wojtow 16.04.03, 18:37 Czy warto tam się wybrać w maju ? Nie ma grzybów, jeszcze nie za zielono, nie wiem... Gdzie się zakwaterować ? Nigdy tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: galum Re: Bory Tucholskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 00:11 www.activitas.pl - okolice Tucholi (Grochowo) Polecam, korzystałem z ich usług. Rodzinka prowadząca gosp. turystyczne i kilka stanic kajakowych. Jeśli na kajaki na Brdę to tylko tam. Posiadają swój sprzęt, obiekty i przede wszystkim wiedzę o tym jak organizować takie imprezy. Pani Asia bosko gotuje. Bardzo kontaktowi, niewygórowane ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centaur Re: Bory Tucholskie IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.04.03, 04:46 Bory Tucholskie a dokladnie pipidowka o nazwie Tlen ( Tleń ) Jest super i nawet stali bywalcy z Slaska itd co od lat tam przyjezdzaja. Las ,woda (jezioro , rzeka Wda ) spokoj to jest to no i niskie ceny a sklepy knajpki tez sa . Bylem na Polu cempingowym i kapielisku ktore prowadzi gmina jest to nad jeziorkiem ( o nazwie chyba (Mukrza albo Miekrz)jest tam sklepik mozliwosc ustawienia przyczepy cempingowej namiotu ,takze jest podlaczenie pradu nie wspominajac o wodzie itp jest duzy pomost oraz ratownik. Zreszta sa tam w sumie trzy pola , ale te o ktorym pisze najbardziej mi przypasowalo .Jezdze tam od lat. Sa tez pensjonaty , kwatery prywatne , osrodki wypozynkowe itp. Pozdr. P.S. temat poroszany wczesniej ---> autokacik.pl/showthreaded.php? Cat=&Board=turystyka&Number=1661260&page=&view=&sb=5&o= Odpowiedz Link Zgłoś