Dodaj do ulubionych

ILE PŁACIMY ZA NOCLEG?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:47
Pytanie do gości forum.Ile najczęściej płacicie za nocleg na wyjeździe i
jaki jest standart kwatery za tą cenę?Czy jesteście zadowoleni czy nie.Czy
są różnice w cenach pomiędzy poszczególnymi regionami kraju?
Obserwuj wątek
    • Gość: ARTUR JA NOCUJE NA DWORCU JESZCZE MI PLACA GROSZE IP: *.skane.se 01.03.03, 03:29
      Gość portalu: MISIA napisał(a):

> Pytanie do gości forum.Ile najczęściej płacicie za nocleg na wyjeździe i
      > jaki jest standart kwatery za tą cenę?Czy jesteście zadowoleni czy nie.Czy
      > są różnice w cenach pomiędzy poszczególnymi regionami kraju?
    • Gość: turystka Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.ichip.pw.edu.pl 05.03.03, 20:10
      0 zł, jesli tradycyjnie pojadę do chatki w Beskid Niski, a poza tym PTSM ok. 12
      zł, do PTTK jeszcvze nie dotarłam, po hotelach i domach wczasowych nie zwykłam
      sie rozbijać. Gospodarstwa agro to burżujstwo - ok. 20-25 zł.
      • Gość: mk 20 zł IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:21
        Jeżdże nad morze - co roku w inne miejsce i zawsze znajduję kwaterę prywatną
        przez internet za 20 zł (raz płaciłam 25 zł.) od kilku lat - standard to pokój
        2-osobowy (cena jest od osoby) z łazienką !!!! Jeżdże przed sezonem (czerwiec)
        więc mam spory wybór!!! I na słońce też zawsze trafiam
    • Gość: ryża małpa Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.lublin.mm.pl 08.03.03, 10:10
      Ok 30 - 50 zł - standart akademikowy w dużych maistach ( warszawa, kraków)
    • Gość: ani Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: 62.233.242.* 29.04.03, 14:48
      W mniejszych miejscowościach, w wakacje, za pokój 2os. z łazienką i możliwością
      korzystania z kuchni - np. w Polanicy 25zł za dzień za osobę bez jedzenia.
      Żadne luksusy, ale ok.
      Zakopane - pokój jw. - w wakacje 35zł.
      Teraz jadę na majówkę do apartamentu w Zakopanym, bardzo ładny, jacuzzi... -
      80zł za osobę dziennie.

pozdrawiam:)
      • Gość: malinka Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 12:34
        Zamek w Reszlu - Mazury. Dwupoziomowy apt. z lazienka, tv - 230 zlotych za dobe
        za dwie osoby, w tym sniadanie - bardzo olbrzymie, stosy wedlin, serow,
        jajecznica, jajka na twardo, soki, itp - parking extra 15zl.
        Piekne miejsce - stylowe, bardzo czyste - polecam
        • rekrut1 Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 28.09.03, 19:09
          Polecam poza sezonem pensjonat w Mielnie.Ogrzewany(w brew pozorom w
          czerwcu,pazdzierniku to bardzo wazne!)ładne pokoje + sniadanie=40zł.od
          osoby.Pozdrawiam:)
          • rekrut1 Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 28.09.03, 19:11
            rekrut1 napisał:

> Polecam poza sezonem pensjonat w Mielnie.Ogrzewany(w brew pozorom w
            > czerwcu,pazdzierniku to bardzo wazne!)ładne pokoje + sniadanie=40zł.od
            > osoby.Pozdrawiam:)
            p.s.-parking gratis
    • Gość: indis Zamek Czocha k/Leśnej Pd Zach Polski IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.03, 09:05
      pokój jednoosobowy z łazienką niedawno remontowaną ok 70 zł.
      W tym zamku kręcono m.in. "Gdzie jest generał"
      Nastrój super
    • kika_kika Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 22.05.03, 11:45

