Gość: piszczałka IP: *.crowley.pl 10.09.03, 08:52 Halo, halo ! poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego. im więcej atrakcji tym lepiej. termin - koniec września. możecie coś polecić ?????????????????????????????? pozdrawiam bartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:13 Jak chcesz spędzać czas na kwaterze?Zbieranie grzybów czy zwiedzanie? Napisz na priva: misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 23:17 www.pyzowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 00:52 A ja mam z drugiej strony (koo Łeby): grunholc.webpark.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietras Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 21:38 www.krystyna_rados.nocuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angella Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.tvk.tpsa.pl 01.10.03, 12:42 proponuję odwiedzić stronkę www.gizycko.turystyka.pl lub www.mazury.pc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: poszukuję fajnego miejsca agroturystycznego IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 14:10 www.Turystyka.Elk.pl też ciekawa stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaros okolice Kazimierza IP: *.energis.pl 11.01.04, 11:11 Polecam sprawdzone przez nas miejsce we wsi pod Kazimierzem - www.lipowa- dolina.pl Dużo atrakcji (kuligi, grill, ognisko, hamak i dużo zabawek na zewnątrz dla dzieci, ścieżka rowerowa i exxxtra jedzenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: okolice Kazimierza IP: *.dtcentrum.pl 22.03.04, 15:47 ja polecam info w portalu: www.kazimierzdolny.pl znalazłem tam dużo ciekawych informacji o Kaziku i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś