tm2 21.05.07, 20:13 Proszę o poradę. Gdzie wybrać się z 3-letnim dzieckiem na ok 1 tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: &&& Re: Gdzie z 3-latkiem IP: *.eranet.pl 23.05.07, 19:24 W mojej opinii w Polsce to wszędzie , najlepiej nad morze . W górach da sobie radę lepiej niż myślisz ( dziecko regeneruje siły 10 razy lepiej niż Ty) nad jeziorami też będzie czuło się dobrze . Jedynym miejscem wg mnie gdzie należy sie zastanowić to kraje egzotyczne. Na to czas w następnych latach. Polska to kraj wielu uroków. Warto pokazać trzylatkowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gdzie z 3-latkiem IP: *.tkk.pl 24.05.07, 12:53 www.allegro.pl/show_item.php?item=199054364 Odpowiedz Link Zgłoś
mchan Re: Gdzie z 3-latkiem 25.05.07, 11:25 My z naszym 2-latkiem często jeździmy do fantastycznego gospodarstwa agroturystycznego niedaleko Lądka Zdroju (jesteśmy z Dolnego Śląska i mamy blisko). Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, stylowo urządzone pomieszczenia, basen, sauna, koniki, osiołki, psy, kury, koty, teren do zabawy, kort... a przy tym za niewygórowaną cenę. Polecam: www.podbukiem.sudety.agro.pl Jedynie trzeba mieć samochód, by tam dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie z 3-latkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:27 My byliśmy z naszym czterolatkem w Stroniu Śląskim w gospodarstwie agroturystycznym WĘDROWNICZEK ( www.wedrowniczek.com). Góry nie wysokie, szlaki na możliwośc dzieciaka ( byliśmy m.in. na śnieżniku i Iglicznej), Międzygórze( wodospad Wilczki i Ogród Bajek- poprostu bajka), pobliskie uzdrowiska. Gospodarze na medal urzelki naszego synka, już pyta kiedy pojedziemy do CIOCI I WUJKA. Rewelacyjne ceny i dobre warunki. Polecam bo byłam ... i jeszcze tam wrócimy- już zbieramy $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bev Re: Gdzie z 3-latkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:51 potrzeby ruchowe trzylatka zaspokajają: pobyt nad morzem, nad jeziorem w lesie z dostępem do placu zabaw alternatywą do powyższego jest agroturystyka na wsi z "dostępem" do zwierząt góry odradzam, są zbyt "nudne" dla małego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksaszka Re: Gdzie z 3-latkiem 15.06.07, 15:04 www.sealand_travel.com www.mazury.pc.pl/osrodki/aniata/ Odpowiedz Link Zgłoś