Dodaj do ulubionych

Weekend majowy 2007

27.11.06, 14:21
Szukam czegoś na weekend majowy..Co proponujecie? Ma to być wycieczka dla
osób w róznym wieku.. Pobyt w pensjonacie lub hotelu 3***, zwiedzanie,
wypoczynek...Coś ciekawego...
Czekam na propozycje, dzięki..
Obserwuj wątek
    • Gość: wędrowiec Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:37
      Proponuję np. polskie uzdrowiska, a tak bliżej to np. Świeradów Zdrój
      (kilkanaście km za Szklarską Porębą), albo Rymanów Zdrój , albo praktycznie
      każde inne ("nawet" Ciechocinek), a stamtąd wycieczki po okolicach.
      Popatrz np. tu: www.poczta-polska.pl/mw
      Jest tam ponad 1000 ciekawych miejsc na ponad 20.000 fotografiach - coś na pewno
      znajdziesz, a jak nie to zajrzyj tam do linków - może jakiś dworek, pałac lub
      zamek...
    • Gość: TRAVELSAMARYTANKA@ Re: Weekend majowy 2007 IP: *.aster.pl 27.11.06, 19:12
      zapraszam do mojego biura podrózy. TRAVEL SAMARYTANKA ul .Samarytanka 1 W-wa -
      targówek,zapewne wspólnie znajdziemy cos ciekawego.

ZAPRASZAM
    • Gość: Syrena Re: Weekend majowy 2007 IP: *.chello.pl 28.11.06, 17:52
      Jest mnóstwo przepięknych miejsc w Polsce nadających się na weekendowy wyjazd
      dla osob w każdym wieku. Moje propozycje:
      Białowieża i Hotel Białowieski
      Kazimierz Dolny i np. Zajazd Piastowski
      Roztocze (baza wypadowa np. w Suścu lub Zwierzyńcu)
      Kraków (tu hoteli i apartementów bez liku)
      Wrocław (jw)
      Zakopane
      Kruklanki (Ośrodek Wypoczynkowy Helena),
      Jelenia Góra
      No to masz rozrzut przez całą Polskę
      Pozdrawiam
      Syrena
      • cyferka00 Re: Weekend majowy 2007 28.11.06, 20:35
        Dzięki..właśnie myślałam o Białowieży, okolicach.. ale zainteresowały mnie też
        Kruklanki i Jelenia Góra (nie znam w ogóle tych okolic)...dzięki i pozdrawiam...
    • Gość: julek Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:59
      Zobacz www.rozanydwor.pl
    • Gość: Witek Re: Weekend majowy 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:39
      Pensjonat lub hotel? ...Znam gospodarstwo agroturystyczne położone w głębi
      lasu.Najciekawsze w nim jest to,że wyglądem wewnątrz przypomina trochę stare
      francuskie zamczyska ale jest b.przytulne.W promieniu 10 km od niego jest:
      Sanktuarium Maryjne w Nowolesiu,Opactwo Cystersów w Henrykowie(zabytek kl
      0)jedyne w Polsce muzeum agd w Ziębicach,kamieniołomy wypełnione wodą (widok
      niemal jak kanion Kolorado)a przed domem dzicz i głusza:)Zeby było ciekawiej,to
      w srodku lasu możesz siedząc przed domem klikac na laptopie aż miło...No i do
      Wrocka tylko 45km :)a tam warto wybrać się zwłaszcza wieczorem do rynku :)Zobacz
      na www.gebczyce.spanie.pl
      Kilka razy w roku uciekam tam na weekendy i mogę jedynie stwierdzić,że zdjęcia
      na stronie sa znacznie gorsze jak w rzeczywistości.A jeśli nie to miejsce i nie
      ta klasa to w pobliżu w Strzelinie Hotel Maria www.hotel-maria.pl
    • zbyszekm2 Re: Weekend majowy 2007 30.11.06, 23:40
      www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: Paweł Re: Weekend majowy 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:28
      Zapraszamy do Gryżyny w woj. lubuskie do Gryżyńskiego Parku Krajobrazowego.
      Można tu znaleźć wiele gatunków nigdzie indziej w Polsce nie wystepującej flory
      i fauny, a po spacerach odpocząć w komfortowym domu, czy też wygrzać się w
      saunie.

Zapraszam na www.gryzyna.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka