princealbert 18.08.09, 12:05 zelbeton tez: zal betonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dario nie ma słowa żelbeton, jest żelbet IP: *.187.244.26.ip.abpl.pl 18.08.09, 12:32 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Żelechów IP: *.subscribers.sferia.net 18.08.09, 12:58 Proszę, nie róbcie z mojego miasta żydowskiego skansenu. I tak wam sie nie uda. Poszukajcie pseudo historycy innej ziemi obiecanej. Żal - Lachów - skąd wy to bierzecie??? I doszło do tego, że żydzi jeszcze nam historię piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Żelechów 19.08.09, 08:13 Dla mnie i pewnie wielu innych czytelnkiów Brzechwy "Żelechów słynie z dziadków do orzechów" Odpowiedz Link Zgłoś
mawt Żelechów 18.08.09, 19:15 mamy pecha do tej drewnianej architektury... cóż, jest ewidentnie nietrwała Odpowiedz Link Zgłoś
sportif byłem 12 lat temu w Żelechowie 18.08.09, 22:46 pamiętam głuchą ciszę, bruk, drewniane domki - taki skansen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Żelechów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.09, 16:42 dddżelechów się nie liczy i to co ludzie robią jest złe bo niszczą stare żydowskie rudery. i bardzo dobrze. tu jest polska a jak ktos chce żydowski skansen to niech sobie zbuduje w izraelu i tam jedzie. nie bedzie mówił żyd polakowi mówił co ten ma robić w żelechowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Żelechów IP: 195.116.120.* 17.04.11, 08:56 Tu mieszkam i nie zamienie tego miasta na zadne inne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaruda Re: Żelechów 05.05.11, 14:23 A co ma wspólnego Żelechów z turystyką ? Bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bonio001 Re: Żelechów 19.08.16, 11:37 Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach. Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt: - ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją) - gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca) - ustalamy wysokość roszczeń - prowadzimy sprawy na etapie sądowym Zajmujemy się sprawami wypadków ze skutkiem śmiertelnym zaistniałych po 10.08.1997 r. nawet jeśli rodzina otrzymała już odszkodowanie. Nie pobieramy opłat wstępnych. Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu. Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści WYPADEK a oddzwonimy. Kancelaria Prawna AnLex tel. 721 401 000 bok@kancelariaanlex.pl Odpowiedz Link Zgłoś