Gość: turysta IP: *.adecco.pl 31.08.07, 10:28 proszę o Wasze rekomendacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kameleo Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie IP: *.chello.pl 01.09.07, 13:46 Polecam Oberże Sąsiadów na Miodowej 25. Maly przytulny hotelik, kazdy pokój i apartament posiada inny wystrój.Doba od ok,140 zł za dobe w pokoju, do 350 w apartamencie. Polecam. www.oberza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie 02.09.07, 22:15 Hotel Kazimierz www.hk.com.pl - polecam z czystym sumieniaem, byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rorek Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie IP: 195.205.24.* 03.09.07, 07:49 A ja w ogóle odradzam Kazimierz, smród piwa, moczu i nocne krzyki oto dzisiejszy klimat Kazimierza, miejsce to maiło klimat przed dziesięcioma laty, gdy mało, kto o nim słyszał a ludzie na wieść o tym, że ktoś tam się wybiera z zatroskaniem odradzali twierdząc, że można tam zostać zabitym zgwałconym i obrabowanym w biały dzień, a dziś nagle wszyscy kochają to miejsce "od lat" - moda to strasznie głupia rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
kameleo Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie 12.09.07, 12:43 rorek przesadza! nie wiem, gdzie nocowałeś, ale bardzo Ci współczuje. z uporem maniaka polecam Oberże Sąsiadów na Miodowej!!!! www.apartamenty.oberza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rorek Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie IP: 195.205.24.* 13.09.07, 10:02 Nie pisałem o hotelu, bo hoteli w Krakowie jako mieszkaniec grodu Kraka nie mam potrzeby znać, pisałem o Kazimierzu. Niewątpliwie są dobre hotele i restauracje, jednak by do nich dotrzeć trzeba przejść po ulicach, na których jest tak jak to delikatnie opisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis hotel na Kazimierzu w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:48 Super miejsce jest na ul.Miodowej oberza Sąsiadów super wystroj chyba najladniejszy jaki widzialem www.oberza.pl czy cos takiego na googlach napewno bedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
giulianov Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie 04.10.07, 14:03 www.hostelworld.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawaciarz Re: hotel na Kazimierzu w Krakowie IP: *.chello.pl 12.10.07, 12:47 Ja nocowałem w pensjonacie Nad Młynkiem i sczerze polecam www.nadmlynkiem.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś