolicach od Monciaka jest brudno, no cóż taki już los turystycznych miast...Szczególnie takich w których brak publicznych toalet, a jak są to kasują po 2-3 zł za odwiedziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:07 oświęcim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce - hajnówka IP: *.koba.pl / *.koba.pl 09.06.06, 12:23 Najbardziej znane miasto w Polsce to Hajnówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:01 TO BEŁCHATÓW jest najbardyiej zadbanym miastem w POLSCE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchol Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.udn.pl 09.06.06, 12:00 radom i radmoiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.petrus.com.pl 09.06.06, 14:58 Torun Odpowiedz Link Zgłoś
worldmaster1 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 21.05.06, 14:35 jagawebmaster napisała: > pamietam, ze najlepiej wypadaly miasta na ziemiach odzyskanych i na slasku czy > opolszczyznie. Na te tereny po wojnie przesiedlano ludność wysiedloną z kresów wschodnich, czyli tą najinteligentniejszą część naszego społeczeństwa :) Serio! Większość autorytetów naukowych skąd pochodzi? Uniwersytety Wileński i Lwowski rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anomalka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.terespol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:29 Jak najbardziej ŚWIDNIK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefik Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.media4.pl 17.05.06, 07:47 Nowy Tomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 07:55 Kazimierz Dolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrotka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 193.59.172.* 17.05.06, 08:04 Naj, naj,naj, naj, naj , to tylko Wrocław !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniakowa wrocław-dziura na dziurze-polecam auto terenowe IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.06, 08:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:33 Jasne że wszyscy zazdroszcza Wrocławiowi bo jest na razie najbardziej rozwijającym si miastem , a nie jak z warszawy na białoruś sobie można pojechać najwyżej. Nasze miatso jest bardzo zadbane i mówiący że tak nie jest widocznie nam zazdroszczą bo jak wiadomo nasze województwo dostało najwięcej pieniędzy z dotacji UE i przyszłość szykuje mu niezły rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia :) ELBLĄG!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:22 to oczywiscie bez sprzeczne! moje kochane miasto nie raz już dostało właśnie z tego tytułu nagrodę! tak więc zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 08:11 Gość portalu: Domnul napisał(a): > to wg was .... Nie podaję swego typu, byłbym stronniczy. Choć i tak uważam > swoje miasto za bardzo zadbane. I ładne. ZOBACZ SZWAJCARSKIE MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NHJ Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:40 OPOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryjowiak Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 195.205.97.* 17.05.06, 08:45 ongiś Nowy Sącz był zadbany,ale tony śmieci w reklamówkach wywalane gdzie się da przez oszczędnych skończyły tę epokę.Nie da się uchwalić,żeby każda posesja obowiązkowo płaciła za wywóz śmieci? Odpowiedz Link Zgłoś
no.morro Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 08:48 Warszawa nie jest miastem zadbanym ale za to jest miastem dość czystym (z wyłączeniem rejonów gdzie administruje PKP bo oni jeszcze mentalnie są w okolicach 1986 roku). Znacznie lepiej jednak prezentuje się Wrocław (nieco lepiej niż Kraków). Zwracam też uwagę na świetnie wyglądające - Chojnice, - Żory, - Pszczynę. Oczywiście mam na myśli stare centra miast, bo to co je otacza to "średnia krajowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.gotadsl.co.uk 17.05.06, 09:35 Co Wy wiecie o Chojnicach? Mieszkałem tam dlugie moje zycie (ponad 30 lat) a teraz siedze w Anglii. Miasto dzieki energicznemu burmistrzowi stalo sie perelka. Sprzyja temu średni rozmiar 40 tys i odpowiedzialni ludzie (np. z zielencow nie gina drogie rosliny). Wejdzcie na strone www.chojnice.pl/webcam i zobaczycie na pierwszym planie rzad kamienic, ktory przed 6 laty byl zwyklym blokiem - stalinowcem. Poza tym nieznane od kilku lat jest tu pojecie dziur w jezdni, wszystko nówka lub świezo wyremontowane. Moj znajomy z Gdanska powiedzial, że do pełnego obrazu brakuje tylko... dywanów na głownym deptaku. Jest to dobry przykład na to, że przykład idzie z góry, burmistrz "wypięknił" miasto (bez zadluzania miasta i afer finansowych) a ludzie sami zaczęli dbać o utrzymanie tego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce 17.05.06, 09:56 To zbyt ogólnikowe,nie da się porównać małego miasteczka z dobrym włodarzem i dużego molocha, a dorzucanie do tego Sopotu,Międzyzdrojów i Swinoujścia jest nieporozumieniem. Jeżdżąc dużo po zachodniej Polsce oglądam wszędzie zmiany na lepsze . Chojnice rzeczywiście bardzo przyjemne, po tej stronie Wisły najczyściej jest w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka26 Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:13 uważam, ze najbardziej zadbanym miastem w Polsce sa Puławy. Jest bardzo zielono, duzo drzew, wszędzie wymienione chodniki. Az chce sie spacerować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:39 tylko TORUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Dębica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:47 Dębica jest piękna i zadbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojniczanka Chojnice! IP: 80.54.253.* 20.05.06, 18:58 Nie mam wątpliwości. Pięknie tu, czysto i klimatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekmil Brodnica (kujawsko-pomorskie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Kazimierz nad Wisłą 17.05.06, 10:42 nie widziałem po za tym,żadnego,NAPRAWDĘ zadbanego miasta.Takiego,które mozna porównać z innym "zachodnim" miastem. niestety najlepszy kontrast mozna zobaczyń w Goerlitz/Zgorzelecu ...brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Aleksandria Re: Kazimierz nad Wisłą IP: 83.238.160.* 18.05.06, 22:07 Zgoda że miasto urokliwe i jeszcze otoczenie, ale syf wytacza sie to tu to tam zwłaszcza szczyny turystyczne - oszczędzamy 1 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojaczek Re: Brodnica (kujawsko-pomorskie) IP: 62.135.101.* 17.05.06, 10:43 Slaski Mikolow, czysciutki i odnowiony. Odpowiedz Link Zgłoś
no.morro Re: Brodnica (kujawsko-pomorskie) 17.05.06, 10:52 Puławy nie są zadbanym miastem. Park jest w tragicznym stanie, zabytkowe budynki które tam stoją są pomazane sprayem dokładnie w tych samych miejscach gdzie były pomazane 3 lata temu. Przy głównej ulicy stoją domy obite platikiem. Nie wspomnę o okolicach dworca autobusowego. Puławian zapraszam do Chojnic żeby zobaczyli co to znaczy zadbane miasto. W Mikołowie odnowiony jest tylko rynek. Jak na takie niewielkie miasto to trochę mało. Czekam aż odnowią Gniew i Chełmno. Wtedy Kazmierz Dolny będzie musiał się schować ze swoją "ofertą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszw Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 62.111.149.* 17.05.06, 10:51 Olsztyn, z wyłączeniem: okolic dworca, głównych ulic, planetarium, centrum "ALFA", centrum, starówki, blokowisk, parków, jezior, no i jeszcze paru miejsc. Poza tym jest super miło i czysto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:07 wy tu se wymieniacie te wszystkie miasta wsie i miasteczka a najlepsza jest jak wg. wszystkich rankingów GDYNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuna Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.06, 18:02 jeszw, to dużo zostało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.penetrator.com.pl 17.05.06, 11:03 Z jazdy samochodem przez Polskę, najprzyjemniej wspominam przejazd przez okolice Poznania, chodzi mi głównie o wrażenia estetyczne - bo korki jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Arek - Chojnice IP: 193.24.196.* 17.05.06, 11:14 Arku, cieszy mnie Twoja pozytywna opinia o Chojnicach, właśnie planujemy przeprowadzkę ze Sląska i kupno mieszkania w nowym osiedlu M. Reja. Może wiesz coś na temat tej inwestycji? / lokalizacja, opinie mieszkańców itp /. Bedę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Najbardziej to Alfredówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:03 Tu wszyscy wielcy ludzie wykupują tereny i się budują. Zapraszam Zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanta kraków IP: *.autocom.pl 08.06.06, 10:02 kraków mimo że troszke brudno..ale gdize teraz nie jest brudno ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anToni Niepołomice k/Krakowa IP: *.mofnet.gov.pl 17.05.06, 12:16 ... oczywiście, i pięknieje jeszcze, sami sprawdźcie. www.nieppięknhttp://www.niepolomice.com/pl/readarticle.php?article_id=92 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidzia Polanica Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:36 Li i jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k1967k Re: Polanica Zdrój IP: *.polish / 195.164.7.* 17.05.06, 13:14 Tak, tak i jeszcze raz tak! Wyprzedzono mnie :))) Polanica jest jedyna w swoim rodzaju. Mieszkam w Warszawie, do Polanicy Zdr. jeżdżę co roku i jeszcze mi się nie znudziło. Chętnie byśmy tam zamieszkali, ale praca.... W Polanicy jedynie okolice stacji PKP są nie ciekawe, reszta rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Polanica Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:37 Tak, Polanica jest piękna, potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahhar Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:40 K O S Z A L I N oczywiscie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:11 Wolsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEMCE siemianowice slaskie IP: *.mmj.pl 07.06.06, 18:47 obstawiam siemianowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito.k Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 81.210.83.* 17.05.06, 14:12 G D Y N I A, G D Y N I A ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.06.06, 21:55 Malbork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:31 Koszalin, koszalin, Koszalin!!!!!Koszalin-miasto zielone;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:05 Kraków -hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmelc Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.jerzostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:10 ku.. gowno jest najbardziej czyste buhahahaha !!!!!!sku..syny je..e umyjcie dupe i kupcie sobie wodke i ja wypijcie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliszka Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.tell.pl 17.05.06, 15:13 LESZNO ....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:35 Wadowice, Bełchatów, Lubin, Krynica Morska, Gniezno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Najlepsze wrażenie czystością wywarła na mnie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.05.06, 15:30 ... Szczawnica, najgorsze - niestety moje rodzinne Bielsko-Biała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:54 szczególnie śliczna Manufaktura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ Re: Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:28 NOOO mANuFaKtUra rulezz^^ ale poza tym syf jest :] ale tu mieszkam wiec nie ma co ŁÓDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Najlepsze wrażenie czystością wywarła na mnie IP: *.pro.lama.net.pl 07.06.06, 22:11 Kraków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strooz Re: Sucha Beskidzka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:32 moim zdaniem najbardziej zadbanym miastem jest właśnie Sucha Beskidzka w małopolsce na trasie Zakopane Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx-spectrum Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:51 najbardziej zadbane- Sosnowiec, najmniej- Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:00 Wolsztyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Najbardziej zadbane miasto w Polsce IP: 195.82.187.* 17.05.06, 17:27 San Francisco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nst Przyjedźcie do... IP: 213.199.241.* 17.05.06, 18:18 Rzeszowa :-) Wprawdzie dużo dróg jest obecnie remontowanych ale korków wielkich nie ma, miasto jest czyściutkie, zadbane, dużo zieleni... Ostatnio odpalili nam darmowy internet, niedługo darmowa telefonia... Praca też jest :-] Tylko ostatnio pada :/ Odpowiedz Link Zgłoś