Ja na wyjeździe nad jeziora płacę 150zł za dobę za domek 6 osobowy, lub...
      15zł za dobę w takim domku - domek standard 3 - 4 gwiazdki, wyposażona kuchnia
      z lodówką i kuchenką, do 100m od jeziora z plażą, miejscowość turystyczna lub
      nie - to zalezy który domek biorę ;)
      Pozdrawiam i polecam wyszukiwanie - bo czasem można trafić super okazję
      KIKA
      • Gość: 258 Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: 80.48.229.* 22.05.03, 15:22
        a gdzie znależć taki domek?
        • Gość: Paweł Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.dolsat.pl 06.06.03, 13:22
          za 150zł na dobę dla 6 osób mam domek nad morzem .Jest w miarę luksusowo,z
          gospodarzem można się dogadać. Domek w pobliżu Łeby.Jeziora sa dwa łebskie i
          sarbskie,oba rybne.można polowić śledzie pyszna zabawa.
    • bajsarka Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 22.05.03, 23:24
      W te ferie bylam w Szklarskiej Porebie. Pojechalismy w ciemno, ale znalezlismy
      pokoj 2os, z umywalka, tv, naprzeciw lazienka, kuchnia do dyspozycji. Cana-
      25zl.
    • magda120475 Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 27.05.03, 17:50
      Małe Ciche (Tatry), kwatery prywatne, łazienka jedna na 2 pokoje 2 os., 15
      zł/osoba. Super atmosfera!
      • Gość: nuna Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: 195.136.95.* 06.06.03, 13:47
        nie wyobrażam sobie życią bez własnej łazienki. pokój może być maleńki, ale
        łazienka i toaleta musi być tylko dla mnie. cena? ostatnio 50 zł, ale i 250 się
        zdarzało
        • Gość: gość Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.pkobp.pl 07.06.03, 07:35
          Na Roztoczu - gdzie sie Wybierałaś - kwatera od 10-25 zl.

pozdrawiam sympatyk
          • markasik Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 17.06.03, 16:54
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Na Roztoczu - gdzie sie Wybierałaś - kwatera od 10-25 zl.
            >
            > pozdrawiam sympatyk

Ja na Roztoczu i Suwalszczyznie placilam po 10-15zl, codziennie zmienialam
            lokum (rowerem). Za nocleg z wlasnym spiworem gospodarze dawali zazwyczaj 5 zl
            znizki (bo bez poscieli). Podobne ceny w Borach Tucholskich, moze 5zl drozej.
            Jednak czym wieksza, barziej uczeszczana miejscowosc, tym cena rosnie.
            Kasia
          • Gość: nuna Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: 195.136.95.* 18.06.03, 10:39
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Na Roztoczu - gdzie sie Wybierałaś - kwatera od 10-25 zl.
            >
            > pozdrawiam sympatyk

to do mnie? nie wybierałam się na Roztocze :)
    • Gość: mack Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.rubikon.zgierz.pl / 192.168.0.* 22.06.03, 20:43
      w lipcu jade nad morze do Jantara, pokój 2 osobowy schludny ale chyba bez tv i
      łazienki 30/os.
    • czuk1 Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? 22.06.03, 21:03
      W Maniowach na kwaterze dwa dni temu płacilem 15 zł
      Pozdrawiam Mariusz
      • Gość: MISIA Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:59
        OSTATNIO 20ZŁ
    • Gość: Angie Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.tvk.tpsa.pl 01.10.03, 12:57
      hmm... to zależy od regionu, np. na Mazurach - okolice Giżycka ceny kształtują
      się następująco:
      hotele - ok.200zl pokój 2 os + śniadanie
      pensjonaty - 80 - 160 zł pokój 2 os.
      kwatery agroturystyczne- ok.30zł /os.
      kwatery prywatne w mieście Giżycku - 25-30zł./os.
    • Gość: Onufry Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 18:57
      Ja płacę w Komańczy u dobrych ludzi - wieczorem 12 pln z pościelą na drugi
      dzień rano tylko 10 (onufry44@tlen.pl)
      • Gość: JAPPI Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 18:59
        Nie lubię Komańczy!
    • Gość: Wawrzyniec Pruski Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 03:34
      W okolicach Puszczy Białowieskiej jest miejsce,gdzie można przyjechać w
      kilkanaście osób a głównie muzycy z osobami towarzyszącymi.Jest tam sala prób
      (bębny,wzmacniacze itp),bilard,plac zabaw dla małolatów,buduje się kort,ognicho
      że hej!Spanie w eleganckim nowym pawiloniku a`la motel w USA.Teraz chyba jest
      to całoroczne,ogrzewanie było instalowane kiedy tam się znalazłem.
      Na miejscu niewielkie studio nagrań(demo).Wyżywienie śn,ob,kol.Browar do oporu.
      Sala prób jest free ale nagranie z wypaleniem cd-100 zł.
      ZA osobę 100 dziennie.Właściciel to zbuntowany muzyk ze stolicy.WP
      • Gość: Marek Re: ILE PŁACIMY ZA NOCLEG? IP: *.tcz.pl / 10.8.247.* 06.10.03, 13:58
        W Zakopcu w sezonie pokoj z lazienka 30 zł a bedac w Chorwacji na Rivierze
        Makarskiej Na przłomie lipca/sierpnia płaciłem 10 Eur/os a standart taki jak w
        Zakopcu za 20zł(Bynajmniej kiedyś tyle płaciłem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka