cyferka00 27.11.06, 14:21 Szukam czegoś na weekend majowy..Co proponujecie? Ma to być wycieczka dla osób w róznym wieku.. Pobyt w pensjonacie lub hotelu 3***, zwiedzanie, wypoczynek...Coś ciekawego... Czekam na propozycje, dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędrowiec Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:37 Proponuję np. polskie uzdrowiska, a tak bliżej to np. Świeradów Zdrój (kilkanaście km za Szklarską Porębą), albo Rymanów Zdrój , albo praktycznie każde inne ("nawet" Ciechocinek), a stamtąd wycieczki po okolicach. Popatrz np. tu: www.poczta-polska.pl/mw Jest tam ponad 1000 ciekawych miejsc na ponad 20.000 fotografiach - coś na pewno znajdziesz, a jak nie to zajrzyj tam do linków - może jakiś dworek, pałac lub zamek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRAVELSAMARYTANKA@ Re: Weekend majowy 2007 IP: *.aster.pl 27.11.06, 19:12 zapraszam do mojego biura podrózy. TRAVEL SAMARYTANKA ul .Samarytanka 1 W-wa - targówek,zapewne wspólnie znajdziemy cos ciekawego. ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Weekend majowy 2007 IP: *.chello.pl 28.11.06, 17:52 Jest mnóstwo przepięknych miejsc w Polsce nadających się na weekendowy wyjazd dla osob w każdym wieku. Moje propozycje: Białowieża i Hotel Białowieski Kazimierz Dolny i np. Zajazd Piastowski Roztocze (baza wypadowa np. w Suścu lub Zwierzyńcu) Kraków (tu hoteli i apartementów bez liku) Wrocław (jw) Zakopane Kruklanki (Ośrodek Wypoczynkowy Helena), Jelenia Góra No to masz rozrzut przez całą Polskę Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: Weekend majowy 2007 28.11.06, 20:35 Dzięki..właśnie myślałam o Białowieży, okolicach.. ale zainteresowały mnie też Kruklanki i Jelenia Góra (nie znam w ogóle tych okolic)...dzięki i pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:59 Zobacz www.rozanydwor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:39 Pensjonat lub hotel? ...Znam gospodarstwo agroturystyczne położone w głębi lasu.Najciekawsze w nim jest to,że wyglądem wewnątrz przypomina trochę stare francuskie zamczyska ale jest b.przytulne.W promieniu 10 km od niego jest: Sanktuarium Maryjne w Nowolesiu,Opactwo Cystersów w Henrykowie(zabytek kl 0)jedyne w Polsce muzeum agd w Ziębicach,kamieniołomy wypełnione wodą (widok niemal jak kanion Kolorado)a przed domem dzicz i głusza:)Zeby było ciekawiej,to w srodku lasu możesz siedząc przed domem klikac na laptopie aż miło...No i do Wrocka tylko 45km :)a tam warto wybrać się zwłaszcza wieczorem do rynku :)Zobacz na www.gebczyce.spanie.pl Kilka razy w roku uciekam tam na weekendy i mogę jedynie stwierdzić,że zdjęcia na stronie sa znacznie gorsze jak w rzeczywistości.A jeśli nie to miejsce i nie ta klasa to w pobliżu w Strzelinie Hotel Maria www.hotel-maria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Weekend majowy 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:28 Zapraszamy do Gryżyny w woj. lubuskie do Gryżyńskiego Parku Krajobrazowego. Można tu znaleźć wiele gatunków nigdzie indziej w Polsce nie wystepującej flory i fauny, a po spacerach odpocząć w komfortowym domu, czy też wygrzać się w saunie. Zapraszam na www.gryzyna.pl Odpowiedz Link Zgłoś