Gość: Wczasowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:05 To co jest oferowane nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jeśli chcecie się przekonać zróbcie tak jak ja zobaczcie to na własne oczy. Urlop nie mile wspominany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pgr Re: łobozew dolny nad strumykiem - okropność IP: *.chello.pl 05.08.06, 07:18 To napisz cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobo1704 Re: łobozew dolny nad strumykiem - okropność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 09:12 Nie kojarzę. Gdzie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgr Re: łobozew dolny nad strumykiem - okropność IP: *.chello.pl 05.08.06, 10:11 Zaraz k.Soliny, ze 2km od zapory bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ancic Re: łobozew dolny nad strumykiem - okropność 26.12.06, 18:22 Ja byłam tam w lipcu 2006. Ogólnie warunki dobre, ale nie ma kuchni, jest tylko lodówka . Gospodarz podstarzały Pan, uważający się za bardzo dobrego człowieka. Może i taki jest?. Ciągle chodzi po podwórku i "zabawia" gości. Prywatności rzadnej to fakt.Pan wynajmuje około 8 pokoji i prosi, aby przy każdym wyjściu z kwatery meldować się i oddawać klucze. No cóż jego własność. Podkreśla to ciągle. Obiady takie sobie. Połówki niechętnie. Za dodatkowy kompot trzeba zapłacić 1 zł. Na marginesie z własnych owoców. Porcje spore, ale jedzenie tanie np naleśniki, kurczaki . Do zapory na piechotę 4 km drogą bez pobocza, bardzo ruchliwym, pod góre. Do plaży około 8 km . Miło było, ale więcej tam nie jadę A Odpowiedz Link Zgłoś